Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bambola
Ja imam skroz kratku marinsku frizuricu:cupakosu:
By Lilihipp
Za one koji do sada nisu pronasli idealnog licnog frizera i sve one kojima je muka da neko isprobava svoju vicnost na njihovoj glavi podelicu svoje otkrice: fantastican, nov, neotkriven salon sa opustenom atmosferom i sjajnim, iskusnim osobljem koje ce vas feeeenoooomenalnim, modernim kreacijama oduseviti vec posle prve posete... U samom je centru (Kosovska 37), ali obzirom da je u stanu (reklo bi se zatvorenog tipa), ne mozes ga pronaci ako ti ga neko ne preporuci... Uzivajte!!! Zahvaljivacete mi drugi put... :ogledalce:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by Kwww
Originally posted by BloNd^BOY
Originally posted by Shoplifter
Originally posted by Kwww
Nezadovoljan. Uzasno gusta i ostra. Ne mogu joj nista. Stoji kako "ona" hoce i gotovo!
Farbao sam je mesecima sve misleci mozda ce da se proredi (naravno ne samo zbog toga) i nista...
Moracu redovno da :cupakosu:
nemoj da :cupakosu: nego kupi l'oreal out of bed creme
sredjuje i najneposlusnije kose.
Ma idi kod frizera i reci mu da ti je proredi!!!!!
Ih, ti mislis da se ja toga nisam setio?
Al dzaba to, bude proredjena 10ak dana, pa ponovo pocne da "buja". A sta se ja bunim, bolje tako nego da se proredjuje :uplasen:
Shoplifter-u hvala na savetu, out of bed creme kazes... probacemo, probacemo...
Pa ti onda idi kod frizera svakih 10 dana :potapsava:
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Imam kratku kosu pa i nemam problema sa sredjivanjem. Kosritim Garnier Fructis sampon koji je odlican za opustanje i smirivanje kose (barem u mom slucaju). Trenutno stanje - zadovoljavajuce...
Korisnikov avatar
By bigirl
Bila sam pre nedelju dana kod frizera. Sad je slatko kratka, malo se bila ofucala, a sad je bas bas medena.
I (skoro) uvek je tako rastrkana, kao na mom avataru. Mada trenutno malo kraca...
By tomborn
OBRIJANA na 3mm , i imam dvije crtice sa desne strane, (dvije tanke crtice, paralelne, iznad uha, one su 0mm)

koristim: baby johnsonov shampon za kosu, i niva LX za poravnavanje kose.( to uzimam od mame, :) )

savjeti: obrijte si glavu, barem ujutro necete kasniti zbgo namjestanja frizure(meni se to redoviti dogadjalo, i onda sam se odlu?io na ovako radikalan potez...koji vele dobro stoji na meni)

a šta na meni ne bi bilo dobro... :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Deksi
kratka,kovrdzava,gusta,plava...blagi uzas pocinjem da izgledam ko jebena zlatokosa!To nisu cak ni normalne lokne,nekako afro-cik cak...katastrofa!Ni sam ne znam kako da je ukrotim:puzzle:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
e, i ja sam se ošišao! :okret: i prezadovoljan sam novom zurkom. ponovo sam se vratio na svoj najbolji look: kratka kosa. sve mi zurke dobro stoje, ali ova je iznimka. :roll:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Katastrofa mi je frizura!
Sva sreca sto je zima inace bi definitivno neka ptica snela jaje na moju glavu, misleci da je savrseno gnezdo :zvezdice:

A siske sam u nastupu besa odsekao juce :pms:
Ostale ove gornje lokne...totalno sam nedefinisan, hitno moram kod frizera
Korisnikov avatar
By colorado
Ja nemam problema niti sa kosom niti sa frizerkom.

Kosam i je trenutno karatka sa duzim shishkama koje imaju tendenciju rasta (i nadam se da ce sto pre izrasti). Kosa mi je tamno smedja sa nekim crvenkastim sjajem koji se pojavio pre neke 4 godine. Gusta je i neke srednje jacine. Taman kako treba. Ne farbam je niti ista stavljam na nju. Ponekad penu. Ostavim je da se prirodno izmasti.

A da. Najlepsa stvar kod moje kose je moja frizerka. Shisha me vec 5 godina, dobro vec poznaje moj ukus, dolazi na kucnu adresu i kosta 120!!!! dinara.
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by colorado
A da. Najlepsa stvar kod moje kose je moja frizerka. Shisha me vec 5 godina, dobro vec poznaje moj ukus, dolazi na kucnu adresu i kosta 120!!!! dinara.
Ah, i ja ovo imah nekad...

Em je bila slatka k'o secer, em mi je dolazila kuci, em me nije smarala Cecom i kojekakvim Grandovima, em je kostala 150 din...

To je jedini period u mom zivotu kad sam se iole redovno sisala.

Onda se ona udala.. :placko:

Sve prave ljubavi su tuzne.... :rida:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by mirth

Em je bila slatka k'o secer, em mi je dolazila kuci, em me nije smarala Cecom i kojekakvim Grandovima, em je kostala 150 din...

Ugh!:zavist:kako sam ljubomoran na tebe,dobrog frizera tesko naci danas!
Korisnikov avatar
By Tot
Evo danas sam baš bio kod frizera. Imam smedju kosu, vrlo jaku, talasastu i prili?no neukrotivu. Obi?no se šišam kratko i povremeno stavljam briljantin ili vosak(žele gel u mom slu?aju ne daje nikakve rezultate) naro?ito kad malo poraste.
Korisnikov avatar
By m..
FENOMENALNA.
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Ima je sve manje. Frizura je bila nesto ala Dzordz Kluni. ali slaba vajda. Moracu da kratim flizuru.
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Hm... Ja jedan dan nisam zadovoljan a drugi vec jesam!!! Pocela je da mi se kovrdza i sada redovno pizdim zbog toga mada mi svi govore da mi jako slatko stoji!!!!! Imam odlicnog frizera koji jeste malo skuplji (shishanje 1300dinara) ali vredi!!!
By Çâðê_DUP
Uvek cista, mirisna i gusta.
Na svakih 1.5- 2 meseca menjam
sampon i balzam. Lak i gel nikada
ne koristim.
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Deksi

kratka,kovrdzava,gusta,plava...blagi uzas pocinjem da izgledam ko jebena zlatokosa!To nisu cak ni normalne lokne,nekako afro-cik cak...katastrofa!Ni sam ne znam kako da je ukrotim:puzzle:

Savet-osisaj se skroz! Ja sam imala taj problem dugo-jako gusta kosa,ostra,i cvrsta,nikakva frizura nije mogla da se namesti sem pony taila(mozda pundja a la Jovanka Broz hehe)i onda sam ponovo preduzela radikalan potez-osisala se na keca.I koje olaksanje-prvo-izgedam mladje,lakse je oprati je svako jutro,susi se samo peskirom,otkad sam primetila sede-treba mi samo 1/5 farbe da je celu ofarbam...
Inace sad sam pocela da se farbam u cokoladnu boju(i zaista glava mi je kao milka cokolada)!
By superfly
kratko podšišan i offarban u pepeljasto plavo, zbog ?ega i zaradio perut ali stanje je pod kontrolom otkad koristim obi?an nivea šampon.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Pozajmices mi tu farbu superguy... Poceh da sedim :jbg:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Hmm,nesto kao "paz"ali krace pozadi,napred duze-do brade.Boja-teget crna(bar tako pise na kutiji ali je skoro uvek samo zift crna).Uklapa se u moj "goth"style...
:skorpija:
Korisnikov avatar
By Bole
Uzasna!!!
Kada nema nista na njoj onda je braon (i jako me nervira), a kada stavim gel ili vosak ili penu onda je tamno braon skoro "crna" i tada je podnosljiva :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by mirth

Moja je zatrudnela. Baš je našla kad ?e. :cupakosu:
Korisnikov avatar
By djo
krajnje je vreme da se ošišam...
prosed sam, imam nepodnošljivi žvrk iznad levog uha i tako.... :drama:
Korisnikov avatar
By djo
pardon :blush: desnog uha... (ogledalo :blenta: )
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
UNISTENA JEEEEEEEEEEEE!!!

Majku mu pedersko- frizersku!!! :lol:
Ja samo nisam gledala sta mi covek radi po kosi...
Sada je to sirok stepen (imam povrsinske slojeve kratke, ali i duge pramenove koji "izviru" iz njih.
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :indijanac:
Vecina ljudi misli da je lepo (neki od njih sigurno lazu), ali ja ne. :(

* TREBACE MI VEKOVI DA POSTIGNEM ISTU DUZINU... :indijanac:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by the1whowished
UNISTENA JEEEEEEEEEEEE!!!

Majku mu pedersko- frizersku!!! :lol:
Ja samo nisam gledala sta mi covek radi po kosi...
Sada je to sirok stepen (imam povrsinske slojeve kratke, ali i duge pramenove koji "izviru" iz njih.
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :indijanac:
Vecina ljudi misli da je lepo (neki od njih sigurno lazu), ali ja ne. :(

* TREBACE MI VEKOVI DA POSTIGNEM ISTU DUZINU... :indijanac:

AHHHAHAHHAHAHAGHGHGHHGHAAHAHGAHHAHGHA!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!