Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By speedygonsales
Чудо једно, колико глупости човек, можда и двадесет година, старији од мене може да изнесе...
Одох ја да учим да се, сутра, исто тако не саплетем о некога млађег!
Korisnikov avatar
By Zoey
speedygonsales napisao:Чудо једно, колико глупости човек, можда и двадесет година, старији од мене може да изнесе...
Одох ја да учим да се, сутра, исто тако не саплетем о некога млађег!

Lepo receno :up:

Da ne kazem: :odlicno: :smeh: :lol:

joj, muka mi od tog smajlija vise... :(
Korisnikov avatar
By nsc
speedygonsales napisao: Чудо једно, колико глупости човек, можда и двадесет година, старији од мене може да изнесе...
otkad je kolicina gluposti povezana sa godinama?
zasto se ja uvek strecnem kad se pomenu godine, a tek mi je 57.?
za mene je fascinantnija kolicina gluposti koju si ti na ovom forumu dosad prosuo i kako tako mlad nemas pametnija posla nego da ispravljas "krive Drine"
pusti matorce koji nemaju zivot da se ovde virtualno izivljavaju, izadji i zivi, nije te mama vezanog za kompjuter rodila
Korisnikov avatar
By stefan19
Moja tema je postala sve ono sto sam zeleo da ne postane :(
Korisnikov avatar
By speedygonsales
nsc napisao:
speedygonsales napisao: Чудо једно, колико глупости човек, можда и двадесет година, старији од мене може да изнесе...
otkad je kolicina gluposti povezana sa godinama?
zasto se ja uvek strecnem kad se pomenu godine, a tek mi je 57.?
za mene je fascinantnija kolicina gluposti koju si ti na ovom forumu dosad prosuo i kako tako mlad nemas pametnija posla nego da ispravljas "krive Drine"
pusti matorce koji nemaju zivot da se ovde virtualno izivljavaju, izadji i zivi, nije te mama vezanog za kompjuter rodila
Па, ваљда су године повезане са неком мудрошћу, мајку му?
Године нису разлог да се штреца него да се поноси али, ето, увек се наиђе на изузетак...

Питао бих те које сам то глупости изнео али би то отворило расправу за коју тренутно нисам расположен... ;)
By Sixto
Хуанита napisao:Ono što mene ne prestaje da šokira i oduševljava su ti forumaši koji sebe uzimaju preozbiljno i sve posmatraju iz te ničeovski prenadrkane adolescentsko-cinične perspektive (tipa osetljivi i uvredljivi Sixto), a ne umeju da prepoznaju auto-ironijski otklon koji Stefan ima prema sebi i temama koje otvara, te na kraju laju bez ikakve potrebe (kao i za Statusa) na čoveka koji se očito šali i namerno hiperboliše sve te skarednosti. To ne može biti jasnije, a opet, gotovo svi se primaju. Zato je stefan koga svi podcenjuju urnebesno zabavan, pri tome se čak ni ne trudi nešto preterano, a vrlo je dobronameran za razliku od tih koji se prilično trude da ga vređaju.
Što će reći, neverovatna mi je činjenica da stefan, koristeći se tom prividnom aurom plitkoumne sponzoruše, ume da iznese najgore iz ljudi, a da se ne potrudi nešto preterano.
Sixto ti je odrvenela panjina i slabo ga sta pomera i dotice. Za dobru zabavu sam uvek spreman.

Jebati u zdrav mozak? Neprocenjivo... :kiss:
Korisnikov avatar
By starsailor
moram da pitam jako me zanima.mozda nije prava tema, ali ova mi se eto namestila.
i pitanje je dobronamerno, ne prozivam nikoga.
da li su korisnici sncbgd i nsc ista osoba ili ne?
mozda sam nesto propustila ili samo imaju slicne nikove?
Korisnikov avatar
By bas bleu
kapiram da ih je komada dva ali da su ispisnici i da obojica vole da abuse :odlicno: smajli :pionir:
Korisnikov avatar
By Hys.
starsailor napisao:moram da pitam jako me zanima.mozda nije prava tema, ali ova mi se eto namestila.
i pitanje je dobronamerno, ne prozivam nikoga.
da li su korisnici sncbgd i nsc ista osoba ili ne?
mozda sam nesto propustila ili samo imaju slicne nikove?
I mene to zanima, posebno jer je na oba avatara ista osoba, verujem da je nsc stavljao te slike.
Korisnikov avatar
By Hys.
*deni* napisao:Evo ovako bi nekako izgledala ta himna. Ovo je jedna promo, demo verzija :

''''

:gotika:

:pucaodsmeha:
By tasa
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2299517#p2299517]Zoey napisao:[/url]Dobro pitanje, razmisljala sam o tome i ja ovih dana....Postoje ljudi koji kao da samo cekaju da nesto zajebes pa da te zaskoce i oni koji umeju da ljudski prepoznaju gresku i ne nakace se za nju.

Ovi prvi najverovatnije samo lece svoje komplexe; time sto ce drugog omalovaziti javno (nece ti oni poslati PP da ti ljubazno skrenu paznju, ne!) zele da pred drugima izgledaju veci, pametniji, lepsi, obrazovaniji itd....

Ovi drugi su opusteni ljudi koji shvataju i uvazavaju da svako moze da pogresi, i da se ne moraju sloziti sa svakim i to rade dostojanstveno.
Ima i onih koje nije briga sta ko radi pa se zato i ne kace na njihove ni greske ni ostalo...

Meni licno ne smeta, uvek sam tu da pomognem nekom mentalno labilnijem od sebe, ali daleko od toga da volim da gledam to njihovo izivljavanje.

Ko je bio ranijih godina ovde, mogao je da vidi razne okrsaje pojedinih Forumasa i Forumasica koje su se znale preneti i van Foruma. TO su bile poremecene osobe.

Ovde sam od 2005-te god.,manje ili vise aktivno, pod ovim ili drugim nickom i ne znam kako je sad, ali ne treba biti mnogo pametan da zakljucis da je toga uvek bilo i da ce ga, na zalost biti i dalje...

Na nama je koliko cemo tome znacaja da damo.

Kako ja volim da kazem:"Stvari imaju onaj znacaj koji im mi pridajemo, i mogu nas dotaci onoliko koliko im mi to dopustimo"

...tako da-samo opusteno ;)
:odlicno:
Korisnikov avatar
By Tungi
barni011 napisao:
Po nekoj definiciji ja cak nisam ni obrazovana osoba :lol:
:bubbles:
Korisnikov avatar
By vila
Hajde da dam svoje skromno mišljenje o ovom fenomenu. Ja mislim da je potpuno normalna pojava da s vremena na vreme leti perje po kokošinjcu. To je normalna grupna dinamika kad je puno kokošaka a kokošinjac mali. Nekad neka kokoška snese više jaja pa je ova druga ljubomorna, nekad na ovu naskoči petao a ovu drugu izignoriše, nekad je neka u pmsu, nekad ovoj drugi pojedu kukuruz pa ona ostane gladna i td. Nije zgodno dizati perje oko toga a ni krvni pritisak.

Ljudi poistovete svoj stav sa svojim bićem i ako je tuđ stav različit oni imaju divljačku želju da ovog ubede u ispravnost svog ili da njegov diskvalifikuju u cilju da zaštite svoj integritet. Imaju utisak da će ako to ne urade da im otpadne glava. Idu logikom ili je on u pravu ili sam ja u pravu.Ne prihvataju da svako ima svoju realnost i da to ne može da ugrozi njihov identitet.
Znači onaj koji napada samo želi da zaštiti sebe ali to radi na nefunkcionalan način.
Jedino što nije dozvoljena agresivnost u Igri kokošinjac ali tu je uvek čika moderator da izgrdi i kazni takvo ponašanje.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326068#p2326068]vila napisao:[/url]Hajde da dam svoje skromno mišljenje o ovom fenomenu. Ja mislim da je potpuno normalna pojava da s vremena na vreme leti perje po kokošinjcu. To je normalna grupna dinamika kad je puno kokošaka a kokošinjac mali. Nekad neka kokoška snese više jaja pa je ova druga ljubomorna, nekad na ovu naskoči petao a ovu drugu izignoriše, nekad je neka u pmsu, nekad ovoj drugi pojedu kukuruz pa ona ostane gladna i td. Nije zgodno dizati perje oko toga a ni krvni pritisak....
U ovom fantastičnom, primerenom i slikovitom prikazu si izostavila jedan vrlo bitan i čest slučaj - kada neko, pod okriljem noći, nagazi tuđu kokošku u nameri nedozvoljenog parenja.
Tad tek poleti perje po skučenom kokošinjcu.
Sutaciju dodatno komplikuje i otežava činjenica da u malom kokošinjcu, pored kokošaka, smeštaj i prostor traži i po koja guska, obična i pazinska ćurka, jarebica, paun i tetreb.
Kad se na to dodaju i redovni i povremeni posetioci kokošinjca u vidu pacova, lisica, sova buljina i ostalih grabljivica, jasno je zašto je situacija često na ivici krvoprolića.
:pilence:
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326075#p2326075]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326068#p2326068]vila napisao:[/url]Hajde da dam svoje skromno mišljenje o ovom fenomenu. Ja mislim da je potpuno normalna pojava da s vremena na vreme leti perje po kokošinjcu. To je normalna grupna dinamika kad je puno kokošaka a kokošinjac mali. Nekad neka kokoška snese više jaja pa je ova druga ljubomorna, nekad na ovu naskoči petao a ovu drugu izignoriše, nekad je neka u pmsu, nekad ovoj drugi pojedu kukuruz pa ona ostane gladna i td. Nije zgodno dizati perje oko toga a ni krvni pritisak....
U ovom fantastičnom, primerenom i slikovitom prikazu si izostavila jedan vrlo bitan i čest slučaj - kada neko, pod okriljem noći, nagazi tuđu kokošku u nameri nedozvoljenog parenja.
Tad tek poleti perje po skučenom kokošinjcu.
Sutaciju dodatno komplikuje i otežava činjenica da u malom kokošinjcu, pored kokošaka, smeštaj i prostor traži i po koja guska, obična i pazinska ćurka, jarebica, paun i tetreb.
Kad se na to dodaju i redovni i povremeni posetioci kokošinjca u vidu pacova, lisica, sova buljina i ostalih grabljivica, jasno je zašto je situacija često na ivici krvoprolića.
:pilence:
:smeh: Svaka cast!
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326068#p2326068]vila napisao:[/url]Hajde da dam svoje skromno mišljenje o ovom fenomenu. Ja mislim da je potpuno normalna pojava da s vremena na vreme leti perje po kokošinjcu. To je normalna grupna dinamika kad je puno kokošaka a kokošinjac mali. Nekad neka kokoška snese više jaja pa je ova druga ljubomorna, nekad na ovu naskoči petao a ovu drugu izignoriše, nekad je neka u pmsu, nekad ovoj drugi pojedu kukuruz pa ona ostane gladna i td. Nije zgodno dizati perje oko toga a ni krvni pritisak.

Ljudi poistovete svoj stav sa svojim bićem i ako je tuđ stav različit oni imaju divljačku želju da ovog ubede u ispravnost svog ili da njegov diskvalifikuju u cilju da zaštite svoj integritet. Imaju utisak da će ako to ne urade da im otpadne glava. Idu logikom ili je on u pravu ili sam ja u pravu.Ne prihvataju da svako ima svoju realnost i da to ne može da ugrozi njihov identitet.
Znači onaj koji napada samo želi da zaštiti sebe ali to radi na nefunkcionalan način.
Jedino što nije dozvoljena agresivnost u Igri kokošinjac ali tu je uvek čika moderator da izgrdi i kazni takvo ponašanje.
Potpuno se slazem, Vila. U redu je imati drugaciji stav, no ovde se neretko frljaju teskim uvredama.
Korisnikov avatar
By *deni*
Tačno.
Zato bi bilo zgodno da se na Forumu formira jedan specifičan parnični sud, kojem bi se korisnici mogli obratiti za zaštitu svojih prava, ugleda i časti.
Pa kad te neko uvredi, okleveta ili ti na drugi način nanese duševnu bol, a ti ga lepo tužiš forumskom sudu.
:sudija:
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326091#p2326091]*deni* napisao:[/url]Tačno.
Zato bi bilo zgodno da se na Forumu formira jedan specifičan parnični sud, kojem bi se korisnici mogli obratiti za zaštitu svojih prava, ugleda i časti.
Pa kad te neko uvredi, okleveta ili ti na drugi način nanese duševnu bol, a ti ga lepo tužiš forumskom sudu.
Odlicna ideja ali vec imamo moderatore kao sudije. A sta mislis da se oformi neko nezavisno telo tipa ombudsmana i da nadgleda rad moderatora kako bi osigurao jednak tretman za sve? Ja nisam imao problema ali sam cuo price o selektivnom kaznjavanju i nejednakim standardima...
Korisnikov avatar
By *deni*
Neko će reći - '' Šta će forumski sud, kad imamo opomene i banove ?! ''
A ja na to kažem - Da, ali nekom opomena i ban ne znače ništa. Neki čak računaju koliko imaju opomena, pa spram toga vagaju koliko puta mogu sebi da dozvole bezobraštine i uvrede. Neki dozvoljavaju sebi i da se pogađaju sa organima gonjenja, pa mole da ne dobiju ban, već samo opomenu, a neki se povremeno i raspituju kad će biti godišnje skidanje, ili ukidanje opomena, očigledno nestrpljivi da učine neku nepodopštinu i prekrše Pravilnik.
E zato bi bile predviđene kazne javnog izvinjenja i pokajanja, koje bi sud izricao po tužbama oštećenih korisnika.
Ako te sud obaveže da uputiš javno izvinjenje i pokajanje, a ti to odbiješ da učiniš - sankcija bi bila trogodišnji ban, bez prava na skraćenje kazne.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326094#p2326094]stefan19 napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326091#p2326091]*deni* napisao:[/url]Tačno.
Odlicna ideja ali vec imamo moderatore kao sudije. A sta mislis da se oformi neko nezavisno telo tipa ombudsmana i da nadgleda rad moderatora kako bi osigurao jednak tretman za sve? Ja nisam imao problema ali sam cuo price o selektivnom kaznjavanju i nejednakim standardima...
Može ombudsman, ali on daje samo mišljenje, koje može biti obavezujuće, ali opet - nema uređenog sistema bez sudske vlasti. :sudija:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326103#p2326103]stefan19 napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326097#p2326097]*deni* napisao:[/url]
Ako te sud obaveže da uputiš javno izvinjenje i pokajanje, a ti to odbiješ da učiniš - sankcija bi bila trogodišnji ban, bez prava na skraćenje kazne.
Super ideja. Mislim da bi javno izvinjenje mnogima bila najteza kazna u vidu gazenja ponosa, te bi i pljuvanja i vulgarnosti bilo manje :awesome:
Baš tako.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!