Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2322500#p2322500]blenta napisao:[/url]sta je uradila
Slika

Zezam se.

To je već folder "Dosada i sadizam"...

Pa ništa, akala je tamo moju malu slovenačku petobrzinku koja je stajala u nekoj zajedničkoj prostoriji za bicikle u zgradi (tačnije ne samo moju nego sve koje su joj bile na putu), bacala ih onako divljački, ko je, pobogu, smeo da stavi svoju biciklu pored/preko njene (a tako je moralo, puno bicikli, nije bilo graničnika, šipki, nego je nasloniš gde trenutno ima mesta, a dal ćeš baš u tom položaju da je zatekneš - mala šansa). I ništa, ona je divljala tako, nerazumna da sasluša bilo koga, u kombinaciji sa tom bahatošću, i onda sam rešio da je kaznim bušenjem gume.
Korisnikov avatar
By BBM91
Vrv dosta puta, al poslednje cega se secam je da sam slao mail asistentu da nadoknadim lab. vezbu jer mi je baba umrla, pa nisam mogao da dodjem. A ona umrla pre 10 godina :)
Imam tendenciju da ljudima koje ne volim gurnem četkicu za zube u wc šolju, pa vratim na mesto da ne znaju, ili operem wc šolju istom.

Od kada to radim, razvio sam kafkijansku monomaniju da moju četkicu sklanjam i držim sa sobom. Sve ima svoje posledice.
By Kragi
Jedino to sto sam bio ljubazan i pomognem nekim kupcima neke nepokretne imovine da plate manji porez.
U ugovoru definisete sitnu svotu a u separeu nekog lokala dobijete stvarnu.
so what? to svi rade :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323000#p2323000]Dante napisao:[/url]Imam tendenciju da ljudima koje ne volim gurnem četkicu za zube u wc šolju, pa vratim na mesto da ne znaju, ili operem wc šolju istom.

Od kada to radim, razvio sam kafkijansku monomaniju da moju četkicu sklanjam i držim sa sobom. Sve ima svoje posledice.
Ovo je već šokantan podatak. Sa tobom se neću svađati, niti ti dozvoliti pristup svojim četkicama. :shake:
Korisnikov avatar
By BBM91
Da jbt. A interesantno je kako on ima pristup četkicama ljudi koje ne voli. Drugim rečima, ti ljudi ne znaju da ih on ne voli. Trećim rečima, Hipocrita!!! :) Ja ne bih imao pristup četkicama, jer ja ne umem da sakrijem kad nekog ne volim :)
Korisnikov avatar
By Mars
U jednoj epizodi Kenny vs. Spenny jedan od njih (nemam pojma ko je ko - onaj ružniji, recimo tako) se spremao da četkicu onog drugog (manje ružnog) gurne sebi u dupe, provrti, i vrati na mesto. Međutim, ovaj je predvideo taj potez i umočio četkicu u neki ekstra ljuti sos...pa se ovaj previjao od bolova na podu kupatila..
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
pre nekih 10-ak godina, mozda i vise (bas sam bila klinka) cula sam pricu o liku koji u hotelskim sobama tripuje da sobarica dira sve stvari u sobi, pa onda ode u wc i sedne da pisha, pa ugleda prasinu i paucinu, pa onda ne zna cime ce to da skine, jer joj je sve daleko, pa ugleda cetkice za zube, pa onda njima poskida paucinu

bilo je jos finih detalja u toj prici, dovoljnih da svoje stvari odavno uvek drzim u nekim torbicama...

pre neke 2 godine bili nama u gostima prijatljei sa detetom od neke 3-4 godine, recimo

i cujem ja klinku kako broji nesto u kupatilu

odskrinuta vrata

ja provirim, a ona prstima, dodiruje cetkice za... well.. cetkice i broji koliko ima cetkica, koliko brijaca, koliko bocica...

samo sam se nasmejala, jer su mi se svi smejali do tada zbog "paranoje"
Korisnikov avatar
By Mars
Na gajbu ne, ali ercimo sva ona team building sranja na koja si obavezan da ideš (i nerviraš se što budale moraš da gledaš i u svoje slobodno vreme)...e tu bi neka modifikacija ove Danteove ideje svemu tome dala izvestan smisao...

S druge strane...nisu ni ti ljudi direktno krivi...bezveze...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa nisu bas sitni..
imala sam ispade da se svadjam sa ljudima, samaranje, cak da dodje do tuce..
derem se na osobe koje ne poznajem ako im se pogled na meni zadrzi duze od 5 sekundi..

debil malogradjanski znam.. sada bar znam izazivace tih postupaka i radim na njima. sve osobe su naravno dobile izvinjenje, bar one cije sam makar ime znala
Korisnikov avatar
By stefan19
Ne secam se da sam ikada nekom namerno napakostio. Sigurno je bilo slucajeva u detinjstvu ali ko bi se sad setio...
Ah da, kao klinac sam se igrao se sa drugovima u poluizgradjenoj kuci u komsiluku. Kroz igru smo rasuli sav cement i krech iz dzakova (iz neznanja pre nego iz zlobe).
Sve u svemu - jedan dan se u sred nase jurcave kroz kucu pojavio vlasnik, te poce da nas vija i viche. Svi nekako pobegoshe, jedino ja debeljuca ostadoh I covek me uhvati. On besno: "KO TI JE TATA?" Ja uplaseno: "V.B., advokat". On jos besnije: "Ma bole me bre *urac i da je GENERAL!!!" .
:smeh:
Korisnikov avatar
By Denni85
Pre nekih 7 godina sam dobio batine od nekoh likova, a razlog je bio
da sam gay :( ...s obzirom da znam da policija ne bi ništa uradila,
odlucio sam se za drugu varijantu - izvadio pare i platio dvojici bilmeza
da ih dobro nalupaju :grin: Mozda ce neko reci "vidi ga, uzeo pravdu u
svoje ruke" ali neka...ne kajem se i opet bi uradio isto!
Korisnikov avatar
By Greed
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327231#p2327231]Denni85 napisao:[/url]Pre nekih 7 godina sam dobio batine od nekoh likova, a razlog je bio
Divno! Oduševljen sam. Taman da priznam da sam i ja sklon da nekom smestim batine. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327231#p2327231]Denni85 napisao:[/url]Pre nekih 7 godina sam dobio batine od nekoh likova, a razlog je bio
:mazi:
Zlato malo.
:meda:
Korisnikov avatar
By Mars
Bravo deni95. Podržavam.

Evo još nekoliko praktičnih ideja

''
Korisnikov avatar
By Galateja
U osnovnoj školi sam jednu drugaricu koja je imala prevelike grudi iz milošte nazvala Pamela po tada aktuelnoj Pameli Anderson poznatoj po prebujnom poprsju. Onda su se svi iz odeljenja navadili da je tako zovu. I tako ona jednom počne da plače zbog toga. Baš mi je bilo krivo i pojela me krivica. :shrug:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Hm... Jednu petogodisnju curicu poljubio u guzu ispod komsijinih stepenica.

Naravno da sam i ja imao pet godina :roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!