Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

*deni* napisao:Ne znam, iz nekog misterioznog razloga se na Forumu zadržala zastarela i nazadna zabrana postavljanja slika sopstvenih genitalija.
Takvi postupci se uredno i redovno sankcionišu, slike uklanjaju, dok se istovremeno sa apetitom i počastima dočekuje slika gole Egipčanke, čije se uslikane genitalije nazivaju '' lekcijom iz hrabrosti '', '' sjajnim primerom ženske emancipacije '' i kako sve ne.
Nikada se neću pomiriti sa tim da se gola Egipčanka slavi kao lučonoša liberalnog pokreta, a da se istovremeno korisnik tebra, koji se golih muda slikao za Forum, zbog toga goni i izlaže kaznenoj meri opomene i uklanjanja slike. Zašto gola Egipčanka sme golih sisa i pice da se bori za oslobođenje, a tebra ( i drugi korisnici ) ne mogu ?
Po kom to principu, molim vas lepo ?

i second that
Korisnikov avatar
By blenta
i nikad vam danijela nece oprostiti sto ste osujetili tebru i forumska pokolenja da kace muda
Korisnikov avatar
By Srklet
Dirrty napisao:Ukoliko je umetnički prikaz erotskog sadržaja, možeš u bilo kojoj temi... čekamo :njami:
tebrina muda nisu bila dovoljno arty?! :shok:
Korisnikov avatar
By blenta
bila su nekako ... donald judd ili carl andre...

mozda je bilo jako hladno :giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
To nisam video. Ne mogu da komentarisem.

ALI sam jedan od retkih privilegovanih koji je video nečiji drugi kurac, u erekciji (i moguće muda mada nisam siguran) vrlo blizu Denijevog lica (vrlo, vrlo blizu) i njegove ekspresivne oči...u nekom enterijeru, a dok su se u drugom planu videle dve ženske osobe kako sede na nekom kauču, prekrštenih nogu, sa čašama u rukama dok neobavezno ćaskaju, očigledno potpuno nezainteresovane za scenu ispred njih.

Ko TO nije video taj ne zna šta je ART.

:fancyklap:

Fotografija je brzinom munje uklonjena, a Deni verovatno fasovao i ban.
mars, već na osnovu tvojeg opisa može se zaključiti da je riječ o fotografiji visoke umjetničke vrijednosti.
odmah mogu zamisliti fotografovu igru s prvim i drugim planom, jukstapoziciju muških aktivnosti u odnosu na nezainteresirane žene, te naravno potresnu ekspresiju dviju glava koje su u prvom planu!
Korisnikov avatar
By Mars
Tacnije, manja glava je bila potpuno zaklonjena Denijevim usnama...

:kralj:

Ali kompletna kompozicija potpuno nadrealna, sa sve okolnim akterima jednog običnog žura...
Korisnikov avatar
By Mars
Deni, pa jel imaš sliku da se podsetimo i utvrdimo činjenično stanje?

100% sam siguran da su tebi iza ledja bile neke devojke.
Korisnikov avatar
By Mars
Deni, veruj mi da mi prizor sisanja kurca nije bio ama nimalo intrigantan u tom trenutku - ali to prisustvo ljudi jeste. Neki ljudi su bili u sobi,neka žurka...
Korisnikov avatar
By *deni*
Mars napisao:Deni, veruj mi da mi prizor sisanja kurca nije bio ama nimalo intrigantan u tom trenutku - ali to prisustvo ljudi jeste. Neki ljudi su bili u sobi,neka žurka...
:neznam:

Jedino ako to nije ova slika, pa su se košulja i majica što vise u pozadini u tvom sećanju pretvorile u dve žene koje diskutuju u drugom planu...

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Ovaj...kako da ti kažem, Deni...a koliko ti imaš ukupno ovakvih slika?

Nije ni ta.
Korisnikov avatar
By Srklet
Mars napisao:Ovaj...kako da ti kažem, Deni...a koliko ti imaš ukupno ovakvih slika?
one cock one pic? :lol:
Volim da se slikam u svim mogućim radosnim prilikama - na svadbama, drugim veseljima, na žurkama, pa tako i pri pušenju kurčeva.
:bj:
Nema još mnogo takvih slika koje sam postavljao, možda još 2, 3 pored ove gore i svaki put sam zaprimio opomenu.
Zato sam ovu sad cenzurisao.
:)
Korisnikov avatar
By Tungi
^
2009. ti i Dr.M , banovan si zbog te slike :)
Korisnikov avatar
By Blady
Da li je neko od vas primetio da se covek uopste nije vise pojavio :wundy: ?
By sncbgd
Tungi napisao:^
2009. ti i Dr.M , banovan si zbog te slike :)
svaka cast za pamcenje
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
:pucaodsmeha:

O, ova celokupna tema moze da ide u one bisere ili kako god vec da se zove tema :lol:
*deni* napisao:Ali ni na toj slici nema apsolutno nikakvih žena, koje u pozadini piju piće i diskutuju. :vatrica:
I dosta više ! Prestanite da me ubeđujete da postoji nešto što sigurno ne postoji.
Joj. A da LIČE na žensko??

Neki ljudi su bili - ljudske noge, ruke. Niste bili sami u sobi i kao neka žurkica, sedeljkica da je bila.

100%%%%%!!!!
Korisnikov avatar
By Sunce
Mene neki mladjani decko - "rob stopala" zamolio da slikam noge i stopala. To su jedine nude slike koje imam. :kasalj: Pomislio sam kako je dobro biti lud ponekad...Hahhaha. :lol:
Mars napisao:
*deni* napisao:Ali ni na toj slici nema apsolutno nikakvih žena, koje u pozadini piju piće i diskutuju. :vatrica:
I dosta više ! Prestanite da me ubeđujete da postoji nešto što sigurno ne postoji.
Joj. A da LIČE na žensko??

Neki ljudi su bili - ljudske noge, ruke. Niste bili sami u sobi i kao neka žurkica, sedeljkica da je bila.

100%%%%%!!!!
To da. To svakako. :yes: Reč je o slikama sa jednog ugodnog susreta, na kojem su učestvovale isključivo osobe muškog pola, od kojih neke možda imaju žensku lepotu, ali ne liče na žene. :nono:
Ali nema govora ni o kakvim ženama ( vaginušama ), koje u pozadini ispijaju kafu i diskutuju, nezainteresovane za felacio koji se odigrava pored njih.
:nono:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se izvinjavam osobama muškog pola ženske lepote koje ne liče na žene...

Sa slike ih doživeh potpuno invertovano (plus nezainteresovanost).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!