- 20 Nov 2011, 18:13
nov sam na forumu, i zanima me ima li (a sigurno ima) ovde negde tema gde forumaši pokazuju ostalima fotke svojeg tela, radi hvalisanja i ocenjivanja.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Orlando the Lady napisao:ti bi da se hvalis ili da te ocenjuju?!?!?!?!?!?!?!?!
alexandermagic napisao:Za to ti može poslužiti svaka tema, ako si imalo vješt i to želiš. Ako nisi, eno ti "Moja fotka". Ne znam da li još ima i ona "Moja motka" tema?Bas htedoh da napisem za "moju motku"
Lepogradjen napisao:nov sam na forumu, i zanima me ima li (a sigurno ima) ovde negde tema gde forumaši pokazuju ostalima fotke svojeg tela, radi hvalisanja i ocenjivanja.
Lepogradjen napisao:radi hvalisanja i ocenjivanja.
Popeye napisao:fali i tema 'moja štikla', u kojoj bi ocjenjivali drag queen/king izdanja forumaša/ica.to bi bilo veoma zabavno!
*deni* napisao:Ne znam, iz nekog misterioznog razloga se na Forumu zadržala zastarela i nazadna zabrana postavljanja slika sopstvenih genitalija.Ma ja mislim da si ti samo kivan zato sto ti je uklonjena pimpekslika jednog od tvojih djuvegija od pre par godina.
Takvi postupci se uredno i redovno sankcionišu, slike uklanjaju, dok se istovremeno sa apetitom i počastima dočekuje slika gole Egipčanke, čije se uslikane genitalije nazivaju '' lekcijom iz hrabrosti '', '' sjajnim primerom ženske emancipacije '' i kako sve ne.
Nikada se neću pomiriti sa tim da se gola Egipčanka slavi kao lučonoša liberalnog pokreta, a da se istovremeno korisnik tebra, koji se golih muda slikao za Forum, zbog toga goni i izlaže kaznenoj meri opomene i uklanjanja slike. Zašto gola Egipčanka sme golih sisa i pice da se bori za oslobođenje, a tebra ( i drugi korisnici ) ne mogu ?
Po kom to principu, molim vas lepo ?
*deni* napisao:Ne znam, iz nekog misterioznog razloga se na Forumu zadržala zastarela i nazadna zabrana postavljanja slika sopstvenih genitalija.Tebe, Deni, treba registrovati kao u nauci najefikasniji i na tržištu najdelotvorniji (a sa najmanje neželjenih dejstava) antidepresiv trenutno.
Takvi postupci se uredno i redovno sankcionišu, slike uklanjaju, dok se istovremeno sa apetitom i počastima dočekuje slika gole Egipčanke, čije se uslikane genitalije nazivaju '' lekcijom iz hrabrosti '', '' sjajnim primerom ženske emancipacije '' i kako sve ne.
Nikada se neću pomiriti sa tim da se gola Egipčanka slavi kao lučonoša liberalnog pokreta, a da se istovremeno korisnik tebra, koji se golih muda slikao za Forum, zbog toga goni i izlaže kaznenoj meri opomene i uklanjanja slike. Zašto gola Egipčanka sme golih sisa i pice da se bori za oslobođenje, a tebra ( i drugi korisnici ) ne mogu ?
Po kom to principu, molim vas lepo ?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!