Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By kyrgyz
nastaje od sexa bez kondoma:bye:
Korisnikov avatar
By bothways
Hirsuties coronae glandis iliti Pearly penile papules (PPP).

Znas, nisi mnogo pametan kada postavis ovakvo pitanje, a sliku prekopiras iz clanka na Vikipediji.

:procitajpravilnik:
By Çâðê_DUP
sliku je neko postavio na gej oglasima

na kruni glavica navatale se gljivice
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ nisu to gljivice, ima neka gljivicna infekcija koja je jako slicna, zaboravih kako se zove, ali se ona ne nalazi samo tu nego zahvata veci deo.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Nije bolest, i baš lepo...kitnjasto izgleda. :sweet:
Još kad' se uzme u obzir da resice povećavaju površinu bogatu nervnim završecima... hah... bio bih ponosan vlasnik!
Korisnikov avatar
By Burak
Mislim da se radi o genitalnim kondilomima. I ne, ne prenosi se isključivo seksualnim putem - s obzirom da se hpv virus veoma lako prenosi do zaraze može doći i korištenjem tuđeg peškira, u kupaonicama, saunama.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ nije to to

ovo se nikako ne prenosi, nije STD, i ne zna se zasto i kako nastaje a ima ga veliki broj muskaraca (uglavnom u mnogo manjoj meri nego na slici pa se skoro i ne vidi)
Korisnikov avatar
By tebra
Ja imam ovo, doduse ne tako izrazeno kao na ovoj slici, ali da. Imam. I jako je kul. Nemate pojma kako ovo povecava nadrazaje, bukvalno svaki put prozivljavam mini orgazme kada mi se taj deo ispod glavica obrastao tim, sta god da je, trlja.
Korisnikov avatar
By Delete
tebra napisao:Ja imam ovo, doduse ne tako izrazeno kao na ovoj slici, ali da. Imam. I jako je kul. Nemate pojma kako ovo povecava nadrazaje, bukvalno svaki put prozivljavam mini orgazme kada mi se taj deo ispod glavica obrastao tim, sta god da je, trlja.
Pokazaces nam? :trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!