- 15 Nov 2011, 01:39
Dečko, ovo je religion HATE klub. Ako si religiozan ili braniš religiju, nemaš šta ovde da tražiš. Idi u crkvu pa hvali džizusa tamo. Sikter
barni011 napisao: Oni koji nipodstavaju religiju su zapravo vernici koji traze dokaz, nesto kao neverni TomaJao ajde molim vas neka neko banuje ovog trola več jednom.
ateisti su nesto drugi...ateista priznaje i postuje vernika kao sto vernik postuje i priznaje tebe i tvoje postojanje, jer svaki religiozan covek zna da Bog nece praviti razliku izmedju vernika i ateiste.
Mislim da ce ove Tome najgore da prodju
A to za dogme se slazem, ima tu svasta blesavo.Nista nije savrseno.
Zamisli prosle godine osvestali tu u porti crkve kod mene cisternu sa vodom i delili narodu kao svetu vodu
Ja recimo ne postim, ali smatram da je to dobro.Ovo za klanjanje i ljubljenje ruku ima vise znacenja.Ja to licno ne radim, ne ljubim nikome ruku.ALi to moze da bude i znak postovanja, neko ljubi majci i ocu ruku, neko nekom duhovniku neko devojci
Dečko, ovo je religion HATE klub. Ako si religiozan ili braniš religiju, nemaš šta ovde da tražiš. Idi u crkvu pa hvali džizusa tamo. Sikter