Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By HalfJack
Odlična je Veronica Mars, ali Kristen Bell mi je prilično iritantna kao naratorica u Gossip Girl. :shrug:

A i u Veronici Mars vlada isti sindrom kao i u Gossip Girl. Klinke koje se ponašaju kao da imaju 30 godina. :lol:
Korisnikov avatar
By Misfit
HalfJack napisao: A i u Veronici Mars vlada isti sindrom kao i u Gossip Girl. Klinke koje se ponašaju kao da imaju 30 godina. :lol:
you should see Dawson's Creek then. :D
Korisnikov avatar
By Misfit
^ Dosonov svet i kvalitet su se najblaže rečeno mimoišli. :)
Korisnikov avatar
By now_pictured
AAAAJ DONT WANNA WAIT FOR ROMANCE TO BE OOOOVEEER

il kako je bese isla ta pesma haha :)
Korisnikov avatar
By HalfJack
The Misfit napisao:^ Dosonov svet i kvalitet su se najblaže rečeno mimoišli. :)
It was a joke. :mazi:
Korisnikov avatar
By Misfit
i dalje ne znam šta da mislim o novim Misfitsima. osećam se prljavo jer mi se sviđa i bez Sheehana, ali nešto tu nije kvajt rajt. :shocked:

isprva sam bio skeptičan, međutim novi junoša mi je jako brzo prirastao za penis. jeste da kopira Sheehana u nastupu, ali ima harizmu, a i seksi mi je. :blush: grohotom sam se nasmejao na "Am I still gorgeous?" i "I was washing me cock and slipped and stabbed meself on some scissors."

moć mu je interesantna i ima tu dosta dramskih potencijala, ali malo me nervira što su pri kraju krenuli u patetiku. također, čitav taj scenario zašto su ponovo ASBO je way too easy. nisam još pametan. skidam drugu epizodu, pa ćemo videti...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Što volem ovakve filmove/serije..
Slika
Završi se sezona. Sada čekićanje do iduće jeseni.

Edit: A vid'te nju.. :love:

Slika
Iseče je ivica foruma, ali se ovde ionako bolje vidi.
By Ulix
Viktor Vilotijević napisao:"American Horror Story" je možda i najprijatnije iznenađenje u poslednjih par godina. "Pan Am" je slatka. Ništa za padanje na dupe, ali vrlo gledljiva.
Meni je ova serija preporučena sa više strana, ali mi se nažalost nije uopšte dopala, prestao sam da gledam posle 3 epizode. Snimljena je kao MTV spot i to me jako nervira. Glee estetika. Previše toga se dešava. Na sve strane pršte droga, seks i krv, a pored svega toga, atmosfera - nula.

Jessica Lange i Frances Conroy su odlične, ali one se ne pojavljuju dovoljno često da spasu seriju.
Korisnikov avatar
By bothways
I meni je ta serija preporucena, ali odgledao sam samo pilot i nisam nesto preterano odusevljen. Nastavicu da gledam za sada, ali imam skepse.

Poceo sam da gledam Once Upon a Time. Svidja mi se za sada. :)
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Blago tebi ako ti je faktor za ocenu serije minutaža pojavljivanja određenih glumaca.

O btw, njihovi likovi postaju sve svrsishodniji, pogotovo Jessicin. I biće one tu par sezona...
By Ulix
Ako su njih dve jedini razlozi za gledanje serije, onda je njihova minutaža od presudnog značaja. Jer apsolutno sve ostalo u toj seriji je trećerazredno.
Korisnikov avatar
By Tungi
Skidam 'Brothers & Sisters' od prve sezone, a sada je već šesta. :drama:
Korisnikov avatar
By now_pictured
ja pratim isto once upon a time sada
i bas mi je zanimljivo
ali skoro sam povratio kad sam video one efekte u drugoj epizodi
ne znam sta je bilo uzasnije
ona cgi vatra u kaminu, ona tuca izmedju one dve vestice, onaj veliki tornado dima
znaci tako lose efekte nisam video odavno

a i da ne pominjem da sve scene u kojima je ona vestica u svom dvorcu izgledaju ko neki manip napravljen u photoshopu

al dobro, prica mi je zanimljiva pa cu da pratim :)
By Ulix
Upravo sam završio četvrtu sezonu Damages. Ova je nekako najslabija, ali je Glenn Close i dalje potpuno fascinantna. Ali potpuno. :drama:
Korisnikov avatar
By Markiza
Ranije Only Fools and horses,Twin peaks,Allo,allo,X-files,McCallum,Millennium pa CSI svuda,Criminal Minds,Numbers,Deadwood,Six feet under etc.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Angel :kesa:

Slika

Dugo nisam gledao ovaj serijal i skidam ga ovaj tjedan. Odmah me asocira na djetinjstvo kada sam pratio ove mrvicu trashy, witty serije prepune demonske tematike. :meda:

Najviše su mi se dopale treća, četvrta i peta sezona (pogotovo četvrta i onaj dolazak Jasmine :love:) i sve mi je super iako se priča pretvorila u sapunicu, a to je ionako neizbježno.
Korisnikov avatar
By wizzy
Slika
Moja nova omiljena serija :D Britanske serije su najbolje! A ova definitivno to potvrdjuje. Serija prati najbolje prijatelje: ludo zaljubljeni par Alis i Mitcha i njihovog cimera Richa koji je gay :) Posto uzivaju u ludom provodu, jedno vece zavrsavaju u menage a trois. Posle lude trojke naravno beba je na putu, a pitanje je ko je srecni tatica. Sam plot mozda i ne zvuci kao nesto posebno, ali i vise nego odlicna glumacka postava i britanski ludi humor su fenomenalni.
Slika
Korisnikov avatar
By Misfit
^ mmmmm... tu je onaj seksi Škot iz Lip Service... will check it out!
Korisnikov avatar
By Mia123
Ima li potrebe objasnjavati!? Za koji mesec peta sezona...

Slika

Za ljubitelje britanskog humora...

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By scout_finch
trenutno big bang i dexter. i gledam opet sopranose na rts-u. i prijatelje na b92. i gledala bih opet homicide-life on the street.
Korisnikov avatar
By now_pictured
Slika

svi koji niste jos gledali vam BAS preporucujem pan am
u seriji se radi o stjuardesama i pilotima, na avionu pan am-a i sve se dogadja u 60im

price su stvarno super i uvek je zanimljivo i likovi su svi odlicni. pojavljuje se i goran visnjic u par epizoda :)
Korisnikov avatar
By castor
Waldorf napisao:Što volem ovakve filmove/serije..
Slika
Završi se sezona. Sada čekićanje do iduće jeseni.
Maggie :love: Gledao prvu sezonu prosle godine, ovih dana krecem sa drugom.
Unforgettable nije losa, nista spekatkularno, ok za ubijanje vremena.
Glavna glumica Poppy Montgomery je prelepa.
Korisnikov avatar
By Misfit
Pogledao britanski Threesome. Tja, jeftine fore, retardirane cake i šablonski, predvidivi skript. Ali onaj Škot je toliko jebozovan da sam naprosto morao da pogledam sve. Ode krv iz mozga. :radosnice:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!