Sunce napisao:12 - Galateja. Zbog tema koje otvara, postova koje pise, i zato sto je draga. Kreativna, povezuje stvari, istrazivacica. Zelim joj da pise i objavljuje romane.
1. bas bleu. simple enough - svidja mi se. rijetka je stvar naletiti na osobu koju bi zelio upoznati. bar meni. a sto reci o njoj? brevity is the soul of wit, and all that jazz... iako, volio bi ju volio vidjeti van njene zone komfora. osim njenog telegrafskog sarkazma, popularna je jer ne pokazuje javno svoje slabosti - but that's how all the smiths fans act when they know they're being watched. iako je moj favorit ne dam joj vise bodova jer treba da ostane avangardna. besides, if everyone likes you, you must be doing something wrong.
2. Hans. Jer volim jebati agresivne ormaruse. U dupe ili mozak - tako je svejedno. Na kraju se uvijek slome i skvice.
3. dirrty - zato sto se bahato kurci svojom seksualnoscu, and that's the right way to go.
4. Uliks - a sta da kazem. arhaicno stvorenje, arhetip intelektualnog snoba. ali u eri infantilizma takve treba zastititi. they're an endangered species. iako je za moj ukus previse ukocen i premalo rock n' roll.
5. de vil - preslatka mala zivotinjica. kladim se da prede kad ga golicas. takodjer, opusten i nepretenciozan. what's there not to like? :lick:
6. incubus - zato sto je jednom negdje spomenuo Hegela, moju omiljenu nogometnu momcad.
7. spliff - evo nesto za tebe:
''''''''''''''''''
8. Galateja, zbog Kundere. Iako ja ne volim toliko Kunderu, volim ljude koji vole Kunderu. Nekako su topli. Inace, 'Unbearable lightness of being' mi je jedan od omiljenih filmova iz djetinjstva. Naucio me da osobe koje nisu monogamne nisu nuzno zle, i isprao svu propagandu Disneyevih bajki. U osnovi, emancipirao me u vezi mog tijela i moje seksualnosti mnogo prije nego sto sam uopce dotaknuo drugo ljudsko bice na taj nacin.
12. Dante/Huanita - zato sto etikete ne zele da se lijepe za njega. takodjer, ima nesto besramno u toj njegovoj arhaicnoj kosi i odjeci. he's like a caricature of decency.
Lonijev povratak povlači i Dinin comeback, kaj ne? I Bombinin? I gomile novih korisnika/ca koji niču kao gljive poslE kiše i glasuju za njega i Dinku? Awww.
Ipak necu glasati ove godine, dugo sam bio odsutan.
Javio mi se Drakche preko mejla, kaze ne zeli vise da se loguje ovde, ali mi je zato poslao ovaj tekst da ga postujem mesto njega:
Drakche napisao:
Cao narode!
Teska posla ovo glasanje, pratim sta se ovde desava kad stignem, pa ako vec ocenjujem neciji lik i delo neka to bude bezrezervni tribute ljudima koji su mi ostavili nekakav utisak za vreme mog orbitavanja na forumu:
anhedonije - hrabar, inteligentan, blentav i sladak decko. da je sada 2sv. rat bio bi u partizanima.
misfit - zbog vere da je umetnost najbitnija stvar na svetu. da su 60-te sreli bi smo se u warholovoj fabrici.
popaj, - zbog neumornog angazmana, zbog ostrine i beskompromisnosti. da njega nije forum bi zahvatile ormarsko-desnicarske struje jednog dana ce ga spominjati u uzbenicima za osnovce.
smaug, - mozda jedina koja ce ti uciniti tu uslugu da ti se obrati i bez okolisanja kaze gde gresis. pre nego sto joj smrtno zameris, razmisli. drugi ce te samo pustiti da i dalje pravis od budalu sebe.
bas bleu, - princeza ispod kristalno-cistog leda, cik probaj da ga razbijes.
deni, - van konkurencije. treba napraviti tv emisiju o njemu. ozbiljno.
mars - proslogodisnji kralj foruma. ko god da pobedi kralj ostaje kralj.
tungi - mica nesebican i otvorem prema ljudima, domacin. see you soon!
learem - ako na mladima svet ostaje onda ima nade za ovaj svet sve dok je likova poput njega.
eifranloo - golden boy, everybody's sweetheart - pod hitno da mu neko nadje manu!
kurvecetina iza ambara, - doduse, nismo se nesto preterano dopunjavali preko foruma, ali skoro da nema dana da se papa i ja ne cujemo ili ne vidimo
castor, - zbog presvete zigom, ali pre svega za urnebesno caskanje preko fb
and yes, kurva od ambara je moja umotvorina molicu fino.
ulix, - da sam sapioseksualan - zaljubio bih se.
spliff, - govori tiho i nosi dzoint sa sobom, napise malo, ali se uvek zalaze za prave stvari.
dirrty - doziveo transformaciju, intelektualnu i fizicku. to se zove 'raditi na sebi'.
vel boy - uporan i ne mrzi ga da odgovori bilo kome, ne slazemo se oko nekih stavova, ali imam utisak da on barem veruje u ono sto zastupa, za razliku od drugih kontrasha koji samo traze protiv-argumente.
sncbgd - simpatican momak, tesko je reci, ima neceg srcoparajuceg sto stoji iza zavese odlucnosti.
alexandarmagic - sada mi malo manje ide na kurac, ali i dalje ne uspevam da mu poverujem, i kad je opusten on je nekako ukocen. to je verovatno samo slika u mojoj glavi, no, to je samo kad sebe stavlja u kontekste. U vecini drugih stvari ( drustvo, politika..) delimo slicne stavove.
renoir - zbog poziva na jahtu i zbog tema o kurcevima koje neutralisu napete momente na forumu.
huanita - duhovita i simpaticna mlada dama, za razilku od onog dantea kojeg pod hitno treba smestiti u lazu!
starky - go go DJ! Bez obzira na neusglasice I like that lady.
gonzales na speedu, barni i hans - negativni poeni zbog svima poznatih stavova,
potencijalno su veoma opasni jer su inteligentni (ok, minus barni),
meni je zao sto trose svoju inteligenciju na trice i kucine.
svetla strana: zbog njih su mi neki forumasi postali simpaticni, sto pre toga nije bio slucaj.
popaj, mars, deni i uniq su mi toliko standardni da su mi van konkurencije,
da su na listi zauzeli bi visoke polozaje. Izostavljeni su da bi sad malo drugima mogao da dam poene.
neka se ne uvrede oni koje sam izostavio, nije namerno.
ostalima veliki
Laerem napisao:iako, volio bi ju vidjeti van njene zone komfora. osim njenog telegrafskog sarkazma, popularna je jer ne pokazuje javno svoje slabosti - but that's how all the smiths fans act when they know they're being watched.
darling, being a smiths fan everything is outside my comfort zone.
antibiotic napisao:
Drakche napisao:
bas bleu - princeza ispod kristalno-cistog leda, cik probaj da ga razbijes.
Tema se polako, ali sigurno, pretvara u freakshow.
antibiotic napisao:
alexandarmagic - ...bla...bla... truć...sanjam... bla... bla
U vecini drugih stvari ( drustvo, politika..) delimo slicne stavove.
Okay, posljednja rečenica bi bila dovoljna da razmislim i da radije iskočim kroz prozor nego i da pomislim da s tobom imam ikakve sličnosti. S sedmog kata npr.
Nastavi da pokušavaš sa podražavanjem Maljkovićevog stila pisanja, mada ti to nikako ne uspijeva. Ipak je on unikat.
alexandermagic napisao:Lonijev povratak povlači i Dinin comeback, kaj ne? I Bombinin? I gomile novih korisnika/ca koji niču kao gljive poslE kiše i glasuju za njega i Dinku? Awww.
Loni odoleva porivu da dođe i razbuca Izbor.
Očigledno mu je namernost da ostane dosledan principu da je odustao od ovog Foruma ( što je više puta napomenuo ) nadvladala poriv da izbor preuredi po uzusima njegovog kreativnog uma.
Ja sam namjeravao glasovati za nju, ali u posljednje vrijeme i nije tako aktivna, pa...
Što se tiče tvog dečka, takve stvari se ne pišu, već se lobira, ucjenjuje, podmićuje kako bi se ostvario željeni rezultat. Tko će, ako nećeš ti?
Bilo bi swatko da sad u ovom odsutnom trenu uleti *deni* i ubaci Fakin klip gdje nesretnica pjeva "Ko će ruke da ti da, kad vremena dođu zlaaaaa...." Čisto zbog muzičke podloge.
alexandermagic napisao:
Bilo bi swatko da sad u ovom odsutnom trenu uleti *deni* i ubaci Fakin klip gdje nesretnica pjeva "Ko će ruke da ti da, kad vremena dođu zlaaaaa...." Čisto zbog muzičke podloge.
Prvo, ne ka'e se odsutnom, već odsudnom trenu.
Drugo, Faki nije nikakva nesretnica.
Treće, bole me baš pica da za tuđu švaleraciju postavljam rajcajuću adekvatnu muzičku podlogu bez naknade.
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.