Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Hans
Popeye napisao:
Hans napisao:
A ja sam uradio nešto što drugi ne rade ovde? Samo što se ti ne baviš tim drugima i ne znaš da li su outovani pa im ne popuješ o privatnosti i autohomofobiji.
A: homoseksualnost je moja privatna stvar.
B: to sto me decko prevario s poznatom bg radodajkom nije privatna stvar.

ne uvidjas kontradikciju izmedju A i B? :puzzle:
A: Homoseksualnost jeste moja privatna stvar u toj meri koliko ja hoću.
B: Prevara kao i pisanje o omiljenom gradu, filmu, pesmi je takođe privatna stvar u meri u kojoj je ja iznesem a ti možeš samo da smišljaš šta je bilo posle. Razumeš? ;)

Dakle, reći ću ti onoliko koliko ja mislim da treba. Privatno ili ne, to je tvoj sud. Ne zasniva li se 85 % forumskih škrabanja upravo na nekom izlivu privatnosti?
Korisnikov avatar
By Misfit
Hans napisao: 1. Mešaš babe i žabe. Laerem bi trebalo da dobije po turu jer je bezobrazan i vređa, dosta oštrije nego što to radi Popeye, smaug ili The Misfit.
Hans, ali ti uvek mešaš babe i žabe, odnosno brkaš napad na tvoje stavove sa napadom na tvoju ličnost, i u tome nastaje problem. Kad god čovek krene s tobom da diskutuje, ti uvek prebacuješ lopticu na ono lično i počneš da vređaš najjeftinijim mogućim metodama: pucaš na fizički izgled (debeo si), starost (mator si) ili navodnu psihopatologiju (idi leči se), kao i potpuno irelevantno ispravljanje tipfelera i pravopisa. A sve u akciji izbegavanja argumenata kada argumenata nemaš.

Da li si se možda zapitao je l' malo bizarno što svaki put kada dođeš na forum moraš da uđeš u konflikt sa nekim? I to tako što citiraš pa opljuneš, uglavnom osobe prema kojima gajiš fiksaciju.

Mislim, radi ti šta hoćeš, ali nemoj onda da se čudiš što se drugi postavljaju spram tebe isto onako kao što se i ti postavljaš spram njih.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Popeye napisao:
speedygonsales napisao: Ево, очигледан пример ироније пошто Hans нити је провинцијалац нити држи волове на шта се цео сегмент ослања.
Дакле, иронијом је показао како одговарају провинцијалци каквим га је Laerem представио или, бар, каквим се из његових постова пронашао.
u svijetu u kojem postoji okultni rasizam, citati se vade iz koncepta, a racionalizacija znaci sagledavanje situacije u pravom svjetlu kako bi se našao korijen problema. :awesome:
Који си ти малоумник, јбт.
Зато што за празне приче и папагајска понављања без аргумената више немам ни стрпљења ни пристојних речи премда сам опет био фин.
Korisnikov avatar
By Laerem
Btw. ovo mi je skroz promaklo.
Hans napisao:InZistiraju? Gde si se to školovao, kod Alke Vujice? :lol:
Zaista moras biti zadnja ksenofobna gnjida da ti smeta ako netko govori kafa ili kava, hleb ili kruh, insistira ili inZistira.
By Hans
Laerem napisao:Btw. ovo mi je skroz promaklo.
Hans napisao:InZistiraju? Gde si se to školovao, kod Alke Vujice? :lol:
Zaista moras biti zadnja ksenofobna gnjida da ti smeta ako netko govori kafa ili kava, hleb ili kruh, insistira ili inZistira.
:lol:

Čekaj, čekaj...
Je l' se ti zezaš sad sa mnom i porediš inZistira sa kavom, kruhom? Hajde nemoj više. Ljudi ipak imaju visoko mišljenje o tebi ovde.
Stavi prst na čelo, dobro razmisli šta upoređuješ sa čim, pa se onda vrati.
Može? :mazi:
Korisnikov avatar
By Laerem
Usporedjujem kako se iste rijeci kazu na srpskom i hrvatskom. Tebi ocito smeta kada se ja izrazavam hrvatski i kada kazem inZistirati umjesto inSistirati. Po cemo se to razlikuje od ksenofobnih konobara po Hrvatskoj koji ce ti odbiti posluziti "kafu"?

Uvalio si se u govna sa tim ispadom i sad ceo svet zna koja si agresivna, ksenofobna i nadasve provincijalna kreatura, cemu svjedoce i reakcije u ovom threadu. :bubbles:
Korisnikov avatar
By Srklet
speedygonsales napisao:Шта сад ја треба поново да објашњавам шта значи окултно?
Ма, пали.... :srbin:
odpalih ja na google. :D
da vidim sto se dobije kad u trazilicu napises "okultni rasizam". ono, odakle bi jedan tako pametan, elokventan i ambiciozan mladic, pun patriotizma i ideja o zdravom drustvu, uopce mogao doci do sintagme okultni rasizam. :serlok:
pa mi google izbaci cak sedam rezultata za okultni rasizam (jer ocito je da se taj izraz jako cesto koristi i da nije totalna besmislica :D), od kojih je oko pola s gay-serbije. :giggle: ali, nije ipak okultni rasizam prvi puta lingvistički porođen ovdje, nego na svetosavlje.org. :pop:
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/A ... wAge09.htm

priznaj, speedy, citao si svetosavlje! da nisi mozda trazio savjete presvete matere srpske pravoslavne crkve o muškoložništvu? :drama:
Дакле, заиста.
Већ друго упозорење због, да не кажем чега. :no:

Уместо што тражиш готову фразу погледај шта значи реч - окултно (скривено), и онда ћеш схватити да је фраза потпуно легитимна, иако није толико у употреби. У медицини постоји и, рецимо, окултно крварење (притом се не мисли да је узроковано натприродним силама).

То за православље је нашао и онај несрећни модератор па можеш лепо да се упутиш на ту тему јер би добио исте одговоре.
Popeye napisao: priznaj, speedy, citao si svetosavlje! da nisi mozda trazio savjete presvete matere srpske pravoslavne crkve o muškoložništvu? :drama:
Uh, kad spomenu to, što sam se nešto muženaložio.
Korisnikov avatar
By horus.
ima neceg groteskno perverznog na relaciji hans - popeye - speedygonsales... :uplasen:

njih pravo na neku grupnu terapiju... :psiholog:

sa druge strane, iako odvratan u odnosu prema forumasima, laerem je skroz irelevantan, jer je on samo epizodna uloga u ovom beskrajnom silovanju foruma, u vidu pljuvacine na 500 strana...

:geisha:
Korisnikov avatar
By blenta
dok je pauza za SM nedeljnik
ja sam svojevremeno pretio zemuncu na u2u
da se pripazi kad je u gradu jer cu ga navatati i izburgijati jezicinom :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Hans napisao: Moraš da shvatiš da je dosadno da budeš nekom stalno za vratom ovde i seciraš svačije postove kao što to Velboy radi.

nije izdrzalo malo srce da ne bljucne koju i na mene..... :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ako mi prete silovanjem pravim se da mi to smeta. Ako mi prete batinama hodam mirno i nosim korbach i prezervative sa sobom - nikad ne znate kada batinjanje moze da predje u silovanje! :wundy:
Korisnikov avatar
By Vel boy
The Misfit napisao:
Hans napisao: 1. Mešaš babe i žabe. Laerem bi trebalo da dobije po turu jer je bezobrazan i vređa, dosta oštrije nego što to radi Popeye, smaug ili The Misfit.
Hans, ali ti uvek mešaš babe i žabe, odnosno brkaš napad na tvoje stavove sa napadom na tvoju ličnost, i u tome nastaje problem. Kad god čovek krene s tobom da diskutuje, ti uvek prebacuješ lopticu na ono lično i počneš da vređaš najjeftinijim mogućim metodama: pucaš na fizički izgled (debeo si), starost (mator si) ili navodnu psihopatologiju (idi leči se), kao i potpuno irelevantno ispravljanje tipfelera i pravopisa. A sve u akciji izbegavanja argumenata kada argumenata nemaš.

Da li si se možda zapitao je l' malo bizarno što svaki put kada dođeš na forum moraš da uđeš u konflikt sa nekim? I to tako što citiraš pa opljuneš, uglavnom osobe prema kojima gajiš fiksaciju.

Mislim, radi ti šta hoćeš, ali nemoj onda da se čudiš što se drugi postavljaju spram tebe isto onako kao što se i ti postavljaš spram njih.
Sapienti sat.
By Hans
Laerem napisao:Usporedjujem kako se iste rijeci kazu na srpskom i hrvatskom. Tebi ocito smeta kada se ja izrazavam hrvatski i kada kazem inZistirati umjesto inSistirati. Po cemo se to razlikuje od ksenofobnih konobara po Hrvatskoj koji ce ti odbiti posluziti "kafu"?
:
Je l' ti i dalje ne shvataš? :lol:

Evo ovako. Lišiću svoj post svih pežorativnih svojstava, hipokoristika i stila pisanja kojem sam sklon, te ću se potruditi da se konačno razumemo jer me ne interesuje dalja komunikacija sa tobom, ne na ovaj način. (A realno, dobro si parče, pa eto.. :) ).

1. Ovo sve što si napisao je očigledan dokaz moje tvrdnje da gay aktivisti moraju svim stvarima da daju ime, etiketiraju ljude i slično.

2. Nikako se ne radi o mojim ksenofobnim stavovima. Lično sam doživeo da dvadeset minuta čekam u pekari u Dubrovniku i da sa mnom niko nije hteo da razgovara jer sam govorio ekavicu već su mi se obraćali na engleskom. Ja nikako ne mogu biti ksenofob, podosta sam putovao za svoje godine, govorim 5 jezika, isuviše poznanika i prijatelja imam preko, tako da ta priča ne pije vodu. Jasna je tvoja želja da me nekuda svrstaš a kao hiperonim svega toga stoji ta reč aktivizam jer su to termini kojima vi baratate, suština je nekoga osuditi za nešto. Ne vidim poentu u tome. Ali stvarno. :roll:

3. Ono što ti nikako da shvatiš jeste činjenica da je meni smešno da neko piše 'inzistirati' a može sebe da smatra vrlo pamtetnim i obrazovanim. Ne zato što sam ja lingvista. Ja se ne bavim BKS, odnosno bošnjačko-hrvatsko-srpskim ali su neka pravila univerzalna za sve te jezike: absolutan je apsolutan u svim jezicima, kao i inzistirati. Ti jezici imaju svoje države i politike ali su i dalje takvi da je jedan glas jedno slovo.

4. Smejurija je reći da meni smeta kafa ili kava. Naprotiv, meni se dopada kako Zagrepčani govore i što se tiče ksenofobije, well, postoji jedan narod koji ne mogu da smislim ali to i dalje ne znači da bih bio genocidan prema njemu: Albanci. Jednostavno, ja te ljude ne mogu. :(

Nadam se da ti je ovo bilo jasnije i da nisam povredio tvoja osećanja, osećaje i sentimente. :sesir:
Korisnikov avatar
By Laerem
Hans napisao:Lično sam doživeo da dvadeset minuta čekam u pekari u Dubrovniku i da sa mnom niko nije hteo da razgovara jer sam govorio ekavicu već su mi se obraćali na engleskom.
Koji kreten ceka 20 minuta u pekari da ga usluze? Slika
podosta sam putovao za svoje godine, govorim 5 jezika, isuviše poznanika i prijatelja imam, bla bla
Ma vjerujem ja Hans i da ti je kurac velik ko srpske teritorijalne pretenzije, ali sve to ne znaci da ti osjecaj za moral nije mali i smezuran i da, shodno tome, ne mozes biti najobicniji ksenofob. ;)
kao hiperonim svega toga stoji ta reč aktivizam jer su to termini kojima vi baratate, suština je nekoga osuditi za nešto.
Laskaš si - to sto sam ugazio u tebe na ovom forumu nije aktivizam. S druge strane, treba se zapitati otkuda dolazi ta tvoja ogorcena generalizacija aktivista i postavljanje sebe kao moralno superiorne osobe u odnosu na njih? Mozda zato nisi ni prstom pomaknuo da promijenis stvari u svojoj drzavi, i onda ocajnicki pokusavas spustiti aktiviste ispod sebe kako si ne bi morao priznati kakva si mala, bijedna i uplasena kukavica. Ali to je ta tipicna balkanska kalkulacija - ako je sve pokvareno, ja ne moram da ucinim nista i moj obraz ce i dalje biti cist.
3. Ono što ti nikako da shvatiš jeste činjenica da je meni smešno da neko piše 'inzistirati' a može sebe da smatra vrlo pamtetnim i obrazovanim.
Ovakvu glupost moze izvaliti jos samo Vojislav Šešelj. Koji vjerojatno dijeli i tvoj sentiment prema Albancima.
Korisnikov avatar
By bern
fuck you guys, i'm going home.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!