@hans: jedna od lijepih demokratskih tradicija jest suceljavanje stavova i misljenja. e sad, ne znam kako i zasto ja postah paradigma, ali jednostavno mi ne ide ignoriranje stvari s kojima se ne slazem i prelazenje preko stavova koje smatram stetnim, u ime nekakvog efemernog
why can't we all get along mira.
ti si valjda ovdje dugo vremena pisao svoje iracionalne i autohomofobne postove, nitko te zbog toga nije prozvao ili dekonstruirao njihove kontradikcije i besmisao, pa sad tumacis da ja izrazavam nekakvu volju za prevlascu.
no, tragicnije je sto ti se cijeli sustav vrijednosti raspada i pred minimalnom kritikom, jer je toliko proturjecan, nesuvisao i ponekad obiljezen patoloskom autohomofobijom. s druge strane, pun je medjusobno iskljucivih opcih mjesta, sto tvoja histericna i agresivna reakcija na suprotstavljanje samo jos vise naglasava.
jednako kao sto kroz sve filmske topice ponavljas 'la ley de deseo', jer ocito nista drugo nisi gledao, tako mnozis jedne te iste floskule na svakoj mogucoj politickoj temi.
i da, pises o detaljima tvojih propalih ljubavnih veza po forumu, a onda dotrcis da bi nekome spocitnuo navodno iznosenje svoje privatnosti u javnost?! proglasavas da je to sto si homoseksualac privatna stvar (a nije), ali ne uvidjas da je privatna stvar sadrzaj ljubavne veze dvoje ljudi. vristis da je pristojnost vrhunski domet, a okolo kocijaskim jezikom vrijedjas. i tako dalje i tako dalje...