- 11 Nov 2011, 03:46
ovo je moje prvo forumsko glasanje,pa da obavim i to...
dakle:
-galateja-1 bod... oduševilo me što se oduševila laeremovom pameću i obrazovanošću (tek kad je videla njegovu sliku,valjda)...
-2 boda...veliki je dar danas umeti nisko vređati,to se valjda ravna što gore,to bolje,makar se pomerale i kosti mrtvih ljudi...
-angra-3 boda....opet,velika je i hrabrost napičkarati nekog na forumu,pa još posle javno priznati-svaka čast...
-popaj-4 boda...čovek je mentalno u strazburu ili berlinu,a meni se ipak čini da je i srcem i dušom u beogradu...
-korvin-5 bodova-njega nisam mnogo zapažao u diskutovanju,osim što mu se često povraća,ali sam ga primetio kad mu je glavni argument postao "jel ti smaug rekla"-uvek je lepo učiti od drugih...
-uni-6 bodova-za sve ono što je napravio od foruma,pa sad 70 % ljudi manje piše,te ne moramo da se majemo sa previše čitanja...takođe,što je trajno banovao hansa,to svesrpko forumsko zlo...
-vel boy-7 bodova...ovde moram malo da zastanem i kažem par stvari-ako bi me nekad neko pitao šta nikad u životu ne bih želeo da budem,odgovorio bih velova tastatura...
e sad par razloga za bodovanje-vel nije forumska zvezda,vel je forumsko čudo-čovek zna bolje od svih političko stanje u srbiji (iako je u njoj bio valjda 15 dana za svoga života),uvek zna šta treba uraditi u bilo kom delu planete,po bilo kom pitanju,što se zalaže za out (to što ne zna odgovor KAKO nešto uraditi i što sam nije out,ovoga puta ne uzimam u obzir)-ukratko-vel je ivana žigon svih LGBIT osoba,posebno onih dostojanstvenih...
-smaug-8 bodova-uvek sam srećan kada neko donese dobre odluke po sebe i na taj način reši bede,u bilo kom smislu-otići iz velike smrdljive septičke jame jeste uspeh,a još je veći uspeh uspešno objasniti zašto je objašnjavala-ja doduše nisam razumeo,al to sam samo ja...(i da,posle smaug se ne govori)...
ovde sam se mnogo lomio oko 1. i 2. mesta...ipak..
-laerem-10 bodova-živeti u austrijskom mauzoleju nije lako,svakako,i iskreno se nadam da je srećan i nije u depresiji...takođe,čovek (misli da zna da) laže i manipuliše-sav je ko planinski potok bistar,ali...ovde ću se zaustaviti...ne,neću-zna ćirilicu-ma bravo!!!
-ulix-12 bodova-bezobrazno s moje strane,ali eto,lokal patriotizam je pobedio...nešto slično kao kod vela-zna šta ne valja,ali...ali...i glavno ali-mirno,čista srca i prećutno se složiti sa popajem da bi srpski aktivizam bio 5 do 10 puta bolji da je on aktivista je presudilo...zaboravio je doduše reći da nije out,al velim-iz mog sokaka je...
ovde se moram izviniti west endu,ali s obzirom da nije crnogorac,nije imao šanse...
a POSEBNU ispriku dugujem magičnom,čovek je ipak iz bosne,savladao je borilačke veštine,poseduje vatreno oružje,čak mu problem nisu ustaše,samo četnici...ali konkurencija bila preoštra,čak i za njega...
toliko od mene i srećno...