Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Cetri strane (jednog od mojih) fetisa a nis mi se ne dojmi :sigh:
Korisnikov avatar
By vila
Meni se nešto ne diže ni na autentične uniforme a pogotovo ne na ove što šiju Kinezi. To mi nekako nategnuto, to glumatanje.
Mada sam kao mala maštala kako vršim obljubu nad nekom kućnom pomoćnicom.
Korisnikov avatar
By Taki
Mnogo me bre pale uniforme. :placko: Ma previše... :waldorf:
Postoji samo podela kod mene. Recimo volim uniforme pilota a ne i stjuardese, medicinske sestre a ne doktora, ženu u uniformi policajca a ne i muškarca u istoj toj odeći, zatim vatrogasce, žene u vojnoj opremi, muškarca u kuhinji sa samo keceljom na sebi itd.

Šta bih dala da mi Nicole Scherzinger u policijskoj uniformi odigra lap dance uz pesmu "Grind with me" od Pretty Ricky-ja ili uz pesmu "Lap dance" od NERD-a. :drama:

Btw, je l' postoji ovde tema o plesu u krilu? Ako ima dajte link koga ne mrzi jer nisam naišla na tu temu (da nije slučajno otvorena pod nazivom "Ju kakav ples" :D ), a ne bih da otvaram temu, možda će ponovo biti dupla, da se ne blamiram. :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
^ otvaraj temu pole/lap dance, prevrnula sam forum, ladno ne postoji :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2564448#p2564448]Taki napisao:[/url]Mnogo me bre pale uniforme. :placko: Ma previše... :waldorf:
Postoji samo podela kod mene. Recimo volim uniforme pilota a ne i stjuardese, medicinske sestre a ne doktora, ženu u uniformi policajca a ne i muškarca u istoj toj odeći, zatim vatrogasce, žene u vojnoj opremi, muškarca u kuhinji sa samo keceljom na sebi itd.
:bale:

A kakve sam ja zenske cuvare zakona videla, pa to nije normalno :bale:
Korisnikov avatar
By acid drop
jeste, kad je u ovom podforumu. :lol:
jao, jao, baš si kinki.
hehehe .
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!