Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
barni011 napisao:Vel boydobro, sve se da diskutovati dok se ne pochne s uvredama i psovkama. ali, i ti barni 011 morash da skopchash gde i kada treba da prestanesh. niko tebi nece ni izmeniti ni ukrasti tvoje stavove ali i ti trebash da znash da nece ni tvoji svi stavovi biti uvazeni oko nekih stvari.
to prvo sto si napisao je posebna tema i to jeste za diskusiju al diskusija nije ti dodjes i kaze e to ne moze.Cekaj brate dragi, pa aj da prosirimo malo tu stvar, eno sad sam postavio tamo link gde je na filipinima napravljena takva stranka, opet kazem ne bas takav model nego nesto...i dodje popaj i posto nema sta pametno da kaze onda post u njegovom stilu...
barni011 napisao: a ovo drugo sa smog, procitao sam taj golemi post koji je ona iseckala a ja sam rekao 10 puta da na seckane postove ne odgovaram jer tako je najlakse vaditi recenice iz jedne celine, i opet je iznela neistinu...ja mogu sad da ponovim 20 puta sta je ona napisala da citiram ceo njen post to ce biti besmisleno jel ona je napisala nesto a mislila je nesto drugo....i ne bi se ja trosio vise na nju lakse mi da kazem glup sam i sacuvam energiju za nesto pametnijenishta ona nije seckala vec je bash iznela sve kako je bilo- u jednom kompaktnom postu.
barni011 napisao: Ako ja kazem borislavu Borkovicu da mu je majka kurva i objasnim mu zasto ja mislim da je ona kurva, jel to znaci da ona ipak nije kurva te borislav ne treba da se vredja?hoces reci da srbija dakle nije septicka jama nego kurva?
barni011 napisao:vel boyjoj, nisam rekao da ti psujesh i vredjash vec uopshteno rekoh da u bilo kakvoj diskusiji bilo koga s bilo kim treba obichno stati kada psovanje i uvrede pochnu.
ma gde si ti video da ja psujem i vredjam sto ti to meni pises
ma nije iznela kako je bilo...kao prvo ja nisam posetio tu zemlju vec ziveo tamo...ma ne teraj me da sad sve postove sa pocetka teme cele prenesem ovde
vid sad ovoga sta me nabedjuje da sma rekao![]()
sad me vec nervirate bezobrazlukom, biram drustvo od sad sa kim kuckam
KorvinOdAmbera napisao:Je l ti vidiš masnim slovom označeno a?ja sam ti uvek pisao Korvin...u cemu je onda problem?
"Od Korvin" sam prokomentarisao.
barni011 napisao:ne mislim da je tako. mislim da se samo tebi javlja da "kad neko moj post bude procitao a ne bude citao temu od pocetka ispada da si ti nekoga vredjao...".
@vel boy
pa napisi to uopsteno onda u obracanju onima koji to rade...sto to pises u obracanju meni kad ja to ne radim.Ne vidim razlog
sad kad neko tvoj post bude procitao a ne bude citao temu od pocetka ispada da sam ja nekoga vredjao...zar nije tako?
KorvinOdAmbera napisao:Ja sam namerno pogrešno napisao sopstveni nik, jer si ga i ti tako napisao. Je l treba da ja ponovo citiram post?pazi kad me nije mrzelo
Kaže se od KorvinA, to sam prokomentarisao (i sada žalim što sam to uradio).
Ovo postaje već bizarno.
barni011 napisao: .........pogledaj u post iznad od korvinodambara......posto ne znam sta ti nik znaci naveo sam ga onako kako ti pise iznad avatara ali umesto amber greskom napisah ambar
KorvinOdAmbera napisao:1. Kaže se od Korvina od Ambara.ovde si i sam pogresio
barni011 napisao: ne pise ti tako u niku jesi li ti Amber ili Ambar..meni je svejedno ali kad ti je vec to bitno dogovori se sa sobom kako da te zovem[/quote]
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!