Hvala svima na glasovima. Međutim, nema vraćke. Glasam iz duše.
Ledena - 1 - Cenim što je svoja, što odoleva forumskim strujama i klanovima i zna da postavi zanimljivu temu.
Anhedonie - 2 - Britkost, poštenje i artikulisanost sa kojom piše postove mu donose dva boda.
Deni - 3 - Poseduje neposrednu kreativnost i, zaista, ume biti zabavan. Jedan mrgud kao ja će jako ceniti kada ga neko uspe nasmejati.
Mars - 5 - Mars je moja stara forumska ljubav. Ovaj dečko ne samo da je obrazovan i vispren, već ima i posebnu notu milosrđa.
AngraMaina - 6 - Ja obrazovanijeg forumaša ne primetih. Čitati Angru je kao čitati neku zanimljivu enciklopediju.
Sunce - 7 - Sunce je moja muška strana. Da sam muško bila bih Sunce. Kako ne voleti nekoga ko toliko voli Bergmana i Almodovara i ko ima senzibiliteta za umetnost bez pretencioznog nametanja mišljenja.
IMPACT - 8 - Ne znam šta mu je u životu donela liričnost, ali lirična nota u postovima mu je od mene donela osam bodova.
Ulix - 9 - Obrazovan, inteligentan i voli Kišlovskog, Bergmana, Kunderu i džez. Uz to ume biti sarkastičan. Nema šanse da ne bude na mojoj listi.
Laerem - 10 - Kakva britkost, artikulisanost i obrazovanje! Ima snage da talasa na jedan meni zanimljiv način.
Margita - 12 - Ona mi je najdraža, a to je nešto što osobu stavlja na sam vrh. Uz to je inteligentna, obrazovana i voli umetnička dela koja i ja volim. A imamo i sličan vrednosni sistem.
Nije mi bilo teško sastaviti listu. Vodila sam se emotivnim poštenjem. Žao mi je što se na njoj nalaze samo dve devojke, ali, ne mogu usiljeno da bodujem. Ja sam poslušala savet gospođa Jevrosime koji je uputila svom sinu Marku:
Ne sudi krivo sine Marko, ni po babu ni po stričevima, već po pravdi Boga jedinoga.