Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Prva situacija se desila davno, još u vreme kada je rijaliti šou "Farma" još bio nagledaniji program, a Boki 13 jedan od novopridošlih farmera.
Moja baba i komšinica, njena vršnjakinja, sede u dnevnoj sobi, i uz čašicu stare višnjevače medjusobno tumače svoje lekarske recepte. Ja u prolazu, kao i uvek kad sam u svojoj kući, svratim do kuhinje i konstatujem taj makedonski naglasak koji se čuje iz dnevne sobe. A onda kreće dijalog-

Jovanka: Stvarno ne znam šta je ovaj, e, tako mi je odvratan, stvarno ne znam šta će na televiziji..
Moja baba: Pa što bre Jovanka, šta ti smeta?
Jovanka: Šta što? Ne znam, ne mogu da ga gledam, tako, ni muško ni zensko.. to nije normalno..
Baba: Ma daj Jovanka, pa on dečko samo nosi tako, nije to ništa, samo voli tako drugačije.. a isto je kao i mi.
Jovanka: Ma šta dečko, u suknji? Sa štiklama? Ja bih to otrala.. mh..
Baba: Jao, pa kako ne znaš, to je normalno, on isto voli.. mh.. samo nisam pročitala nigde da li je on onaj što on daje ili onaj što prima.. znaš da se oni tako razlikuju, isto kao muško i žensko..
Jovanka: (uz gutljaj višnjevače) Ma daj Xxxxxx, pusti me, znaš mi ti mnogo i razumeš, nego gledaj koliko sam dala za Kardiopirin, pa ovo se više isplati jedna sahrana nego lečenje..

I tu je moja baba odustala od aktivizma, i vratila naočare uz nos, da proveri koliko je ona platila Kardiopirin..

A onda, pre par dana, sedimo deda i ja u drugom delu te iste dnevne sobe, ja sklupčan u fotelji gledam nešto što bi trebalo da bude komedija, jer je na HBO Comedy kanalu, i toliko mi je zanimljivo, da više gledam u Greja koji juri gromuljice Crunch-a, koje mu bacam iz kese. Obožavam da grickam Choco-Crunch, a Grej je čistokrvni, pogađate – sivi, patuljasti šnaucer, kog svi jako volimo. Deda sedi zavljen u fotelji, čita dnevnu štampu i pije čaj od neke mešavine koja sadrži i cimet, od kog ću, čini mi se, svakog trenutka da povratim sve o obroke unazad do prekjuče. Ne volim cimet.

U toj prijatnoj tišini koju blago remeti jedino stišano brbljanje malih ljudi u čarobnoj kutiji i Grejevo i moje mljackanje Crunch-a, dedu najednom spopadne smeh. Zaustavim ruku punu gromuljica u kesi, i samo pomerim zenice fokusirajući ga, u iščekivanju tog komentara na, očigledno zabavan, tekst u novinama.

Deda: Hehe.. Da li je gej okej? Aa?

Fuck, za ovo moram da se pomerim.. Okrenem glavu i vidim da gužva novine u krilu i naginje se sa fotelje prema podu, kao da mu je nešto ispalo..

Deda: Da li je gej okej? Mmm? Hehe.. Da li je moj Grej gej? Da li je Grej okej?.. 'odi Grej!..
Ja: Boze, deda šta ti je? Šta ga cimaš sad?
Deda: Što? Taako Grej.. ajde, idi da ti Xxxxx da da jedeš... Šta mu fali? Hehe.. isti ste.. ajde diži se daj mu jabuku..

I tu ovaj bivši vojni službenik protrese novine i nastavi da čita. Bacio sam Greju krišku jabuke, stavio kesicu Crunch-a u torbu i izašao iz te šašave kuće..

E sad, kakva su vaša iskustva, ako ste ih imali? Šta kažu vaše bake i deke na našu temu?
By Ulix
Moja baba je vrlo gej frendli i kao mlada se družila sa pederima (sad su mahom pomrli) i zato je obožavam. :love:
Korisnikov avatar
By blenta
dvaput me je pitala jel imam devojku
ja rekao ne, pa me pitala jel imam decka,
onda se naljutila jer je popreko gledam
kad ona jbt je samo pitala, mos misliti

a imala je i ovaj marifetluk pre koju godinu

blenta napisao:vratjam se sa trchanja
unezvereno ulazim u kuhinju

baka: trazhio te jedan crni dechko, da mu se javish shto pre

b: aaaa milosh.

hvatam se za telefon i za sekund na keca istipkam ceo broj mobilnog-pritom svoj fixni ne umem da upamtim

baka me gleda onako ispod oka i kezi se

dok chekam da se uspostavi veza u trenu namirishem prevaru
i to da ona nikako ne moze znati da je neko crni ili ne preko telefona
osetim se ko zadnja drolja onako izvatjareno
okretjem se prema njoj...

baka: eee some jedan. znachi milosh , a?
:balon:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ulix napisao:Moja baba je vrlo gej frendli i kao mlada se družila sa pederima (sad su mahom pomrli) i zato je obožavam. :love:
A deda? A drugi baba i deda? :D
blenta napisao:dvaput me je pitala jel imam devojku

hvatam se za telefon i za sekund na keca istipkam ceo broj mobilnog-pritom svoj fixni ne umem da upamtim

Mmmmm... baba ti je cooool... :)
Korisnikov avatar
By now_pictured
blenta napisao:dvaput me je pitala jel imam devojku

HAHAH kako do jaja baba :)
awww awww awwww!
By Ulix
Patty Hewes napisao:
Ulix napisao:Moja baba je vrlo gej frendli i kao mlada se družila sa pederima (sad su mahom pomrli) i zato je obožavam. :love:
Druga baba je isto OK, ona u principu nema stav ni o čemu što se direktno ne tiče nje. Njihovi muževi su mrtvi, tako da ne bih mogao da znam šta su mislili, ali znajući obe babe, verovatno bi samo klimnuli glavom odobravajući štagod da one kažu.

A treća baba i njen muž (imam i to :lol: ) su u USA išli na proteste da podržavaju legalizaciju gej brakova zato što smatraju da Amerika mora da bude zemlja koja svim svojim građanima omogućava ista prava, jerbo su baš zbog jednakosti i slobode tamo otišli da žive pre pola veka. :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ulix napisao:
Patty Hewes napisao:
Druga baba je isto OK, ona u principu nema stav ni o čemu što se direktno ne tiče nje. Njihovi muževi su mrtvi, tako da ne bih mogao da znam šta su mislili, ali znajući obe babe, verovatno bi samo klimnuli glavom odobravajući štagod da one kažu.

A treća baba i njen muž (imam i to :lol: ) su u USA išli na proteste da podržavaju legalizaciju gej brakova zato što smatraju da Amerika mora da bude zemlja koja svim svojim građanima omogućava ista prava, jerbo su baš zbog jednakosti i slobode tamo otišli da žive pre pola veka. :D
Zanimljivo :) bitno da su GF, razlog manje važan :)
By loreenche
Ček dok ti Zonche! ispriča o svojoj babi :lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Vase babe su do jaja :lol:

Meni jedna mrtva, a druga ima Alchajmera :placko:
Korisnikov avatar
By blenta
amen
zonchetova baba me izvuce iz depresije po vidjenju na keca
Korisnikov avatar
By Blady
Nisu zive.
Jedna mi je bila hitlerovka, a druga dusha :love:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Blady napisao:Nisu zive.
A deke, a deke?

Pa dobro ljudi, ne mora rođeni, bilo kakavo iskustvo, sa tom trećom generacijom...? :)
Korisnikov avatar
By now_pictured
jedna baka mi umrla jos 2002 ja mislim, jedna je jos ziva ali dementna i jedva zna i ko sam ja, a treca (sestra od dementne bake) je jos uvek super i to, ali nisam jos nikad cuo da prica o gejevima tako da ne znam, ni njenog muza isto nisam cuo.

a obe deke su mi umrle jos pre 30 godina...
so yeaah haha
Mojoj babi su svi dečaci duge kose devojčice i oslovljava ih u ženskom rodu a devojke kratke kose su dečaci i oslovljava ih u muškom rodu i tako.Kad se u filmu ljube 2 istopolne osobe ona se ne buni...ili smatra da joj je to ok ili da im sa frizurama nesto nije u redu.Eto...ja ne bih imala problem da imam devojku ...ali sa kratkom kosom. :D
Margita napisao:Mojoj babi su svi dečaci duge kose devojčice i oslovljava ih u ženskom rodu a devojke kratke kose su dečaci i oslovljava ih u muškom rodu i tako.Kad se u filmu ljube 2 istopolne osobe ona se ne buni...ili smatra da joj je to ok ili da im sa frizurama nesto nije u redu.Eto...ja ne bih imala problem da imam devojku ...ali sa kratkom kosom. :D
da ja imam duzu kosu, i ona baka, koja je dementna, je jednom mislila da sam devojka mog brata :wow: :(
now_pictured napisao:
Margita napisao:Mojoj babi su svi dečaci duge kose devojčice i oslovljava ih u ženskom rodu a devojke kratke kose su dečaci i oslovljava ih u muškom rodu i tako.Kad se u filmu ljube 2 istopolne osobe ona se ne buni...ili smatra da joj je to ok ili da im sa frizurama nesto nije u redu.Eto...ja ne bih imala problem da imam devojku ...ali sa kratkom kosom. :D
da ja imam duzu kosu, i ona baka, koja je dementna, je jednom mislila da sam devojka mog brata :wow: :(
Da tebe i mene vidi moja baba zajedno i da se,ne daj Bože ljubimo,ne bi na dobro izašlo! :lol: A ta tvoja ne znam šta bi mislila :(
Korisnikov avatar
By Blady
Patty Hewes napisao:
Blady napisao:Nisu zive.
A deke, a deke?

Pa dobro ljudi, ne mora rođeni, bilo kakavo iskustvo, sa tom trećom generacijom...? :)
Pa i oni su davno "otisli"
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2311530#p2311530]Synesthesia napisao:[/url]Prva situacija se desila davno, još u vreme kada je rijaliti šou "Farma" još bio nagledaniji program, a Boki 13 jedan od novopridošlih farmera.
Moja baba i komšinica, njena vršnjakinja, sede u dnevnoj sobi, i uz čašicu stare višnjevače medjusobno tumače svoje lekarske recepte. Ja u prolazu, kao i uvek kad sam u svojoj kući, svratim do kuhinje i konstatujem taj makedonski naglasak koji se čuje iz dnevne sobe. A onda kreće dijalog-

Jovanka: Stvarno ne znam šta je ovaj, e, tako mi je odvratan, stvarno ne znam šta će na televiziji..
Moja baba: Pa što bre Jovanka, šta ti smeta?
Jovanka: Šta što? Ne znam, ne mogu da ga gledam, tako, ni muško ni zensko.. to nije normalno..
Baba: Ma daj Jovanka, pa on dečko samo nosi tako, nije to ništa, samo voli tako drugačije.. a isto je kao i mi.
Jovanka: Ma šta dečko, u suknji? Sa štiklama? Ja bih to otrala.. mh..
Baba: Jao, pa kako ne znaš, to je normalno, on isto voli.. mh.. samo nisam pročitala nigde da li je on onaj što on daje ili onaj što prima.. znaš da se oni tako razlikuju, isto kao muško i žensko..
Jovanka: (uz gutljaj višnjevače) Ma daj Xxxxxx, pusti me, znaš mi ti mnogo i razumeš, nego gledaj koliko sam dala za Kardiopirin, pa ovo se više isplati jedna sahrana nego lečenje..

I tu je moja baba odustala od aktivizma, i vratila naočare uz nos, da proveri koliko je ona platila Kardiopirin..

lepo napisan uvod... :)

a ovo "pa ovo se više isplati jedna sahrana nego lečenje..."-istina živa... :pucaodsmeha:

ont-pomrli su (za dede hvala bogu,jer su bili skotovi)...

mislim da bi obe bile ok-jedna je cugala,pa je bila u nekom svom polumraku,a druga me je volela...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!