Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E vala onako dosadne tekme, jos nisam imao prilike gledati. Celzi je po mojoj proceni odigrao verovatno najlosiju tekmu u prvenstvu.....
Doduse moze mu se, kao da sam slutio X....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper

Liverpul vec vodi sa 1-0....Zvezdas, da smo se kladili uzeo bi mi svu lovu....
Pa da, kad ga ne igram on gazi sve redom, a da sam ga stavio na tiket dosao bi X! Ma nek se nosi....
Korisnikov avatar
By Kupper
Zvezdas, Arsenal? Hehe....razguzio Vilu....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Zvezdas, Arsenal? Hehe....razguzio Vilu....
Dzaba mu sad. propustio je i teretne vozove.... :lol:

Btw. Murinjo je izjavio da je Celzi vec osvojio titulu i da sada igra, ajd ono cisto radi forme....:lol:
Korisnikov avatar
By Moa
Ajde zajebite vise te tacke nece nas valjda par tetkica iznervirati toliko da prestanemo da pisemo u nasem omiljenom folderu.

Ovog vikenda skoro mirno kolo odigrano kod Engleza,sem jednom iznenadjenja a to je da je Birmingem pobedio Liverpul sa 2:0 i to je rezultat bio i na poluvremenu.
Ostali rezultati izgledaju ovako:
Mancester Siti - Manecester United 0:2
Everton - Celzi 0:1
Blekburn - Norvic 3:0
Portsmaut - Aston Vila 1:2
Bolton - Midlzbro 0:0

U ponedeljak se igra mec Arsenal - Kristal Palas

Stanje na tabeli je nepromenjeno s time sto sada Celzi ima 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Mancester Junajted.Da li ima potrebe da napominjem da moj dragi Totenhem iz dana u dan vrtoglavo pada na tabeli i sada je vecv deveti tako da dopustam sebi da kazem da on izgleda ni ne moze bolje od sredine tabele.Blah.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Dusica4
Mancester Siti - Mancester United 0:2
Drhtala sam ceo me?, dok ne dadoše gol.

A ju?e Everton - Chelsea... šta je onom degenu trebalo da crnju lupi u glavu onako... kreten. Ajde jednom, nego dva puta za redom.
Korisnikov avatar
By Kupper
Da konstatujemo - 28. kolo:

Sautempton-Arsenal
Vila-Everton
Palas-Birmingem
Totenhem-Fulam
Mancester-Portsmaut

Tumorou:

Njukastl-Bolton
Midlsboro-Carlton

Ponedeljak:

Noric-Citi

Sutra finale Karlinga: Celzi-Liverpul (Kardif (a i gde bi?))

Na betandwin-u kvota za Arsenal 1.5, u nasem Meridijanu nemam pojma, u Mocartu 1.7, u Plej Ofu 1.6. A valjda Betandwin najbolje zna da ce moj Arsenal da dobije, ManU ce nesrecno izgubiti, a Celzi na volseban nacih gubi finale posle vodjstva od 2-0. Liveru Karling.....
Korisnikov avatar
By Kupper
I glupi Arsenal ce u grob da me otera. Lepo vodio 0-1 a Grupa gradjana iz Sautemptona uspela da izjednaci. Iz 2-X. Tragedija.

Edit
Dakle:

Sautempton-Arsenal 1-1 :mad:
Totenhem (Duco)-Fulam 2-0 :D
Palas-Birmingem 2-0 :hvala:
Vila-Everton (Indijanac) 1-3 :B

Trenutno Mancester-Portsmaut 1-0 :up: (samo da tako ostane jer ga cekam na dva tiketa:nervozaninestrpljiv:

P.S. Indijanac - West Ham izgubio od Lidsa 2-1.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Nikako oba da me obraduju u istom danu :tuc: :gol:

:B
Korisnikov avatar
By Kupper
Jes, jes, jes (Uni, smisli smajli za poentiranje).

Bravo ja:up:

Elem, greskom zena ukucala Lids umesto Arsenala a posto se tiketi NE vracaju ja uplatim ponovo isti ali sad sa X-om na Ars. I prodju oba. Svaka mi cast. Doktorirao sam Engleze do 8 lige (moram malo da se qrcim, valja se).

Dakle dobitni (zao mi je sto nemam skener):

1.
Mancester 1
Sefild UTD 1
Sanderlend 1
Hul 1
Arsenal X
Bajern 2
Dortmund 1

2. Isto sem umesto Arsenala kec na Lids !

Oba 'super 7' sto znaci jos 10 %.
Ulozio 600, dobio 4.100.

Etoooo:gol:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Jes, jes, jes (Uni, smisli smajli za poentiranje).
Moze zakucavanje Vinsa Kartera :lol: :P
Bravo ja :up:
:hail2:
Korisnikov avatar
By Moa
Oooo hvala Bogu da i neko od nas dobije nesto,samo pucamo neke meceve,svaka cast Kupi,da castis Indijanca i bandu sada :D
Slika

Kardif-Nakon uzbudljive utakmice na "Milenijum" stadionu u Kardifu Hoze Murinjo i njegovi izabranici došli su do prve titule na jednom od ?etiri fronta.

Sve je po?elo loše po ?elzi jer je Liverpul poveo ve? u 45 sekundi. Do kraja prvog poluvremena ?elzi, i pored šoka i gr?a, je stvorio nekoliko dobrih prilika dok su se akcije Liverpula završavale nekih 30 metara od gola ?eha.

Drugo poluvreme donosi više inicijative za Liverpul, koji pak propušta da "overi" svoju prednost i uðe u mirnu završnicu. Autogolom kapitena Liverpula, Stivena Žerarda kola kre?u nizbrdo za tim trenera Beniteza. Pred sam kraj regularanog dela ?elzi je imao više prilika za završnicu iz 2 u 1, ali mreže ostaju da miruju, dok kladioni?ari u Srbiji bivaju zavijeni u crno X na kraju regularnih 90 minuta.

Produžetak su obeležili golovi igra?a ?elzije, sjajnog Didijea Drogbe i našeg Mateje Kežmana, ?ijim je golom ?elzi i izbegao eventualno izvoðenje jedanaesteraca, s obzirom na to da je i Nunjez postigao 2. gol za Liverpul. Igor Biš?an je prokockao šansu za 3:3, tako da je kona?nih 2:3 za ?elzi odnelo pehar Karling Kupa u London po 3. put.

Treba još napomenuti da je trener Murinjo zbog svog ponašanja isklju?en od strane 4. arbitra tokom 2. dela igre.

Sve u svemu sjajna tekma sa puno uzbuðenja. :)
Korisnikov avatar
By zboO
Keza konachno pogodio :up: (kada bi vishe igrao, bio bi mnogo bolji od drogbe)!!
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Mahnitu
Ludi produzetak!! :pokemon:
Jes' vala. Ali posle X nakon 90 minuta, bilo mi je svejedno. :njuska:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Nek mi oprosti Celzi, ali igrao sam X.....
I dobio......Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
I sto je najvaznije, Celzi ipak pobedio!!!!
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ZvezdasBG
Nek mi oprosti Celzi, ali igrao sam X.....
I dobio......Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
I sto je najvaznije, Celzi ipak pobedio!!!!
Kako si samo znao? :iskolacen: Mislim stvarno....

Ali svaka cast!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Znas kako, pretpostavio sam nereseno, ali potajno zeleo pobedu Celzija....
Pa ono nista nije sigurno...ali bio je red...
Korisnikov avatar
By Kupper
Igrao sam i ja X ali sam se ipak nadao pobedi Liverpula. Kome je današnji Blic bio u rukama mogao je da pro?ita odli?nu analizu Murinja i ?elzija. Kao i uvek Gor?in Stojanovi?. Pravo u metu.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Igrao sam i ja X ali sam se ipak nadao pobedi Liverpula. Kome je današnji Blic bio u rukama mogao je da pro?ita odli?nu analizu Murinja i ?elzija. Kao i uvek Gor?in Stojanovi?. Pravo u metu.
Pa sto to nisi na vreme rekao. Ja igrao po tvojoj prethodnoj dojavi 2 i radovao se do 80 minuta. Ah, prokleti Stivene G..................... :kletva:
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa igrao sam i dvojku:)....navijao sam za Liverpul ali nisam hteo da stavim keca. Da se razumemo, od kladionice do kladionice razlikovao se kec. Cas je to bio Celzi, cas Liverpul.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jel neko mozda uplacivao kod Meridian kladze? Zivo me zanima koliko su davali na Liverpool?
Korisnikov avatar
By Kupper
Najmanje, kao i obicno za keca. Nerviraju me sto su im kecevi uvek ekstremno nizi od X i 2. 2.45 kvota na Liverpul, u ostalima 2.55 do 2.7. Ali negde je bio kec, negde dvojka. Znas i sam da Meridijan ima mnogo vece kvote na X i posebno prelaze od ostalih. Eurosansa je sad najbolja.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma ortak me nesto farbao oko Meridian kladze, pa rekoh ajd da proverim.
Posto se jos nisam vrnuo u Bg ajd rekoh da pitam....
Sta ja znam, nekako su mi lavovi i atlantik navika....
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa pazi razliku. 2 na Spartu (Roterdam) veceras u Meridijanu je 1.9, u Atlantiku 2 a u Eurosansi 2.30. Plus sto imas bonus od 10 posto ako ti je kvota preko deset, imas super 7. Ispod 70 dinara uplate 10 posto (uz onih za kvotu), a ako das 70 ili vise dinara 20 posto bonusa. Prosle nedelje kad sam nesto prosao za 4.100, da sam igrao u Meridijanu bilo bi 3.450. Mala li je razlika? Ali, kazem ti, isplati se igrati na X posebno a i na prelaze.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!