Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
Takođe, sve što je cmizdravo, jeftino, melodramatično, limunadasto treba u slučaju Trira shvatiti sa dosta rezerve, jer taj čovek je naprosto previše zao :D da bi sve to truly koristio. Odnosno, tokom cele karijere, uvek je koristio sapunicu, melodramu, mjuzikl i uopšte bljuzgu da bi se posmehnuo površnosti i banalnosti prosečnog gledaoca. Tačno zamišljam njegov sardonični osmeh dok se neko trese od ridanja pred prizorom nervno ostećene devojčice ili zbog čistača sudova sa Daunovim sindromom. Kako i kaže na kraju Rigeta: "Next time, prepare to take the good with the evil." :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Blady napisao:
Tungi napisao:Ima li ga negde na netu, da se skine, neki torrent, rapid?
I meni neka neko sibne.
Jer ja ovo sto sam skinula, ne mogu da otvorim.

Ima ga već na torrentima. Kirsten Dunst :cut:
Prošla me želja.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Tungi napisao:Kirsten Dunst :cut: Prošla me želja.
:lol: +1 Vidjet ću, možda odgledam taj film, ali to da Kristen glumi u filmu defintivno ne pomaže.
Korisnikov avatar
By Misfit
Galadriel napisao:Mi kao da nismo gledali isti film. :D
Pošto sam vrlo često na veoma teškim drogama, tu opciju svakako ne treba isključiti!
Korisnikov avatar
By Blady
HalfJack napisao:
Tungi napisao:Kirsten Dunst :cut: Prošla me želja.
:lol: +1 Vidjet ću, možda odgledam taj film, ali to da Kristen glumi u filmu defintivno ne pomaže.
Ma pogledajte :drama:
Aj zanemarite Kirsten.
Korisnikov avatar
By Misfit
Kirsten se zaista ujebala sa tim Spajdermenom. Ovo s njom je postalo već pomalo zamorna maltene poštapalica, kao i Nicolas Cage, koji je zapravo sjajan kada je parodičan, kao u Herzogovom Bad Lieutenant. Međutim, sve eventualne mane i zamerke na stranu, Kirsten je ovo uloga života i zaista se odlično pokazala.
Korisnikov avatar
By now_pictured
cek cek, jel vama onaj spajdermen iz 2001 nije bio dobar? meni je ona bila super u ulozi, osim u trecem delu gde je bila skroz depresivna i glupava.
Korisnikov avatar
By blenta
ima na pajrat beju da se skine blue ray rip
Korisnikov avatar
By Mars
Ja treba Tačerku da idem da gledam, a ovo još nisam...

Kuća poso, kuća poso...
Kirsten je imala jedinu dobru ulogu kao klinka, u Intervju s vampirom. Ovde je predosadna.
Filma sto se tice, mozda sam pogledao u pogresnom trenutku, ali toliko me je smorio.... i toliko me je iznervirala osoba koju glumi Kirsten, da sam hteo da prestanem da gledam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!