Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Meh, tuzan je al me nije preterano rastuzio :) Nekako mi je klishe, sta znam.
Korisnikov avatar
By now_pictured
ZlatnaPtica napisao:Meh, tuzan je al me nije preterano rastuzio :) Nekako mi je klishe, sta znam.
you heartless bastard! :lol:
just kidding :P

_liplock napisao:Meni je ovo creepy. :shocked:

pa vidi kako su se voleli awww
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Dieses Video enthält Content von EMI. Es ist in deinem Land nicht verfügbar.
Das tut uns leid.
Korisnikov avatar
By _liplock
now_pictured napisao: pa vidi kako su se voleli awww
Ali sta je to, ruzno mi je bas, i sta je to njoj? :lol:
Najtužniji ikada upriličen spot je svakako onaj u kojem Niska Sisolić aka Maja Nikolić izigrava ucveljenu ljubovcu, koja u prometnoj nesreći gubi voljenog junca, pa posle hoda zabrađena maramom po šumici i ispevava svoj čemer i jad onima koji imaju volje i snage da je slušaju i gledaju. :njuska:

''''
Korisnikov avatar
By now_pictured
_liplock napisao:
now_pictured napisao: pa vidi kako su se voleli awww
Ali sta je to, ruzno mi je bas, i sta je to njoj? :lol:
pa jeste ruzno ali je cute i bas voli kristen bell
on joj je kao kuca, ceo point je da je ruzan :D
pa nesto je bolestan ili tako nesto i onda umre :(

@sanja
haha jel mislis sa onih "meme"-a? :P

@deni
LMFAO @ the car crash
Korisnikov avatar
By Dirrty
Lepša je plava, i ja tvrdim, a ne mislim da je Britney lepa (ni Christina).
Korisnikov avatar
By now_pictured
:thumbs up:

pa jel si dosao na forum da vidis i misljenja drugih ljudi, ili si samo dosao ovde da napises svoje misljenje i onda te boli dupe za to sta ostali napisu? ja znam da sam dosao ovde da bih video i misljenja drugih, but that could be just me.
alexandermagic ima erotski afinitet prema našem forumskom seksualnom šampionu Drci.
On na sva usta po svim temama i pitan i nepitan javno hvali određenu grupu korisnika, želeći time da zabašuri svoje prave simpatije i subjekte čežnje, koje su potpuno van te grupe korisnika, koje javno hvali.
Sve po sistemu Ilije Čvorovića - '' Sve je suprotno od onog što izgleda da jeste. ''
:serlok:
Ako se pitate zašto to radi - Pa iz psiholoških razloga. Da zaštiti svoju ranjivu dušu od potpunog ogoljavanja i posledično - povređivanja.
:sanjaljubaf:
*deni* napisao:I ovo je dosta tužan spot. Moram da priznam da sam ga ja sklepao za youtube, zato što za tu numeru umetnica nije snimila originalan spot, a pesma je dosta lepa i tragična, pa sam ja fino skrpio jedan priručni spot, za sve obožavaoce ove umetnice :

''''''

:gotika: :opatica:
ti si stvarno jedan od najzabavnijih ljudi koji ovde pisu :D
now_pictured napisao: kako uopste znas kako se zovem?
Mislio je na mene.

Inače, ne obaziri se, ti još dobro prolaziš kao novajlija u odnosu na neke... eh kad se setim ja svog dolaska ovde.

Ali shvatićeš sa određenom vremenskom distancom i sazrevanjem, da neke kritike, iako napadno ili bezobrazno izrečene, imaju osnova.

Ne mogu reći da u potpunosti razumem tu vrstu napada, ali to je jednostavno tako. Utihnuće kroz koji mesec, kada im ponestane materijala, i kada naiđe neko novi na meniju.

Ne uzimaj previše k srcu, najčešće nije lično, jer te ni ne poznaju u potpunosti da bi mogli da upućuju tu vrstu kritika. Ovo je samo površna procena tvoje online strane ličnosti.
Dirrty napisao:
now_pictured napisao: kako uopste znas kako se zovem?
Mislio je na mene.

Inače, ne obaziri se, ti još dobro prolaziš kao novajlija u odnosu na neke... eh kad se setim ja svog dolaska ovde.

Ali shvatićeš sa određenom vremenskom distancom i sazrevanjem, da neke kritike, iako napadno ili bezobrazno izrečene, imaju osnova.

Ne mogu reći da u potpunosti razumem tu vrstu napada, ali to je jednostavno tako.
pa dobro dobro... i guess
ne sekiram se, tako da je sve okej
Korisnikov avatar
By Dirrty
A svaki oblik pažnje prija, tako da uživaj :lol:
Dirrty napisao:
Ne mogu reći da u potpunosti razumem tu vrstu napada, ali to je jednostavno tako.
pa forum je, koliko god raznoliki njegovi clanovi i clanice bili, ipak jedna zatvorena LGBT zajednica. koja ima i neformalne inicijacijske rituale. novajlije se na pocetku defoltno testira. tko ne moze prezivjeti to testiranje u sustini i nije za ovaj forum. s druge strane, RL te testira svaki dan i mnogo vise i moguce opasnije nego par nadrkanih postova na forumu. gay people na balkanu moraju biti cvrsti, ili su ispušili. that's how it is.

drugi aspekt toga jest da imas nevjerojatno mnogo ljudi, gej i strejt, koji prozive i dva desetljeca a da se nikad ne nadju u situaciji da doista imaju stavove, brane svoje stavove u konfliktu s onima koji su suprotnih stavova itd. i da nauce zivjeti s ljudima razlicitih stavova. (sto nije ni priblizno isto kao podcinjavati se tudjim stavovima, narocito stavovima homofobne vecine.)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!