Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
http://www.mondo.rs/s214224/Komunikacij ... booka.html

Na YouTube je postavljen video u kojem se najavljuje da će Facebook "biti uništen 5. novembra" ove godine.

Snimak je navodno postavila grupa hakera pod imenom "Anonimni", ali je lako moguće da je u pitanju i nečija šala. U videu se Facebook optužuje za prodaju privatnih podataka o korisnicima različitim američkim vladinim službama i bezbednosnim agencijama.

Dan obračuna koji će navodno "ući u istoriju" je 5. novembar 2011.

"Građani sveta,

Želimo da vam skrenemo pažnju, u nadi da ćete poslušati naša upozorenja: Vaše omiljeno sredstvo komunikacije, koje toliko obožavate, biće uništeno. Ako ste spremni da se borite za svoja prava i slobodu informisanja, ako želite da sačuvate svoju privatnost, pridružite nam se u borbi za viši cilj i ubijte Facebook!

Facebook informacije prodaje vladinim agencijama i različitim bezbednosnim agencijama obezbeđuje pristup podacima tako da one mogu da špijuniraju ljude širom sveta..."

Dalje se nabraja na koji sve način Facebook ugrožava privatnost korisnika, uz upozorenje da "Facebook o vama zna više nego vaša porodica".

"Ne možete pobeći od realnosti... Razmišljajte o tome i pripremite se za dan koji će ući u istoriju, 5. novembar 2011."

Pitanje je, naravno da li je snimak verodostojan, ali pogledajte video, pa procenite sami:

http://www.youtube.com/watch?v=FceX9zEgE50

--------

Ja mislim da je samo zajebancija ili ispala :)

Takodje me boli dupe da li postoji neki Veliki Brat koji upija sve informacije, od 500 miliona i vise korisnika fejsa nece oni mene Zlatnu Pticu iz Pizdinaca iz Srbije da proveravaju, nego pecaju politicare, teroriste itd.

Enivej, imamo jos dan da vidimo kako ce proci. :kokice: Diskutujte :smokin:
Korisnikov avatar
By Tungi
Navodno su se na Twitteru ogradili od te 'najave'.
Korisnikov avatar
By now_pictured
ee
ali ja sam stvarno video po mariboru grafite
koji imaju sliku te maske guya fawksa i pise ispod anonymous
Korisnikov avatar
By Blady
Ovo bih volela da dozivim :)
Neka ga sruse, u tom slucaju cu preci na onaj gugl plus ili tviter..
Od svega toga imam samo fejs.
Korisnikov avatar
By Srklet
anonymous vec neko vrijeme hapsi FBI, a trenutno su i u gadnom fajtu s meksickim kartelima. tako da je vrlo moguce da je ova prica s fejsbukom hoax. ono, doslovno im rade o glavi, pa nekako sumnjam da imaju vremena za zajebanciju s fejsom.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Bas me briga. Necu se uzrujati ni u jednom ni u drugom slucaju.

Doduse, odoh downloadovati celo svoje fejsbuk obitavanje i bivstvovanje od kako je sveta i veka do poslednjeg bita, za svaki slucaj :D Imam nekih beleskica tu koje su mi drage i par poruka i fotki... Better be safe than sorry. :D

Bila pre na fejsu u podesavanju opcija da se skine sve... Valjda ima i dalje :)
Korisnikov avatar
By gossip
ne znam da li je pretnja real...ali ne verujem da ce se tako nesto desiti...a i ako se desi verujem da ce ga vratiti nazad :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ma neće. u anonymousu je brdo ljudi i nikad ne učestvuju svi u svakoj akciji, nego kak' se kome svidi. ovo sa fb-om je neko objavio još pre par meseci, a onda je to demantovano, tj. rečeno da se radi o nekoj minijaturnoj grupi koja hoće da se bavi time i da se to najverovatnije neće desiti. a pogotovo, što reče popaj, sad kad su zagrizli mnogo ozbiljnije stvari.
Korisnikov avatar
By Blady
I stigao je peti, a ja sam na fejsu :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!