Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
ma ne to, nego sve novajlije vidosmo samo tebe ne :smeh:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Kragi napisao:ma ne to, nego sve novajlije vidosmo samo tebe ne :smeh:
Stvarno?!? :shocked:

Ni ne pratim tu temu... izvinjavam se... ipak sam ja - :maji:
Pričekaće ta tema još malko.. :kesa:
By Kragi
e sad mi je sumnjiv zig koji si pomenuo, al' dobro :smeh:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Kragi napisao:e sad mi je sumnjiv zig koji si pomenuo, al' dobro :smeh:
Pa evo ovako, ako PocoLoco još radi, možemo tamo na čaj, i na klopu onde na ćošku, i videćeš kako me svi gledaju. Garantujem incident.. :(
By Kragi
Iz Kg-a sam, a zbog kafe se ne cimam do Bg-a :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Kragi napisao:Iz Kg-a sam, a zbog kafe se ne cimam do Bg-a :D
Mislim na PocoLoco u KG :D kad budem svraćao.. takav kafić ne postoji u Bg. I nije kafa nego čaj.
Aman, čitaš li ti ove postowe?... (ili samo čekaš da mi se omakne slika?..)
By Kragi
Patty Hewes napisao:
Kragi napisao:Iz Kg-a sam, a zbog kafe se ne cimam do Bg-a :D
Mislim na PocoLoco u KG :D kad budem svraćao.. takav kafić ne postoji u Bg. I nije kafa nego čaj.
Aman, čitaš li ti ove postowe?... (ili samo čekaš da mi se omakne slika?..)

Hahahahahahahahahahaha
malo sam umoran, ipak je jutro.
Inace nikad cuo, cak sad na netu trazim i nista. Mozda da si mi rekao tacnu lokaciju ...

Onda moze, nije frka, a sto se incidenata tice, mogu da ti garantujem da ga u mom prisustvu nece biti sigurno ;)

p.s.
ovo ne znaci da ne postavljas sliku :D
Ozivljavam ovu temu opet jer mislim da bi trebala biti uvek aktuelna jer se nazalost homomrzilachki napadi i deshavaju svakodnevno. Ovde chak i nije bitna eventualna, ponavljam, eventualna neverodostojnost i/ili neozbiljnost entiteta Patty Hewes/Synesthesia, vec sve ono shto je opisano shta se deshava.

Samoodbranom protiv terorizma homomrzilaca se uvek trebamo/te baviti!
Korisnikov avatar
By colorado
Hlaefidge me je spominjala ovde. Moram da dodam da se ta prozivanja i dalje desavaju, s tim sto su okolnosti mnogo gore. Vise me ne prozivaju i ne napadaju ljudi mojih godina, vec klinci mladji od 18. Ne napadaju me fizicki, vec mi dobacuju na ulici (zivim u relativno malom gradu) i ja ne znam kako da im doskocim. Nemam nameru da im nesto kontriram, jer ne zelim da petnaestogodisnjacima dam naznaku da me pogadjaju njihove provokacije, a ne smem fizicki da ih napadnem, jer cu zesce najebati kao punoletna osoba koja napada klince - a da, jos radim u prosveti.
Za sad su jedini spas slusalice u usima. Nosim ih i kad nista ne slusam kad nisam u stanju da se nosim sa svim tim.
I da, po pravilu sam ja sam a oni u grupi.... decaka s ocupanim obrvama.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341067#p2341067]colorado napisao:[/url]Hlaefidge me je spominjala ovde. Moram da dodam da se ta prozivanja i dalje desavaju, s tim sto su okolnosti mnogo gore. Vise me ne prozivaju i ne napadaju ljudi mojih godina, vec klinci mladji od 18. Ne napadaju me fizicki, vec mi dobacuju na ulici (zivim u relativno malom gradu) i ja ne znam kako da im doskocim. Nemam nameru da im nesto kontriram, jer ne zelim da petnaestogodisnjacima dam naznaku da me pogadjaju njihove provokacije, a ne smem fizicki da ih napadnem, jer cu zesce najebati kao punoletna osoba koja napada klince - a da, jos radim u prosveti.
Za sad su jedini spas slusalice u usima. Nosim ih i kad nista ne slusam kad nisam u stanju da se nosim sa svim tim.
I da, po pravilu sam ja sam a oni u grupi.... decaka s ocupanim obrvama.
Imao sam slicnu situaciju sa grupom mladjih momaka u mom rodnom selu. Pa sam pokusao problem da resim spustanjem ne na njihov,vec ispod njihovog nivoa. Proglasio sam ih svojim fenovima i grupi momcima. Pa kad oni krenu da mi dobacuju,a ja udarim u dernjavu nasred ulice: " Ah,evo moji obozavaoci,kako me samo obozavaju moji grupi momci,steta sto nisu malo lepsi!" I tako,prostace se oni,prostacim se ja i na kraju im je dosadilo. Ili im se raspalo drustvo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!