Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Kragi napisao:ma ne to, nego sve novajlije vidosmo samo tebe neStvarno?!?
Kragi napisao:e sad mi je sumnjiv zig koji si pomenuo, al' dobroPa evo ovako, ako PocoLoco još radi, možemo tamo na čaj, i na klopu onde na ćošku, i videćeš kako me svi gledaju. Garantujem incident..
Kragi napisao:Iz Kg-a sam, a zbog kafe se ne cimam do Bg-aMislim na PocoLoco u KG kad budem svraćao.. takav kafić ne postoji u Bg. I nije kafa nego čaj.
Patty Hewes napisao:Kragi napisao:Iz Kg-a sam, a zbog kafe se ne cimam do Bg-aMislim na PocoLoco u KG kad budem svraćao.. takav kafić ne postoji u Bg. I nije kafa nego čaj.
Aman, čitaš li ti ove postowe?... (ili samo čekaš da mi se omakne slika?..)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341067#p2341067]colorado napisao:[/url]Hlaefidge me je spominjala ovde. Moram da dodam da se ta prozivanja i dalje desavaju, s tim sto su okolnosti mnogo gore. Vise me ne prozivaju i ne napadaju ljudi mojih godina, vec klinci mladji od 18. Ne napadaju me fizicki, vec mi dobacuju na ulici (zivim u relativno malom gradu) i ja ne znam kako da im doskocim. Nemam nameru da im nesto kontriram, jer ne zelim da petnaestogodisnjacima dam naznaku da me pogadjaju njihove provokacije, a ne smem fizicki da ih napadnem, jer cu zesce najebati kao punoletna osoba koja napada klince - a da, jos radim u prosveti.Imao sam slicnu situaciju sa grupom mladjih momaka u mom rodnom selu. Pa sam pokusao problem da resim spustanjem ne na njihov,vec ispod njihovog nivoa. Proglasio sam ih svojim fenovima i grupi momcima. Pa kad oni krenu da mi dobacuju,a ja udarim u dernjavu nasred ulice: " Ah,evo moji obozavaoci,kako me samo obozavaju moji grupi momci,steta sto nisu malo lepsi!" I tako,prostace se oni,prostacim se ja i na kraju im je dosadilo. Ili im se raspalo drustvo.
Za sad su jedini spas slusalice u usima. Nosim ih i kad nista ne slusam kad nisam u stanju da se nosim sa svim tim.
I da, po pravilu sam ja sam a oni u grupi.... decaka s ocupanim obrvama.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!