Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Udjem u Google Translate pa vidim sta je...
Korisnikov avatar
By Galadriel
^hahahahhaha

Enivej, ste izvalili kako vreme sporo prolazi kad pijete? :D
Korisnikov avatar
By bothways
Ne razumem temu.

Ako je pitanje kako stizemo da odradimo sve sto smo isplanirali, a da ostanemo citavi, onda je odgovor jednostavan -- planiraj i budi razuman u pretpostavkama i uglavnom ce sve biti ok.
Korisnikov avatar
By Galadriel
E pa to. Kako planiraš vreme? U glavi? Da li pišeš? ... ... Da li postižeš? Zašto ne postižeš? Umeš li da planiraš?
Korisnikov avatar
By bothways
Obicno u glavi isplaniram predstojeci dan ili nekoliko dana unapred. Koristim i Google Calendar da ne bih zaboravio neke dogadjaje. U njega upisujem sve svoje aktivnosti.
By loreenche
moj život je spontan. ali bukvalno. nemam pojma šta ću raditi ujutro, ko će me zvati, kad treba da završim seminarski, ima li kolokvijuma... verovatno nešto radim pogrešno xD
Korisnikov avatar
By Blady
Nekada mi je potrebno da zapisem, ali retko.
Uglavnom se koncentrisem da pamtim.
Korisnikov avatar
By Misfit
mene strašno nervira zato što patološki odlažem do poslednjeg mogućeg trenutka i onda sve radim u groznoj frci. jednom sam čak išao dotle da sam pisao seminarski u avionu, polumamuran i nenaspavan, i onda na presedanjima lovio internet i jebavao se sa starbaksom kako bih ga poslao mejlom, sve računajući na razliku u vremenskoj zoni. ali nekako sam tako najefektniji i najproduktivniji. ko zna čemu je to dobro. :shrug:
Korisnikov avatar
By Srklet
ista stvar.
ako nesto treba napraviti do petka, a ja to napravim u srijedu, bit ce srednja zalost.
ako to radim u noci s cetvrtka na petak, bit ce super.

:puzzle:
Korisnikov avatar
By Misfit
iz, khm, frustracije nastaje najbolja, ahm, umetnost. :D
Korisnikov avatar
By now_pictured
i ja isto odlazem sve do poslednjeg trenutka
its just the way im wired i guess :lol:
By alexandermagic
Popeye napisao:mogu mjesecima odgadjati i odugovlaciti. i onda to sto trebam napraviti - napravim za pol sata. :wow:

Da sve radiš na vrijeme i da ti se da, sa tvojim kapacitetima i oblastima interesovanja, stigao bi tko zna gdje i dokle. Lijenčino, koja nije preokupirana materijalnim. :evil:

---

Planiram unaprijed, neskromno priznajem da sam zavidno organiziran i efikasan i ne prokrastiniram (meni i banalan pokušaj odlaganja stvara doslovno fizičku senzaciju pritiska u sljepoočnicama). Da se često osjetim kao neki polurobot, osjetim, no s vremena na vrijeme si dozvolim određene ventile. :D
Korisnikov avatar
By mirth
Sto sam starija, to sam i odgovornija i disciplinovanija (mislim da je ovo neko opste mesto, tako da se na anhedonievom mestu ne bih mnogo sekirala).
Ipak, i dalje najbolje funkcionisem pod pritiskom.
Korisnikov avatar
By Darling
Planiram, možda i previše i vrlo se iznerviram, ako se desi nešto što mi remeti koncepciju. S godinama sam naučila da iskuliram i kažem sebi da se ne kidam oko svega i svačega, ali avaj... :drama: Što se svakodnevnih radnji tiče, umem da budem lenja i odlažem, pa uradim sve u 15 do 12, zatim psujem sebe što sam odlagala, uopšte. :trep:
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam se sa tim rodila.
mislim da sam organizaciju sopstvenog vremena dovela do savršenstva.

stoga, ne podnosim neorganizovane ljude i izbegavam ih u širokom luku ili, ako ne mogu da ih izbegavam, stalno ratujemo oko neorganizacije. :sw:
Korisnikov avatar
By Hys.
Zapisujem, ukoliko je potrebno da rasporedim kolicinu posla.
Uzivam u planiranju i organizovanju, i uvek rasporedim posao tako da ostavim prostora za nepredvidjene okolnosti. Tipa, ako mi realno treba dva dana da nesto zavrsim, racunam tri, itd.

Naravno, nekad su rokovi bas kratki i napeti pa to ne mogu da uradim na taj nacin. Svakako ne cekam poslednji trenutak jer ne podnosim pritisak, i krajnji rezultat je uvek losiji nego kada imam razumnu kolicinu vremena.

I da, vrlo retko saljem stvari pre roka -eventualno pola dana ranije- jer iz iskustva znam da ce sledeci put da mi traze da zavrsim nesto za manje vremena, ljudi testiraju dokle mogu da idu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!