Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
pa da, pogotovu sto je moj kostao sto eura
a njegov tipa 10 puta vise

u jednom momentu me je toliko smorio sa entuzijazmom
koliko je moj zapravo dobar telefon da sam rekao
ako ti se toliko svidja, oces da se menjamo?
zastade na sekund pa se nasmeje... smarac

a medju ovim us bogatim ljduima koje upoznah stvarno naidjjoh na neke
vrlo povucene i skromne ljude, bez razbacivanja, bez zivota u velikom gradu
i izuzetno fine i uljudne.... btw ti nisu bili u malom procentu
*deni* napisao:Ne želim ništa da cenim.
Moj nedostižni ideal je da provedem život u slatkoj dokolici, radeći samo ono što mi je volja, neopterećen bilo kakvim neprijatnostima, još manje socijal-filozofsko -ideološko-političkim sranjima i bedastoćama o '' pravim vrednostima '', '' smislu života u radu '' i sl., koje su još davno, davno izmislili kapitalistički filozofi i drugi mrsomudi, da bi imali i teorijsku potku za bezočno izrabljivanje radničke klase i bogaćenje na račun njenog rada.

ehhh, i ja slicno mislim
samo sto bi kod mene "slatka dokolica" podrazumevala penjanje po nekim planinama, ronjenje po nekim morima i putovanje po celom svetu.
Korisnikov avatar
By Laerem
Nema potrebe za analizom bogatih ljudi. Njih jednostavno treba ubiti.

:mete:
Korisnikov avatar
By deran
blenta napisao:
mozda ima veze s tim sto neko rece kad se kod nas na balkanu
bogate u zadnje 2 generacije pa postanu specijalni

e,pa imao je burak dobar potpis na starom forumu-nešto ko se obogatio za 12 mjeseci,tog je trebalo objesiti pre godinu dana..."

il slično...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Deni, malo me cudi ova tvoja otvorena lovoljubivost, jos vise prezir prema siromastvu, jer si ovde na forumu, kako da kazem, oduvek bio nesto poput socialne sluzbe za odredjenu magrinalizovanu slupinu/ tipove ljudi koji spadaju u specificnu slocijalnu kategoriju. Znas o cemu pricam.
Korisnikov avatar
By Laerem
O Boze, pa stvarno moras biti jebeni KRETEN da volis siromastvo. Ili poremeceni frik, poput sv. Franje, koji ga je fetisizirao. :luda:

Pa jebote, nije poanta socijalne pravde da na kraju svi budemo siromasni. :roll: Uzivati u zivotu, pa i luksuznom zivotu, nije inherentno lose, los je samo sistem u kojemu cijenu luksuza manjine skupo placa vecina. To blebetanje malih ljudi o "jednostavnom zivotu" je samo racionalizacija vlastite socijalne pozicije, koja je u funkciji vladajuce ideologije. Vi koji brbljate o nekakvoj tu moralnosti siromastva, you're just doing the devil's work.
Nisam imala prilike da upoznam ljude koji su stvorili svoje bogatstvo.
Ova nekolicina iznadprosecnih je tu zbog roditelja.
Sina direktora jednom rezervata u Srbiji bih izgazila na mrtvo, da mogu da prodjem nekaznjeno. Nemam reci koje bi opisale tu prepotenciju, bahatost i bezobraznost.
Sa druge strane, devojka sa kojom radim je super. Ocekivala sam mnogo losiji pristup, i saradnicima i poslu, ali je veoma profi i korektna. Te nema generalnog pravila.
Korisnikov avatar
By svejedno
poznajem par basbas bogatih ljudi... najbogatiji lik koga poznajem nema veze sa svojim bogatstvom (njegov otac ima) i teski je narkoman. uopste nije nesto lud sto se tice oblacenja, trosenja na ovo-ono...samo je...narkoman. nisam ga video dugo doduse, mozda se skinuo, mozda je mrtav, ko zna.

sto se tice tih ljudi koji su rodjeni bogati, primecujem da su uglavnom rasporedjeni u dve grupe:

1. dont give a fuck.

2. too much work.

.. i vrlo cesto su u prvoj grupi dok su deca pa predju u drugu kada shvate ....zivot, vajlda. i izvor nacina zivota na koji su navikli.

..

sto se tice onih koji su sami stvorili bogatstvo - samo too much work sam primetio do sada.

..

naravno, zivim u srbiji te ne znam mnogo basbas bogatih ljudi (zapravo, veci deo ovih koje poznajem i ne zivi u srbiji) tako da nemam sad neki uzorak na osnovu koga bih mogao da izvlacim zakljucke o celoj 'grupi'.

..

u sv sl - pitanje je kakva su moja iskustva sa njima.

dobro smo se zezali ,)

ne, kazem, drugo je neko ko je rodjen basbas bogat, drugo je neko ko je sam stvorio basbas bogatstvo.

od prve grupe - zezali se, drogirali, ludovali etc.

od druge - zezali se, drogirali, ludovali etc. - u njihovo slobodno vreme.

..

da ne ulazim sad u njihove razlicite nacine dolazenja do bogatsva, jel.

..

poJenta - najrazlicitijije vrste ljudi postoje, kao i svuda, posebno sto se tice onih koji su rodjeni bogati.
iako primecujem odredjenu vrstu ...vaspitanja, recimo.

sto se tice ljudi koji su se sami iscimali - ne uspeva se u tome bez too much work.

..

a normalan nije niko od ljudi koje ja poznajem, bilo da su bogati ili ne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!