Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Od uvek sam se pitao chemu tolika frka fanova kada se krene sa ekranizacijom predmeta njihovog obozavanja, dok ne odgledah ovaj trailer.

''

Dakle, Holywood-u nishta sveto nije! :nunchake: :kosach: :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Mars
Mene čudi da ga nisu ofarbali u crno i dali Will Smithu da ga igra.
Cekasmo toliko godina na ekranizaciju i na kraju corak - holywood classics.
Ovo ispade neka jeftina zombi parodija, a barem da izgleda smesno :ozbiljan:

Dalje, Dylan je takodje zasu.
Rupert ostaje nezamenljiv.
:farewell:

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
Tesko sranje. Jedino sto je zajednicko sa Dylanom je crni sako i crvena kosulja, koja pri tom cak nije ni priblizne nijanse.
Pravi Dylan je skroz retro.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Drakche

Cekasmo toliko godina na ekranizaciju i na kraju corak - holywood classics.
Ovo ispade neka jeftina zombi parodija, a barem da izgleda smesno :ozbiljan:

Dalje, Dylan je takodje zasu.
Rupert ostaje nezamenljiv.
:farewell:

Slika
Rupert i jeste posluzio kao vizuelni identitet kada je Dylan nastajao, ali supermen???!!!!!!!
Korisnikov avatar
By antibiotic
Eh, pravi Dylan. :tungi:

Nije mi jasno kako kako je Bonelli dopustio ovako nesto!?
Verovatno iz istog razlga zbog kojeg je napravljen onaj uzas od the last airbendera! :cash:

Trebao je Rupert da glumi, bez obira sto je skroz promenio licni opis fejs liftinzima :ocajan:

Od DD je trebala da se napravi serija koja bi verno pratila strip, kao to su to napravili od the walking dead!
Nada jedino jos lezi u buducnosti digitalne animacije. :(
Korisnikov avatar
By mitrandir
I gde je Gručo Marks? Dilan bez Gruča je kao Stanlio bez Olija, kao Frodo bez Sema, kao Sloba bez Mire, kao Tine bez Radojke, kao meso bez krompira... :( :sigh:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja se smorila kao čempres kad sam videla trailer. Neću baš drvlje i kamenje dok ne odgledam, ali imam utisak da se čak neću ni razočarati, nego direkt u tugu zaroniti posle gledanja ovoga. Dobro, stripovi su uvek tu da ih posle mazim i čituckam dok ne zaboravim šta sam gledala.
By alexandermagic
Jeste da mi je Rupert uvijek bio odvratan, ali zgodni Brandon Routh kao Dylan? Ova scenica iz mrtvačnice treba da bude kao funny?

Ne razumijem potrebu da se ekraniziraju strip junaci, a da se isključivo ne radi o želji za što većom zaradom.
Korisnikov avatar
By Misfit
Originally posted by alexandermagic

Ne razumijem potrebu da se ekraniziraju strip junaci, a da se isključivo ne radi o želji za što većom zaradom.
bilo je dosta i odličnih strip ekranizacija: pojedini betmeni, tank girl, ghost world, dellamorte dellamore, the crow, scott pilgrim, oldboy, ichi the killer, mačak fric, itd, itd.
Korisnikov avatar
By now_pictured
alexandermagic napisao:Jeste sranje i to na kub, al' eto par posljednjih scena je gledljivo. Zbog specijalnih efekata. :ozbiljan:
ja se nadam da je mozda zabavno sranje :P
Korisnikov avatar
By Zoey
Strasno! :wow:

Naletala sam na taj film u svojim pretragama, ali sam se uvek plasila da pokusam...sa punim pravom, cini se...

:love: Dylana
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja ga već nekoliko meseci imam na hardu, i pravo je čudo da ga dosad nisam izbrisao, kad ga nisam ni odgledao. Nikakav horror element u njemu. Podvala.
Korisnikov avatar
By Markiza
Pocela da ga gledam online jednom ,stigla do pola i nije hteo dalje da se ucita ...tako da mi osta 'nedogledan'.Bas cu da se potrudim da ga do kraja odgledam.Ucinilo mi se da je lik koji glumi Dilana mladji bas u odnosu na onog iz stripa.Elem,kad ga odgledam dacu svoj konacan sud. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!