Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Meni zaista nije jasno ko konstanto forsira pomenutog Dj-a, na koga se svi ljudi zale i kada god sam bila, a on je pustao muziku bilo je blagi ocaj. To sto ljudi dolaze na zurke u velikom broju, nije zbog umeca doticnog dj-a, vec zbog manjka mesta za izlaske.
Ja cu svakako zaobilaziti zurke kada god mogu kada ti pustas muziku, to ne brini, a i dosta drugih ljudi. A ti se ponasas bahato, kao da je Apartman tvoj, pa da ne dolaze kada ti pustas. Svasta. :drama:
Rekla sam sta mislim i necu se nastavljati vise. :kiss:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nisam bio na ovoj zurci ali se secam nekih proslih i tih secenja pesama na pola. Jako smeta.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nažalost DJs na gay žurkama ne oteraju goste, jer je ponuda žurki vrlo ograničena, a konkurencija u njihovom poslu nikakva.

Svako može puštati listu sopstvenih želja, a mnogi verovatno i bolje... :protest:

Off: Sećam se žurke u Molokiniju, gde je DJ i jedan od organizatora, koji je provodio više vremena na podijumu nego za svojim pultom. Da nije par puta zabola play lista na kompu, čovek se ne bi ni osvrnuo. Bitno da su se on i njegova družina od 5 ljudi dobro proveli...
Korisnikov avatar
By now_pictured
ja sam bio na gaga nightu i meni je bilo super realno, ne bih se zalio
niko ne moze da kaze da nije bilo najvise gage od svih, naravno nije bila samo gaga posto ne moze bas da bude iskljucivo gaga muzika a i ona nema sad tolko muzike da traje od 23:00 do 5:00.

meni bilo super stvarno, iako sam otisao sam tamo prvo pa onda tamo upoznao par ljudi :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!