Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika

Naučila je da svira klavir sa 4 godine! Bankrotirala je 4 puta!
Ipak, njeni spotovi su postali najgledaniji na You Tube-u i Stefani Joanne Angelinu Germanottu načinili gej ikonom i prvom megazvezdom digitalnog doba!

Karijeru je započela u njujorškim diskotekama inspirisana umetnicima poput Warhola, Bowiea, Madonne, Mercuryja čiju je pesmu Radio Gaga često izvodila na nastupima sa svojim bendom Stefani Germanotta Band. Muzički producent Rob Fusari je slučajno, autocorrect opcijom, od naziva Radio Ga Ga došao do imena koje će promeniti svet popularne muzike i kulture - LADY GAGA!

U subotu, 29. oktobra, klub Apartman će postati utočište stotina Little Monstera a njihov Brother Monster, Stanwik http://on.fb.me/stanwik, će se pobrinuti da dobiju svoj avangardni electro-dance fiks!

* REZERVACIJE su obavezne, a načinite ih:
1. preko eventa klikom na "I'm attending" ili "Maybe" http://www.facebook.com/event.php?eid=240685609316056
2. SMS-om na broj 064-2285-055 (tekst: Za 29.okt - ime + broj ljudi koji dolazi sa Vama)
* ULAZ: 100 rsd pre do ponoći, 250 rsd nakon.

Stanwik: http://on.fb.me/stanwik
Dizzy Queer: http://www.facebook.com/DQParty
Klub Apartman: http://www.facebook.com/KlubApartman
By loreenche
rezervacije načinite!

ikšlibe austebikler, kao što rekoh :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Zen napisao:rezervacije načinite!

ikšlibe austebikler, kao što rekoh :D
:smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slobodno budite inovativniji... :bljak:
Korisnikov avatar
By IriS
Lady Gaga night.

:kakodane:

dok sam ja bila tamo, a bila sam do 3am (nekih 3.5 sata), onda sam vratila sat unazad, Gage je bilo nekih 30%, ako je bilo i toliko.
jako sam popizdela...davno mi se nije desilo da sa žurke odem u 3, obično sam ostajala do kraja.

i još nešto. Stanwiče, molim te, ali kad te lepo molim, uradi nešto po pitanju muzičkih prelaza... znaš ono, da ne sečeš pesmu tamo gde joj nije mesto, pa onda da ne pustiš posle ultra brze pesme neku sporu, da ti remixi pesama (kad si već toliko zapeo za njih) ne budu toooliko bezveze.

ovo su konstantni problemi koje ja primećujem duže vreme, ali sinoć su mi baš baš dopizdili. a bila sam fino raspoložena, u super društvu, tako da nekako znam da nije do mene, stoga se ovde čekiram.

no hard feelings :peace:
Korisnikov avatar
By gossip
slazem se sa Iris :) :up:
definitivno je trebalo da bude vishe Gage :) ali bilo je lepo i ovako :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
@IriS: Sad htedoh da pitam gde si bila, ali je gužva bila tolika da sam u jednom momentu bezuspešno oko 45 minuta tražio ljude sa kojima sam došao... Dakle prisetio sam se horora zvanog gradski prevoz 90-ih.
Muzika je bila ok, al ko što pomenu IriS, nešto nisam primetio da je bilo veče posvećeno Gagi. (Zapravo slažem se sa celim njenom postom)
Da li je neko imao problema, kada je izlazio, sa "ultra strejterima" iz donjeg kluba? I koji je to uopste klub? Svi mi kazu da odavno postoji, ali tek u proteklih par nedelja primecujem da ljudi dolaze u taj klub...

Muzika je bila razna, za svakoga po nesto. Ali svidza mi se sto je bilo dosta ljudi, a sjajna atmosfera :)!
Bila sam sinoć prvi put i smorila sam se!Lady Gagu jedva da ste pustili, a samo zato sam i dosla!!!Da se ja pitam promenila bih DJ-a -.-.Kada ste najavili Lady Gagu trebalo je da zapocnete sa nekim njenim velikim hitom,jer to sam i ocekivala, ali jbg -.-.I da, remixovi nekih pesama su ocajni.Enterijer kluba za čistu 10-ku.
Korisnikov avatar
By Waldorf
@Hellas: Bila sam sama pri dolasku u klub i naletela na trojicu njih. Nikakve frke nije bilo, čak se jedan ljubazno sklonio da bih mogla da prođem. Zašto? Jel kod tebe bila neka frka? Inače, to dole je Štefica Cvek, makar bila poslednjih put kad pogledah iznad vrata im.

A što se žurke i muzike tiče, defo nije prvi put da se tema žurke samo okvirno poštuje. No ajd sad, nisam toliki fan Dragane da bi ekstremno smetalo što je nema, no kontam zašto se ljudi bune. Meni iskreno i uvek ponajviše smetaju miksovi.
Korisnikov avatar
By Hellas
^ To su bili neki fini ljudi. Mislim da u dolasku nije problem, jer ima dosta ljudi a milicja je tu (odu oko 02h). Ali je u odlasku problem.
Drugarica i ja smo izasle oko 3i15. Kada smo izasle skroz iz kluba, i krenule da se penjemo stepenicama (ka gradu) tu je bilo par momaka (odmah kod ulaza), koji su nas pitali:
"E devojke, je l' vam treba pomoc da vas ispratimo do stanice?" nas dve ne reagujemo...
"E alo daj da vas ispratimo! Ma treba vam pomoc." i dalje hladne...
Dvojica prolaze ispred i 1 kaze:
"Ma nisu. Pusti ih. Nisu." drugi "A sta da jesu lebejke, sta bi onda bilo?"
prvi "Jao ma znas sta bih im radio, svasta bi bilo, izubijao bih ih".
Druga dvojica prolaze ispred:
"Jao e bre, ma kad sam snimao tu spot za hard bass, bio je neki kombi na kome je bila razvucena pederska zastava." drugi "Kakva je to zastava, kakve boje", prvi "Ma bre sve dugine boje sareno bre sve. Ma hteo sam da im polupam kombi, sta traze oni tu."
Da skratim pricu, ta cetvorica su isla ispred a dvojica nas pratila neko vreme i pridruzila se ostatku, zatim su krenuli da se deru i pevaju navijacke pesme i tako svasta da uzvikuju i da se sire ulicom.
Sva sreca, pa smo im izgledale "normalno".

Ne svidja mi se to sto se tu odmah ispod skupljaju taki fini hrabri momci, jer ne mozes a da ne prodjes pored njih i tog kluba.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja sam htela da dođem, ali sam imala neke goste koji nikako nisu hteli da odu kući. :tuc:
Korisnikov avatar
By Waldorf
@Hellas:
E, bzvz. Mada, i mi smo se u tako neko vreme pokupile, ali nikoga nije bilo u hodniku. Btw. mislim da policija do kraja ostaje. Nekoliko puta mi se dešavalo da čekam tramvaj tik uz njihov kombi oko 5 ujutru, a i juče su tamo bili kada smo prošle u to neko vreme oko 3 - pola 4. Daklem, zavučeni, ali tu.
LM, kontam da kažeš Lazaru, pa će znati za idući put.
Moram se složiti sa IriS vezano za muzičke preslaske.

Neki remixi su totalno bili neprotrebni, ali zaista.
:shrug:
Ne mogu, a da ne spomenem remix za pesmu "Someone Like You" od Adele.
Nepotreban je, no, ovo je samo moje mišljenje.
Kul je što su pustili neke hitiće '90ih kao i SevdahBaby.
Posećenost je bila i više nego dobra, nego kad je bila "Michael Jacskon Night".
:sigh:

Ako zanemarimo ispade DJ, žurka je bila i više nego dobra.
:dance:

Stanviče,
mislim da bi zaista trebao malo više računa da povedeš o muzičkim preslascima.
Smetaju!
Jako...
Od Gage je pušteno (skoro) sve od 23:00 do 05:00.
Dakle, ne od 02:00 do 02:15, kao što su neki očekivali, već tokom CELE večeri. Neko je došao u 02:00 pa nije čuo Just Dance npr... da sam tako svima ispunjavao želje, Bad Romance bi slušali 10x tokom večeri :) Pojedinci se ponašaju vrlo nepristojno kada traže da im ispunim muzičku želju a stvarno se trudim... jedna devojka mi je 5 minuta nakon puštanja Bad Romance tražila ponovo istu pesmu urlajući kako je nisam pustio :)

Svi nezadovoljni fijaskom od sinoć da ne dolaze na sledeće partije:
05/11 Rainbow party od 02:00 do 05:00
12/11 DIRTY POP VOL.2 od 23:00 do 05:00
18/11 Pop Bible od 23:00 do 02:00

Kompletan program kluba Apartman možete pogledati na sledećem linku http://www.facebook.com/KlubApartman
Toplo preporučujem We Will Rock You! RSVP: http://goo.gl/A3KkT

Nije lako napraviti live prelaz između Nirvane i Amy npr a svi znaju da u Apartmanu ne puštam bezvokalnu elektroniku :)
Dole je spisak Gaginih pesama koje su puštene sinoć.
Slika

Slika
Korisnikov avatar
By mOwbid
muzika je bila katastrofa. znaci tako i cela zurka.
By loreenche
Nemam zamerku na muziku, ali smatram da je bila puštana u pogrešno vreme. I još nešto... NIRVANA???? Znači, kad sam čuo SLTS rekao sam: "Da sam vernik, prekrstio bih se." i seo.
Stanwik napisao:
ovo tako bezobrazno.. hvala na upozorenju. nisam bila na gagi, ali mi je u planu da dodjem na sledecu zurku.. ponecu mp3 sa takvim stavom dj-a
Sanja Steppenwolfin napisao:
Stanwik napisao:
ovo tako bezobrazno.. hvala na upozorenju. nisam bila na gagi, ali mi je u planu da dodjem na sledecu zurku.. ponecu mp3 sa takvim stavom dj-a
Šta je bezobrazno?
Uvek će postojati ljudi kojima će biti super na nekom partiju i oni kojima neće - jasno kao dan. Bezobrazno je što se trudim da ispoštujem i jedne i druge pa sam čak i sugerisao koji party ne treba propustiti (a nema nikakve veze sa mnom) ali to nisi quote-ovala. Postavio sam i link ka programu kluba Apartman.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jeste bezobrazno zato sto sa tim stavom ce neki ljudi zaista prestati da dolaze na zurke kada vide tvoje ime..
a realno, osobe koje su se "bunile" na ovoj temi, nisu to osobe koje dodju u apartman jednom godisnje, vec su stalno tu i ne odnose se kritike samo na ovo vece.

vecina njih ce opet doci u apartman, kao i ja, ali ovo su sugestije koje samo mogu poboljsati i nas provod i tvoj posao.
By loreenche
slažem se sa sanjom. nema potrebe da se vređamo (jer ako 'oćemo, ti si klempava :lol: ) jer, jel'te, svi grešimo. vrlo je nezahvalno ne priznati greške, sem toga, Stanwiče, bili smo na većini tvojih žuraja i prelaza kao preksinoć, da ne dodajem muziku iz naftalina - nije bilo
Mislim da nigde nisam "ne priznao greške" i nikoga nisam uvredio time što sam predložio druge žurke. Mesečno radim na 2 do 3 žurke u Apartmanu od ukupno 8 tako da zaista ima za svakoga po nešto.
Negativne kritike su i više nego dobrodošle jer, kao što reče Sanja, doprinose boljem kvalitetu partija koje radim i ja ih vrlo pažljivo čitam i usvajam jer sam svestan činjenice da ste vi dali novac da se dobro provedete.
Priznajem da sam nevešt u live prelazima kada radim kolažne partije (od rocka do house-a) jer nikada nemam unapred pripremljen set. Lako je mixati žanrove elektronske dance muzike jer je prosečan bpm svake pesme od 125 do 130.
Nije lako strpati sve što ljudi traže u jedan set a traži se zaista SVAŠTA :)
Stanwik napisao: .. jer nikada nemam unapred pripremljen set.
Nije lako strpati sve što ljudi traže u jedan set a traži se zaista SVAŠTA :)
there we go :wink:

temu zurke uvek znas unapred, tako da se otprilike zna da ako je Lady Gaga night, niko ne ocekuje da se samo ona vrti, vec se tu uglavnom ubace pesme trenutnih DIVA i nesto sto je aktuelno trenutno i komercijala. Treba da imas neki okvir i predstavu koja pesma npr od Madonne bi se uklopila posle Gagine i sl.
a naravno da je cool sto razbijes monotoniju sa npr Sevdah-om, i tako nekim zeljama ljudi, ali ne pustas to posle bilo koje pesme..

Ja jako cenim DJ-eve i kada vidim mixetu malo svrsim, tako da se nadam da ovo ne shvatas kao napad ili kurcenje nekoga ko se ne bavi ovim poslom. Ja cu i dalje dolaziti na zurke i nadam se da cu na nekoj od sledecih ja piti puna pozitivnih utisaka :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!