Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
4NY K3Y napisao: ostalo opravdavam estetikom (simetrija, paralelnost) i prakticnoscu (etikete okrenute ka mestu odakle objekte posmatram)
Ja opravdavam nalaženjem sigurnosti. Svi ti rituali, OCD, repetitivne radnje...sve su one tu da daju dodatni osećaj sigurnosti. Kod dece zastupljeniji (kad se setim samo redjanja flomastera kod sebe - mislim da je m... imala to isto) a kasnije se vremenom gube, kako dobijamo osećaj kontrole nad životom - a delom ostanu kao navika...

Da se zapljunem za nove unose (ovde bi valjalo napraviti tabelu...iam, iam, iam...neam, iam...)

Dakle iam to za šolje i čaše. Donosio, uzimali mi, donosio, šarao svoje ima na dno, uzimali mi, donosio, skretao pažnju da je to moje i da ne dam nikom, uzimali mi...donosio po dve, tri i rekao, ok, ovo je za vas ali ova je MOJA...sve uzalud. Tako ih sada držim u poslednjoj fijoci stola, ne zajedno sa ostalim, pa nek misle šta hoće, i nema tog team building imperativa koji će da me natera da uradim drugačije. HA!

Paralelnost-jako često, naročito obuća kad je u pitanju a uvek papuče ispred kreveta u spavaćoj sobi. Strogo paralelno do greške <1 stepena, okrenute prema spolja.

Etikete-uvek.

Knjige...ako su horizontalno na stolu, isključivo manja na većoj*, hanojske kule...a ako su vertikalno-poredjane po visini.

*)ovo za knjige, slično kao i ono prvo za fijoke - je ok, kad si kući...kad neko tvoj naruši to i ti odmah ustaneš da napraviš...kako treba da bude,jel..ALI recimo...kad si NEGDE, kad je kancelarija, kad je nečiji tuđi prostor...au...Krene šetanje po čudnim trajektorijama, krenu čudna protezanja, navaljivanja, rukom, nogom, dupetom da se ta fijoka zatvori...ili se knjige tako prebiru po stolu, kao-bas me zanima da ih pregledam koje su..dok to ne preuredim...e onda mogu da sednem i da razgovaram o tome što treba....E to ume nekad da bude...ograničavajuće MADA sam ja to vremenom naučio da posmatram kao mini izazov...neka mala mission impossible koju moram da obavim tog trenutka.
Korisnikov avatar
By blenta
Patty Hewes napisao:Sva garderoba mora da bude složena u kvadrat. U stanju sam tudj ormar da presložim i reorganizujem. I ne - rukav ne sme da bude preko odozgo, i ne - nogavica ne sme da viri iz oblika sklopljenih pantalona!!!

Veš se ne prostire random, već manje stvari uvek idu iza velikih, i štipaljke nikad nisu u istoj boji sa predmetom koji drže.
I uvek mora suvom krpom da se pokupi zaostala voda iz gume oko vrata veš-mašine. I staklo sredstvom za pranje stakla. Mora!

I nikad se kafena šolja/šolja za čaj ne puni do kraja, najmanje jedan cm mora da ostane do ruba. Celofan preko tegle mora da ima najmanje 8cm duži prečnik od otvora tegle. Inače se ulepi/isprlja. Svaka plastična činija, namenska (od kupovnog sladoleda, sira, margarina, etc.) ili nenamenska, ima svoj odgovarajući poklopac. ZAISTA ga ima!!! napravljen je za nju i nema potrebe za pričvršćivanjem
nekog drugog, pronađi odgovarajući!

Flašice od laka za nokte moraju da se redovno brišu acetonom. Isto tako i pakovanja stika koji se primenjuje podpazušno, naravno, ne acetonom. I DA, FLAŠE od gelova za tuširanje, tečnog sapuna i losiona za telo, takođe se povremeno PERU!!!

Inače, pored toga, mislim da nisam baš nešto freaky sa ovim OCD...

pored svega toga i nisi nesto friki? hahahahahahahahhahahahaha :smeh:
Korisnikov avatar
By svejedno
ili sam ja normalan (u sta duboko, potpuno & osnovano sumnjam)
ili je normalno imati te tripove, posto deluje da ih vecina ljudi ima.

..

ali sasvim mi je svejedno da li sam zgazio liniju, koju stranu palacinke mazem, na kojoj sm strani kada setam sa nekim, dal su stvari simetricne ili asimetricne...mogu da zaspim u svim polozajima, sa svetlom, bez svetla, sa muzikom, bez muzike...

..ni u jednoj od navedenih stvari se ne pronalazim.

..

sem jutarnje kafe.

..

zapravo, kapiram da jeste normalnije teziti nekom redu, organizovanosti etc. al meni...eto...te stvari ne znace mnogo.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
blenta napisao: pored svega toga i nisi nesto friki? hahahahahahahahhahahahaha :smeh:
Haha.. ;) :kiss:

(mada, nisi ti upoznao moju baka Radu...)
Korisnikov avatar
By Mars
svejedno napisao:ili sam ja normalan (u sta duboko, potpuno & osnovano sumnjam)
ili je normalno imati te tripove, posto deluje da ih vecina ljudi ima.

..

ali sasvim mi je svejedno da li sam zgazio liniju, koju stranu palacinke mazem, na kojoj sm strani kada setam sa nekim, dal su stvari simetricne ili asimetricne...mogu da zaspim u svim polozajima, sa svetlom, bez svetla, sa muzikom, bez muzike...

..ni u jednoj od navedenih stvari se ne pronalazim.

..

sem jutarnje kafe.

..

zapravo, kapiram da jeste normalnije teziti nekom redu, organizovanosti etc. al meni...eto...te stvari ne znace mnogo.
Ti si bre najgori od nas!!

:lol:
Korisnikov avatar
By nev
Uvek nosim lopticu sa sobom. Dok mi nisu ukrali ranac to je bila ispisana teniska loptica, sad nosim bejzbol lopticu koja je spakovana u kesicu da se ne bi isprljala i poderala. :D
Korisnikov avatar
By Blady
Mislila sam da je Patty musko :neznam:
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni se čini da je veliki broj onih koji su postovali na ovoj temi pomešalo lična svojstva, preference i tripove. :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
- lupkam prstima ili noktima po stolu, ako vodim nezanimljiv ili iritirajuc razgovor.
- perem ruke ako sam dirala novac, zivotinje ili ako sam bila napolju. Makar samo otisla do postanskog sanduceta, kad god se uhvatim za kvaku ulaznih vrata, odem da operem ruke.
- igram se stvarima oko sebe. Hemijska, kesica secera, kasicica, ma sve posluzi kao igracka za moje prste.
Korisnikov avatar
By bothways
Tempiram svoje vankucne aktivnosti tako da se pocinju i zavrsavaju se na cetvrtine sata (pun sat, pun sat i 15 minuta, pun sat i po, pun sat i 45 minuta). Lakse mi ih je tako smestiti u Google Calendar.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Blady napisao:Mislila sam da je Patty musko :neznam:
:lol: Pa i jesam, bwesawa jedna... ti.. :kiss:

A moram da dodam ovdi - Potapanje kesica čaja u vodu.
Dakle, pošto su tako glupo napravljene, onda čaj u kesici mora prvo fino da se rastrese po celoj kesici, a onda da se kesica položi lagano na površinu vruće vode, dok sama svojom težinom ne potone i sav čaj se ravnomerno potopi.

Kad mi neko spusti samo kesicu na dno šolje, zapljusne je vrućom vodom, i sav čaj je na dnu kesice - dobijem nervni slom.
Pokušao sam to da rešim piramidastim kesicama i za sada uspeva. Obožavam te kesice u obliku piramida :D

Ali ovo savršenstvo... ako neko zna gde ima....

Slika

molim obavestite. :D
Korisnikov avatar
By Blady
Patty Hewes napisao:
Blady napisao:Mislila sam da je Patty musko :neznam:
:lol: Pa i jesam, bwesawa jedna... ti.. :kiss:
:lol: onda sam se nesto prebacila kod onog dela- lakovi za nokte :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Nisi, koristim ih da šaram.... a i drugarice su užasne aljkawuše po tom pitanju.. :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
slazem stvari....na stolu, u kaficu, kod drugih....pitati Zonceta za detalje...preslozim mu celu sobu....od coloradove sam odustala...ja tamo nista ne mogu.
By Kragi
Cim otvorim okice zapalim cigaretu :andjelak:
By alexandermagic
Heartkiller napisao:Nakon što završim sa jelom i pranjem zuba, ne čekam neko vreme da bih oprao sudove, već ih perem odmah...
:drama:
:nerd:, nego kako nego odmah? Što je tu bizarno?
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
pomalo sam okp, ali smanjujem :D uglavnom se svodi na poseban način slaganja garederobe pred spavanje..i uopšte ti neki rituali pred spavanje.
Korisnikov avatar
By Josh Alone
_liplock napisao: Razmisljam na engleskom. :lol:
O boze, nisam jedini :D
Kad skrolujem po forumu ili gde vec, uvek to radim levom rukom, a inace sam desnjak...
Kad jedem munchmallow uvek ostavim poslednja dva za ukucane...kasnije pojedem i ta dva :D
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Josh Alone napisao:
_liplock napisao: Razmisljam na engleskom. :lol:
O boze, nisam jedini :D
Kad skrolujem po forumu ili gde vec, uvek to radim levom rukom, a inace sam desnjak...
Kad jedem munchmallow uvek ostavim poslednja dva za ukucane...kasnije pojedem i ta dva :D
:lol: hahahahaha, i ja to radim sa jaffom :lol:
Korisnikov avatar
By sapa09
Nikad ne izlazim iz kuce ako nije neki okrugao broj.
Ponekad hodam tako da ne nagazim liniju gde je napukao asfalt.
Vrlo cesto znam da hodam u ritmu pesme koja mi u tom trenutku ide na telefonu ili gde vec slusam..
I ne mogu da zaspim ako ne izracunam koliko sati imam da spavam..
:nerd:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
redjam stvari na stolu mog profesora engleskog tako da budu paralelne ili normalne jedna na drugu...

on, srecom, ima razumevanja

ima i on issues
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Ako kesica sa cajem ima onaj koncic-kidam.
Kad idem ulicom, sklanjam se od sunca.
Nekad razmisljam na engleskom.
Kad sam na dosadnim predavanjima mislim na to kako se na katedri sexam sa nekim.
Kad posetim neko divno mesto i odem kuci, mastam kako se sexam tamo.
Kad mi je dan uzasan, zatvorim se u kupatilo i citam stare brojeve Pan Erotike.
Skupljam stare knjige iz osnovne skole, jer mi je krivo sto su moje knjige moji uvek spaljivali i nisu mu dali da ih cuvam.
Kad uvece pravim pauzu, odem na terasu sa soljom toplog nesa i slusam muziku sa plejliste moba. Ranije sam i pusio tada, ali od kada sam ostavio cigarete, orbit menja oralnu satisfakciju.
Kecap stavljam na burek ili pitu.
Volim da gledam kako se rastapa sumeca tableta.
Nekad u gradu u kaficu gledam momke sa suprotnog stola ili sa ulice i pitam se kakvi su u krevetu.
Korisnikov avatar
By Rakunica
Pošto pijem dosta vode, imam svoju flašicu koju uvek nosim sa sobom i iz nje pijem, čak i kad sam kući.
Mada mi ovo ne izgleda kao ritual...

I ne mogu da jedem supu bez bar malo pavlake... opet, mislim da je ovo više stvar ukusa...

Drugo nemam....

I'm free, free :D
Korisnikov avatar
By HalfJack
Popeye napisao:ja sam izgubljen bez najmanje tri jastuka u krevetu. treci znam zagrliti ili staviti skroz pod noge. :nesiguran:
Čak tri? :D Ja dva, ali natovario bih više i pobacao gomilu stvari na sebe kada bih spavao. Čak i ljeti se pokrivam posteljinom. :maska:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!