Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Heartkiller
- roletne uvek moraju biti do pola spuštene, nezavisno od godišnjeg doba.
- nakon doručka, odmah idem u sobu na namestim krevet.
- kad skinem album/e od nekog izvođača, moram da ga/ih sredim onako kako su mi sređeni i ostali.
- kad idem sam gradom uvek, ali uvek idem namrgođen.
- kad sedim u basu ili pak stojim obavezno moram da čačkam mobilni.

:drama:

To be continued...
Korisnikov avatar
By bothways
U jbt, a ja mislio da sam ja lud (mislim na sve prethodnike). :P
Korisnikov avatar
By voicesman
"I'm not crazy my mother had me tested!!" :P

- svaki tip jela ima svoju posudu (npr supe/corbe imaju svoju ciniju i kasiku, jutarnja kafa je jedna solja, popodnevna je druga ...)
- diskovi uvek moraju da budu poredjani po tipu muzike pa onda abecedi.
- boje moraju da budu komplementarne
- svaka ulica ima svoju stranu kojom iskljucivo idem
- roletne u spavacoj sobi moraju da budu spustene
- olovke u fioci redjam po boji i velicini, doduse i knjige na policama

to be continued ...
Korisnikov avatar
By starsailor
_Ra_ napisao:
Imam problema sa prljavim kupatilom, masnim tastaturama, kamencom na slavinama, a da ne govorim o wc solji ....znaci znam ljude da ocenjujem po cistoci njihovog kupatila...:lood:
ovo.
pisala sam vec u onu temu OCD, ali evo jos:

-uvek moram da imam kutijicu za cetku za zube
-carsav mora da je uvek ispravljen vojnicki
-stvari kojima se pokrivam, etiketa je uvek kod nogu, ako nema, onda ja obelezim markerom :lood:
-posle cesljanja moram da ocistim cetku ili cesalj, ne podnosim da gledam dlake
etc etc
Korisnikov avatar
By HalfJack
ZlatnaPtica napisao:Hajte, hajte, koje su vase bizarne navike/poroci/rituali/.... ? Don't lie you don't have any :evil:
Ne znam koliko je ovo bizarno ili možda samo čudno ali prespavao sam kod prijatelja i oprao mu umivaonik i ogledalo. :lol:

Baš se i ne sjećam drugih svojih rituala.
Korisnikov avatar
By Blady
Blady napisao:Stalno perem ruke.
Preskacem gvozdeni poklopac "telefon" , dok "kanalizacija" ne. Mada ih uglavnom izbegavam.
Idem stalno sa desne strane, leva strana me "zbunjuje".
Ranije sam izbegavala da stajem na linije i pukotine.
Preskacem bare.
Kada ulazim u more, ne ulazim bosa.
Gasim svetla po stanu koja su suvisna.
Imam potrebu da kada radim nesto, odmah to i sklanjam, da stvaram sto manji nered.
Kada stavljam ves da se susi, pre toga ga istresem.
Kada vidim polu zatvorene fioke, zatvaram ih skroz, vazi i za ormane.
Kada pravim dorucak, ili neki obrok; Volim da pogodim koliko cega treba da stavim. Kada pojedem da ne ostane nista viska.
Pre nego sto krenem da ucim ili citam, u prostoriji mora biti sve na svom mestu.
Volim kada stvari imaju neki redosled.. u suprotnom me nervira.
Kada ustanem ili pre nego sto legnem, volim da se isteglim.

Verujem da ovo nije ni polovina :drama:
Cistim cetku posle cesljanja.
Korisnikov avatar
By tebra
Mozda ta pedantnost. Volim da mi stvari stoje onako kako sam ih ja ostavio. Uvek primetim kada mi npr. buraz uzme parfem, dezodorans, majicu jer je to kod mene sve pod konac.

Daaa, i pre ispita. Postoji redosled koji moram da ispostujem jer u protivnom imam trip da cu pasti ispit. Imao sam i svoju srecnu kesu u kojoj sam nosio indeks i parce papira na kome cu praviti koncept za odgovaranje.
Korisnikov avatar
By Parton
Uvek u pepeljari pepeo guram na jednu a cigarete na drugu stranu...
Kada idem ulicom ili sam u busu, mobilni uvek drzim u ruci (levoj) - valjda mi je ostala fobija koju sam imao kao klinac da ce mi neko iz dzepa ukrasti stvari...
Plasim se da promenim parfem koji koristim od kad je izasao (i koji ne osecam vec duuugo vremena) i uvek ga prsnem pre nego sto izadjem iz kuce...
U poslednje vreme stalno stavljam tri tacke na kraju recenice... :D

P.S.: Pre neki dan sam ja hteo da otvorim ovu temu!
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
ZakasnEo si sa otvaranjem :P

Pepeljaru retko koristim, obicno napolju pusim :D Takodje koristim jedan isti parfem :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
svako vece pre ispita se molim da odloze taj ispit za samo dva dana :lol:

kada kucam, svaka recenica mi se zavrsava sa dve tacke..
(drugarica je to protumacila kao znak nesigurnosti)
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
Brojanje svega i svačega - pločice u kupatilu, trake na putu, parket, roletne, tasteri na tastaturi/daljinskom/mobilnom...
Spavam sa slušalicama i muzikom pojačanom do kraja + jastuk preko glave. :tehno:
Ne mogu da idem u WC ako znam da ima nekoga ispred vrata.
Već 20 i nešto godina ne mogu da podnesem ukus paste za zube. :barf: mi se i od dečije.
Itd.
Korisnikov avatar
By blenta
ne gazim linije kad hodam

a bio na nekom putu za vikend i bio u hotelu sa tri druga momka

jedan od njih mora da stavi glavu na jastuk i jos jedan jastuk preko glave
ne moze da spi niti da zaspe bez glave u sendvicu jastuka

i dok spava ako mu skines jastuk s glave, probudi se brzo sav prenerazen- pa di mu je jastuk..
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Jesam ja jedini koji blentine postove mora da precitava po par puta, jer mu paznju odvuce njegov (so fucking HOT) avatar? :lol: :mljac:

OnT - klavijatura mi mora biti podesena na tacno odredjenu visinu. Kad sviram na tudjem klaviru/klavijaturi, ako mi nije na taman visini to mi smeta i gresim. :mad:
Korisnikov avatar
By Srklet
blenta napisao: ne moze da spi niti da zaspe bez glave u sendvicu jastuka
me too.
ja sam izgubljen bez najmanje tri jastuka u krevetu. treci znam zagrliti ili staviti skroz pod noge. :nesiguran:
By Хуанита
Popeye napisao:
blenta napisao: ne moze da spi niti da zaspe bez glave u sendvicu jastuka
me too.
ja sam izgubljen bez najmanje tri jastuka u krevetu. treci znam zagrliti ili staviti skroz pod noge. :nesiguran:
Isto. Volim da imam jastuka kao beg-paša.
Korisnikov avatar
By blenta
ja spavam bez jastuka

zato je mohamed imao dva :jubav:

kad mi meni dali jedan dan, ja ga ne bih potrosio sam ... :)
Korisnikov avatar
By nsc
uvek idem suncanom stranom ulice - volim sunce, toplinu
Korisnikov avatar
By Mars
starsailor napisao:
_Ra_ napisao: -stvari kojima se pokrivam, etiketa je uvek kod nogu, ako nema, onda ja obelezim
Kod mene obrnuto :lol:

Etiketa isključivo gore (ili ako je prekrivač u navlaci na dugmiće - oni gore). Takodje ako je ćebe recimo u dve boje, nijanse ili šare - ISKLJUČIVO jedna strana ide gore :lol:

A imamo i posebnu temu :D Filujem palačinku ISLJUČIVO na svetlijoj strani!!

(i što više ovih detalja isplivava i koje sada registrujem, nekako baš sve više volim sebe) :lol:
By sncbgd
Mars napisao: :D Filujem palačinku ISLJUČIVO na svetlijoj strani!!
sve više volim sebe :lol:
to ce doprineti tvojoj vitkoj liniji :meda:
i treba da se volis :mazi:
By sncbgd
pa vidis da sam miran, samo malo osmehnut
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ne volim asimetriju
stvari redjam pod pravim uglom
znam u milimetar gde je sta i tecnosti (gelovi, parfemi, samponi...) znam tacno do kog su nivoa u bocici ostavljeni
moram da imam svoj pribor za jelo, koji se razlikuje od ostalog pribora
i svoju casu i solju
ako neko pije iz njih, onda ja vise ne pijem iz njih
knjige moraju biti poravnate sa stolom
laptop takodje

dok sam studirala, uvek sam na ispite isla isto obucena
bez sminke
i uvek sam u rancu nosila sve knjige, sveske i prirucnike koji se koriste za spremanje tog ispita
(ovo je nekad znacilo mnogo hiljada strana)
i imala sam neki ritual provere da li sam ponela index, koji se ponavljao 2 puta - jednom ispred ulaznih vrata, drugi put u prevozu ka faxu

etikete svih proizvoda moraju biti okrenute ka meni

ukratko - paralelnost i simetrija su keywords koje su zajednicki imenilac mojih OCD
Korisnikov avatar
By Zoey
:nerd:

U, jbt, vrlo interesantni odgovori. Za neke sam vec cula, a neke prvi put cujem.

Ja nemam nista od toga, ne mogu da uocim niti jedan obrazac ponasanja, a kamoli ritual. Nisam sujeverna ni u najmanjoj meri neophodnoj za to. :neznam:

No,cinjenica je da nas ove stvari cine osobenima, slatkima itd.,ali mogu predstavljati pravo opterecenje u zivotu.

Jel nekom od vas palo na pamet, kad je vec uocio te paterne, da ih promeni, ili da radi na tome da oni prestanu? :nerd:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
prestala sam sa trazenjem logike u ciframa i slovima registarskih tablica koje vidim oko sebe
vise ne pamtim sve registarske tablice u ulici parkiranih kola i tablice kola koja su bila ispred u toku voznje (kad ne vozim ja)

ostalo opravdavam estetikom (simetrija, paralelnost) i prakticnoscu (etikete okrenute ka mestu odakle objekte posmatram)
Korisnikov avatar
By blenta
jao da
paralelnost i simetrija isto kod mene

dok moja keva "najbolje obozava" kad je nesto asimetricno i crooked
jer je to njoj kemp i opiceno

tipa napravi celu kuhinju bordo crveno i onda napravi dve ladice random bele da ne bude joj sve dosadno i jednako
ja naravno na to dobijem omanji slom zivaca

imala je btw i dve crvene ladice koje je ostavila napolju rasparene da se vide
da me testira koliko cu da izdrzim pre prsnem i zamenihm ih da budu sve jednake

kuja
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Sva garderoba mora da bude složena u kvadrat. U stanju sam tudj ormar da presložim i reorganizujem. I ne - rukav ne sme da bude preko odozgo, i ne - nogavica ne sme da viri iz oblika sklopljenih pantalona!!!

Veš se ne prostire random, već manje stvari uvek idu iza velikih, i štipaljke nikad nisu u istoj boji sa predmetom koji drže.
I uvek mora suvom krpom da se pokupi zaostala voda iz gume oko vrata veš-mašine. I staklo sredstvom za pranje stakla. Mora!

I nikad se kafena šolja/šolja za čaj ne puni do kraja, najmanje jedan cm mora da ostane do ruba. Celofan preko tegle mora da ima najmanje 8cm duži prečnik od otvora tegle. Inače se ulepi/isprlja. Svaka plastična činija, namenska (od kupovnog sladoleda, sira, margarina, etc.) ili nenamenska, ima svoj odgovarajući poklopac. ZAISTA ga ima!!! napravljen je za nju i nema potrebe za pričvršćivanjem
nekog drugog, pronađi odgovarajući!

Flašice od laka za nokte moraju da se redovno brišu acetonom. Isto tako i pakovanja stika koji se primenjuje podpazušno, naravno, ne acetonom. I DA, FLAŠE od gelova za tuširanje, tečnog sapuna i losiona za telo, takođe se povremeno PERU!!!

Inače, pored toga, mislim da nisam baš nešto freaky sa ovim OCD...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!