Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Imali smo mi nesto slicno...treba potraziti.
Mozda pod OCD...
Korisnikov avatar
By boo_radley
_liplock napisao: Razmisljam na engleskom. :lol:
:lol: Jao i ja, kako lejm.
Korisnikov avatar
By De Vil

:up:
By black cat
Mars napisao:Imali smo mi nesto slicno...treba potraziti.
Mozda pod OCD...
Prisilne neuroze slicno onome kad neko non-stop pere ruke i sl.
Korisnikov avatar
By _liplock
sour_cherry napisao:
:lol: Jao i ja, kako lejm.
Very! :smilegrin: But, can't help it. o.O

O, i kada setam ulicom, a slusalice su mi u usima, ritam pesme i mog hoda mora biti isti. I ne mogu da se tusiram, a pritom kosu da ne operem. Meni to sve zajedno uvek ide. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Recimo neki:

- kad se kupam, obavezno mora neka pesma da bude na "repeat". :drama:
- kad provodim uveče vreme u sobi i dok učim, obavezno mora biti upaljeno noćno svetlo :trep:
- kad šetam sa partnerom uvek moram biti sa desne strane :neznam: zašto
- kad širim veš obavezno gledam biram kojim ću štipaljicama da zakačim :doh:
- po ulasku u stan obavezno zaključavam vrata :drama: navika još od malih nogu.
Korisnikov avatar
By voicesman
- ritual zvani prva jutarnja kafa ... obicno sam polu-svestan i blejim u jednu tacku neko vreme :P jako sam nezgodan cak i agresivan ako mi se neko obrati i time prekine idilu (fizicki kontakt mi nesmeta ali zvuci da)...
- isto kao i bothways imam potrebu da se pokrijem preko glave kad spavam, cak i leti.
- nemogu da zaspim ako zavese propisno nisu navucene :P
- svaka stvar ima svoje mesto i naravno nerviram se kad ih neko pomeri (tu se racunaju i fajlovi/ikonice na kompovima)
Korisnikov avatar
By bothways
^ i imas opsesiju da spajas rec ne sa glagolima. :P
Korisnikov avatar
By stefan19
Bas je shik temica, bravo znatna pticice :)

Koliko ja vidim, ima nas obsessive compulsive disordered koliko hoces :D

Ranije sam imao trip da ne stajem na linije i pukotine na trotoaru. Uvek sam hodao pognute glave buljeci u beton i preskacuci ih (zna Blenta :lol: )
Takodje sam jedan period imao trip da non-stop proveravam da li sam ugasio bojler pre tusiranja. Bio sam u stanju bukvalno 20-ak puta da udjem u kupatilo, pustim vodu, krenem u kadu, pa nazad iz kupatila da "utvrdim da je 100% ugasen".

Trenutno imam samo jedan pet peeve - Niposto ne ostavljam "volume" na neparnom broju. Ako neko to uradi, zamolim ih da stave na parni. Takodje kad kupujem sitnice, uvek kupujem u paru. Bas se osecam messed up :D
Korisnikov avatar
By boo_radley
stefan19 napisao:Niposto ne ostavljam "volume" na neparnom broju. Ako neko to uradi, zamolim ih da stave na parni. Takodje kad kupujem sitnice, uvek kupujem u paru. Bas se osecam messed up :D
Jaoj i ja sve gledam da bude okrugla cifra, tako npr ne krećem da učim dok ne bude dobar broj na satu (al' to je više prokrastinacija).

I prestajem da čitam ovu temu, ne sviđa mi se što se svugde pronalazim. :sigh:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Хаха... :)

Ја ујутру, врло често, имам те нападе одстутности и презирем када ме неко прекине попут voiceman-а- :)

У тоалету се сморим ако не понесем нешто да читам, било шта. Новине, књигу, уџбеник... :)

Иако нисам сујеверан никада не пролазим испод квадратастих реклама и путоказа (оне који су насађени на две шипке) нити кроз бандере које образују јединицу. :)

Раније сам имао трип да када се возим аутобусом, колима, возом гледам кроз прозор тражећи размаке између понављајућих образаца (нпр. размаке између испрекиданих линија, размаке између стабала дрвореда и сл) и прескакао их очима. :)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
O, i ja se pronalazim u toliko navedenih stvari :lol:

Spidi, ja i dalje tako ubijam dosadu kad putujem dugo :D Gledam sa strane u ograde, linije na putu, drvorede, stagod, i onda ih tako 'preskacem' ocima. :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jebene betonske kocke na setalistu/trgu/trotoaru.
By Glasnik
Što ovde ima slatkih odgovora. :sweet:
Marsov prvi me je naterao da se zakikoćem. :giggle:
Kul temica totalno. :up:

Nikad, ali NIKAD, ne spavam u prostoriji u kojoj su ulazna vrata otvorena. Pa može da bude u sobi toplo koliko hoće, ja vrata zatvaram. :D
By loreenche
u šoping centrima, gde je recimo pod "popločan" kvadratima različite boje, isključivo hodam po jednoj boji

razmišljam i ja na engleskom...

u busu gledam isprekidanu liniju, pa kad se dovoljno zabuljim, čekam da se "sastavi" sa narednom, pa onda gledam dok su tako spojene, a onda ih nekako "rasklopim" pa vijam jednu po jednu pogledom... ljudi misle da sam retard dok me gledaju

dok hodam (sa slusalicama u usima), moji koraci moraju da prate ritam i sound muzike. ako je someone like you, idem ko prebijena macka, i povremeno :sigh: nem... a ako je tik tok, onda vrtim guzovima i radim ghetto movez. XD

drkam iskljucivo 4 puta dnevno. ( :lood: )

kad jedem jabuku, uvek je prvo jedem "okolo", pa onda ostatak.

i da, ovo sto stefan reče... volume na paran broj...
By black cat
Imala sam nekad drugaricu koja nije umela da izgovori slovo R, pa se ja bila prepala da se to ne zalepi za mene i tako sam svake noci jedno vreme pred spavanje proveravala da li umem da kotrljam to slovo, i to sam morala da uradim 3 puta kratko (jer 3 puta bog pomaze) i jednom dugo da zakotrljam pred spavanje, tek tad posle tog rituala sam mogla da zaspem.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Glasnik napisao:Što ovde ima slatkih odgovora. :sweet:
Marsov prvi me je naterao da se zakikoćem. :giggle:
Kul temica totalno. :up:

Nikad, ali NIKAD, ne spavam u prostoriji u kojoj su ulazna vrata otvorena. Pa može da bude u sobi toplo koliko hoće, ja vrata zatvaram. :D
А шта ако просторија нема врата? :)
Korisnikov avatar
By stefan19
black cat napisao:Imala sam nekad drugaricu koja nije umela da izgovori slovo R, pa se ja bila prepala da se to ne zalepi za mene i tako sam svake noci jedno vreme pred spavanje proveravala da li umem da kotrljam to slovo, i to sam morala da uradim 3 puta kratko (jer 3 puta bog pomaze) i jednom dugo da zakotrljam pred spavanje, tek tad posle tog rituala sam mogla da zaspem.
:smeh: :lol: :smeh:

Love it :D
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
nEsam znao da je bila tema, Kragi. Izvini :kiss:
No, nema veze.... :D
By alexandermagic
- moguće je da provodim previše vremena ispred zrcala, kao i da nije baš uobičajeno kad si doma sjesti negdje gdje se opet mogu ogledati. Hoću reći da volim zrcala i da mi ih je puna kuća i da se ogledam kad god mogu. :lol:

- ne podnosim da se pomjeraju stvari s mjesta i pod uglom pod kojim ih postavim.

- kad izlazim vanka, u džepu sakoa, košulje, jakne, whatever -- skoro uvijek imam komad crnog turmalina.

I tako... :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Ne volim parne brojeve. Kada nešto kupujem mora da bude neparan broj. Tako da, kada idem u kupovinu voća i povrća ne kupujem na kilograme, već na broj. Načešće je to 7 komada (paradajza, paprike, luka, jabuka, breskvi...)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ :lol:
Heartkiller napisao:Recimo neki:

- kad širim veš obavezno gledam biram kojim ću štipaljicama da zakačim :doh:
- po ulasku u stan obavezno zaključavam vrata :drama: navika još od malih nogu.
same here :giggle:

i izbegavam da gazim po linijama u vidu sastava dva asfaltna segmenta ili betonskih ploča itd...

edit:
skontala sam danas, šetajući po ispucanom pločniku, da više nemam te "radove". više izbegavam da stanem npr. na truli list i uprljam patikice i sl. :balerina:
Korisnikov avatar
By Blady
Stalno perem ruke.
Preskacem gvozdeni poklopac "telefon" , dok "kanalizacija" ne. Mada ih uglavnom izbegavam.
Idem stalno sa desne strane, leva strana me "zbunjuje".
Ranije sam izbegavala da stajem na linije i pukotine.
Preskacem bare.
Kada ulazim u more, ne ulazim bosa.
Gasim svetla po stanu koja su suvisna.
Imam potrebu da kada radim nesto, odmah to i sklanjam, da stvaram sto manji nered.
Kada stavljam ves da se susi, pre toga ga istresem.
Kada vidim polu zatvorene fioke, zatvaram ih skroz, vazi i za ormane.
Kada pravim dorucak, ili neki obrok; Volim da pogodim koliko cega treba da stavim. Kada pojedem da ne ostane nista viska.
Pre nego sto krenem da ucim ili citam, u prostoriji mora biti sve na svom mestu.
Volim kada stvari imaju neki redosled.. u suprotnom me nervira.
Kada ustanem ili pre nego sto legnem, volim da se isteglim.

Verujem da ovo nije ni polovina :drama:
Korisnikov avatar
By De Vil
Zen napisao:

dok hodam (sa slusalicama u usima), moji koraci moraju da prate ritam i sound muzike. ako je someone like you, idem ko prebijena macka, i povremeno :sigh: nem... a ako je tik tok, onda vrtim guzovima i radim ghetto movez. XD
:roflmao:

Ja recimo kada jedem prvo pojedem dva zalogaja pa popijem dve čaše vode,i posle toga mogu da jedem kako treba,ako ne popijem dve čaše vode imam osećaj kao da jedem neku bezukusnu masu,neki bezveze osećaj.
Uvek sedim sa leve strane u busu,isključivo do prozora.
Obavezno gledam pod vodom kada se tuširam ili kupam u bazenu.
Na krevetu ili podu uvek sedim u lotus pozi.
Pokrivam se preko ušiju i okrećem leđa zidu da mogu da vidim šta mi se dešava u sobi. :lol:
Nikada ne palim svetlo u ulazu zgrade.
Kada sređujem sobu obavezno prvo obrišem prašinu pa tek onda usisavam,iako mi u toku usisavanja ponovo napada prašina pa k'o da je nisam ni brisao. :D
Plašim se velikih vozila (vozova,kamiona itd.),i obično gledam da ulicu pređem iza recimo kamiona,nikako ispred :puzzle:
Uvek sve planiram.
Ranije nisam mogao da se uspavam ako mi ruke nisu u gaćama :roflmao:
I tako dalje... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!