Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
sour_cherry napisao:Very! But, can't help it. o.O_liplock napisao: Razmisljam na engleskom.Jao i ja, kako lejm.
stefan19 napisao:Niposto ne ostavljam "volume" na neparnom broju. Ako neko to uradi, zamolim ih da stave na parni. Takodje kad kupujem sitnice, uvek kupujem u paru. Bas se osecam messed upJaoj i ja sve gledam da bude okrugla cifra, tako npr ne krećem da učim dok ne bude dobar broj na satu (al' to je više prokrastinacija).
Glasnik napisao:Što ovde ima slatkih odgovora.А шта ако просторија нема врата?
Marsov prvi me je naterao da se zakikoćem.
Kul temica totalno.
Nikad, ali NIKAD, ne spavam u prostoriji u kojoj su ulazna vrata otvorena. Pa može da bude u sobi toplo koliko hoće, ja vrata zatvaram.
black cat napisao:Imala sam nekad drugaricu koja nije umela da izgovori slovo R, pa se ja bila prepala da se to ne zalepi za mene i tako sam svake noci jedno vreme pred spavanje proveravala da li umem da kotrljam to slovo, i to sam morala da uradim 3 puta kratko (jer 3 puta bog pomaze) i jednom dugo da zakotrljam pred spavanje, tek tad posle tog rituala sam mogla da zaspem.
Heartkiller napisao:Recimo neki:same here
- kad širim veš obavezno gledam biram kojim ću štipaljicama da zakačim
- po ulasku u stan obavezno zaključavam vrata navika još od malih nogu.
Zen napisao:
dok hodam (sa slusalicama u usima), moji koraci moraju da prate ritam i sound muzike. ako je someone like you, idem ko prebijena macka, i povremeno nem... a ako je tik tok, onda vrtim guzovima i radim ghetto movez. XD
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!