Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Hajde, hajde, svako ima neki 'porok', neku naviku, neki ritual koji nema veze s vezom, a opet ga obavljate. :evil:
Cuo sam da neki pisac nije mogao da pise dok ne bi noge stavio u lavor sa toplom vodom, na primer.
Imam druga, 18 godina, a i dalje ne moze da zaspi a da ne stavi palac u usta :D
Onda, imam drugaricu koja bukvalno ne moze da k*nja ako ne prica s nekim na telefon ili preko vrata WC-a :lol:

Sto se tice mene... Ja licno imam valjda neki fetish za stolice za ljuljanje :blush: Nekad iz cista mira pocnem da se ljuljam i na obicnoj stolici pred kompom, pogotovo ako mi je ukljucena muzika, sve u ritmu. :smilegrin: :lood:

Hajte, hajte, koje su vase bizarne navike/poroci/rituali/.... ? Don't lie you don't have any :evil:
Korisnikov avatar
By bothways
Kad idem ulicom sa vise ljudi, moram da imam nekoga sa svoje leve strane. Idealno je kad sam ja skroz desno. Ako idem u paru sa nekim, a ja sam sa leve strane, osecam se veoma nelagodno i automatski se premestam da budem sa desne strane. Iako to radim vec godinama, i najblizi prijatelji se i dan danas iscudjuju tome.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne mogu da podnesem da neka fioka nije do kraja zatvorena.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
@both Mozda imas Dextrophobiju! :D Bila pre neki dan tema sa spiskovima raznoraznih fobija, dextrophobia - strah od stvari pozicioniranih sa desne strane :D Hehe :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne mogu da sedim normalno. Uvek u turskom sedu, i na podu i na stolici ili čučim. I po sat vremena i više. Opušta me :) Što bi rekla drugarica "kao dživdžan na grani" :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
E da i to.

Favorizovao sam levu stranu kad god je to moguce. Svi moji izbori bili su vezani za nesto sto je - levo.

Posle se to izgubilo kao i mnoge druge te (nazovi) bizarnosti.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sve volim da radim zdesna. Ali sve. A i bas sam desnoruka, malo toga mogu levom /sem da kuckam na tastaturi/, vrlo verovatno zbog toga.
By Ulix
Volim da se poserem na ljudsku glupost i to je jedina opsesivna karakteristika koju imam. I jedini ritual. :evil:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Tungi napisao:Ne mogu da sedim normalno. Uvek u turskom sedu, i na podu i na stolici ili čučim. I po sat vremena i više. Opušta me :) Što bi rekla drugarica "kao dživdžan na grani" :lol:
Takodje :D Upravo sedim u turskom sedu. U skoli uglavnom u polu-turskom sedu (jedna noga savijena pd drugom, druga normalno).
Korisnikov avatar
By Misfit
sjajna tema, ZlatnaPtico. :up:

svaki put moram da podvučem prekrivač pod stopala, da mi ih neko ne bi odgrizao ili otfikario.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
The Misfit napisao:sjajna tema, ZlatnaPtico. :up:

svaki put moram da podvučem prekrivač pod stopala, da mi ih neko ne bi odgrizao ili otfikario.
:kiss:

To, bar zimi, svi rade :D No vise zbog hladnoce nego zbog straha od amputacije :lol:
Korisnikov avatar
By bothways
E to me podseti...

Kad spavam, moram da se pokrijem pokrivacem po uvetu/ushima (jer spavam na boku/stomaku). Ne osecam se "sigurno" ako su mi otkrivene ushi. Cak i leti.
Korisnikov avatar
By Misfit
ZlatnaPtica napisao: :kiss:

To, bar zimi, svi rade :D No vise zbog hladnoce nego zbog straha od amputacije :lol:
pa, da. :blush: setiću se još nečega, sad hitam da se olešim. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
@ The Misfit

Ja sam taj strah imao do srednje skole. I nikad nisam ostavljao otvorena vrata. Plasio sam se da kad otvorim oci ne ugledam nekog u okviru njih :D
Korisnikov avatar
By Mars
A jel volite da (ponekad!), tako, znajuci neciju opsesiju vama bliske osobe - namerno radite to nesto SUPROTNO, da on/ona poludi po glavi? :evil:

:D
Korisnikov avatar
By _Ra_
Kad sam bio nesto mladji, mrzeo sam one plocnike kojih danas ima po celom gradu, posto sam stalno pazio da ne stanem na crtu ili pukotinu. Hvala Svevisnjem danas to vise ne gledam.
Imam problema sa prljavim kupatilom, masnim tastaturama, kamencom na slavinama, a da ne govorim o wc solji ....znaci znam ljude da ocenjujem po cistoci njihovog kupatila...:lood:
I na kraju ne mogu da odem na spavanje dok se ne operem zube i umijem se. Sad jeste da je to deo neke osnovne higijene, ali opet...to su neke sitnice koje sam primetio, da radim bukvalno ritualno, a nekad i dok mesecarim. :lol:
Korisnikov avatar
By Misfit
Tungi napisao:@ The Misfit

Ja sam taj strah imao do srednje skole. I nikad nisam ostavljao otvorena vrata. Plasio sam se da kad otvorim oci ne ugledam nekog u okviru njih :D
:D ja sam, dakle, i dalje u pubertetskoj fazi. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Mars napisao:A jel volite da (ponekad!), tako, znajuci neciju opsesiju vama bliske osobe - namerno radite to nesto SUPROTNO, da on/ona poludi po glavi? :evil:

Evo ovaj komentar zlice marsa me seti-

Moj muz REDOVNO OSTAVLJA OTVORENA VRATA OD DNEVNE SOBE i mene to JEBENO IZLUDJUJE.

Nekad to radi namerno, i onda se smeje koliko oma moram da ustanem sta god radila da ista zatvorim.

Isto radi i drugi lav u kuci, cale moj, al on to ne radi namerno.

I ranije sam kukala na forumu po ovom pitanju. Jbt evo sad se nerviram koliko me to ispizdi.

E, da....muz isto voli da baci onaj cepic od piva macki da se igra, od cega isto dobijem ospice, jer me nalazenje pivskih cepica po gajbi mi je kao

da zivim u jebenom narko/alko leglu i odvratno mi je. A on se onako iskezi i baci mu cepic a ja krenem da ga lovim u isto vreme kad i macor.

Ali vrata me jebeno izuvaju!

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Korisnikov avatar
By Hys.
mislim da moj nacin pisanja i suluda gramatika u prethodnom postu govori sve :facepalm:
Korisnikov avatar
By Tungi
Mars napisao:A jel volite da (ponekad!), tako, znajuci neciju opsesiju vama bliske osobe - namerno radite to nesto SUPROTNO, da on/ona poludi po glavi? :evil:

:cut:
Korisnikov avatar
By Heartkiller

U principu ne, ali mi nekad slučajno omakne, pa radim TO nešto suprotno.
:blush:
Takve stvari volim da radim partneru...
:evil: :eviltrep:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Svako jutro, ali baš svako, perem kosu. Znači ako treba negde u 5 ujutru da se ide, ustaću u 4 da bih oprala kosu. A imam 3 dlake na glavi, kratke 3 dlake. Ne znam zašto, ali kad mi je 'prljava' kosa tj. kad je ne operem osećam se kao šljam.

I uvek torbu ('poštarsku') nosim isključivo preko desnog ramena. Nekad kad se zajebem pa stavim na levo osećam se čudno dok ne izvalim šta je u pitanju.
Korisnikov avatar
By De Vil
Drusanje na stolici dok traje muzika,a kada sam bio manji to sam radio na dvosedu pa su moji morali da menjaju nameštaj samo zbog mene...ali nisu promenili stolice pa sam skontao da to može i na njima xD
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
O da, to sa vratima i dalje radim. Pogotovo posto mi je krevet odmah do vrata :D

I da, zivciraju me prljava kupatila, takodje :D

@Hys, imas muza? :)
That was a totally inappropriate question concerning a subject that is not my business at all - feel free to ignore it, or to get at me for asking it, but my curiosity just has no limits. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Mars
Hys. napisao:

Evo ovaj komentar zlice marsa me seti-
Rekao sam 'ponekad'!

:durenje:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
De Vil napisao:Drusanje na stolici dok traje muzika,a kada sam bio manji to sam radio na dvosedu pa su moji morali da menjaju nameštaj samo zbog mene...ali nisu promenili stolice pa sam skontao da to može i na njima xD
Oh, da, kad mi je stolica zauzeta, ljuljam se i na dvosedu dok slusam muziku :lol:
Korisnikov avatar
By _liplock
Ne gazim poklopce za sahte u obliku kvadrata nikada. I da je najveca guzva, preskocicu ga nekako, ili cekati da ljudi prodju da ga obidjem. :)
Brojim stvari. To stalno nesvesno cinim, npr. uhvatim sebe kako setam, i brojim sipke na ogradama i tako to. o.O
Razmisljam na engleskom. :lol:
Kada jedem noblice prvo pojedem gornji deo sa rupicom, pa punjenje, pa onda onaj biskvit dole. :D
Ima toga jos, ali treba se setiti. :)

Dobra tema skroz! :)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
_liplock napisao:Ne gazim poklopce za sahte u obliku kvadrata nikada. I da je najveca guzva, preskocicu ga nekako, ili cekati da ljudi prodju da ga obidjem. :)
Brojim stvari. To stalno nesvesno cinim, npr. uhvatim sebe kako setam, i brojim sipke na ogradama i tako to. o.O

Razmisljam na engleskom. :lol:
Kada jedem noblice prvo pojedem gornji deo sa rupicom, pa punjenje, pa onda onaj biskvit dole. :D
Ima toga jos, ali treba se setiti. :)

Dobra tema skroz! :)
:D :up:
By black cat
Kad sam bila devojcica jedno vreme sam imala obicaj da prebrojavam rezance u supi :lol: i da ih pokusam uredno sloziti u tanjiru, sva sreca pa me to odavno popustilo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!