- 21 Okt 2011, 20:27
Hajde, hajde, svako ima neki 'porok', neku naviku, neki ritual koji nema veze s vezom, a opet ga obavljate. ![:evil:](./images/smilies/evil.gif)
Cuo sam da neki pisac nije mogao da pise dok ne bi noge stavio u lavor sa toplom vodom, na primer.
Imam druga, 18 godina, a i dalje ne moze da zaspi a da ne stavi palac u usta![:D](./images/smilies/biggrin.gif)
Onda, imam drugaricu koja bukvalno ne moze da k*nja ako ne prica s nekim na telefon ili preko vrata WC-a![:lol:](./images/smilies/lol.gif)
Sto se tice mene... Ja licno imam valjda neki fetish za stolice za ljuljanje
Nekad iz cista mira pocnem da se ljuljam i na obicnoj stolici pred kompom, pogotovo ako mi je ukljucena muzika, sve u ritmu.
![:lood:](./images/smilies/loony.gif)
Hajte, hajte, koje su vase bizarne navike/poroci/rituali/.... ? Don't lie you don't have any![:evil:](./images/smilies/evil.gif)
![:evil:](./images/smilies/evil.gif)
Cuo sam da neki pisac nije mogao da pise dok ne bi noge stavio u lavor sa toplom vodom, na primer.
Imam druga, 18 godina, a i dalje ne moze da zaspi a da ne stavi palac u usta
![:D](./images/smilies/biggrin.gif)
Onda, imam drugaricu koja bukvalno ne moze da k*nja ako ne prica s nekim na telefon ili preko vrata WC-a
![:lol:](./images/smilies/lol.gif)
Sto se tice mene... Ja licno imam valjda neki fetish za stolice za ljuljanje
![:blush:](./images/smilies/blush.gif)
![:smilegrin:](./images/smilies/smilegrin.gif)
![:lood:](./images/smilies/loony.gif)
Hajte, hajte, koje su vase bizarne navike/poroci/rituali/.... ? Don't lie you don't have any
![:evil:](./images/smilies/evil.gif)