Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By sncbgd
Torry napisao: zasto sukobi? i to je necije misljenje :D
napisao sam sukobi zato sto njihovo postovi brzo postaju direktna vredjanja cim se sa misljenjem neko ne slaze
a onda se neko iscudjava zasto se novajlije napadaju
po broju mojih postova (svi su u poslednjih par meseci, vecina ih je u Kaladontu) mozes videti da forum dugo pratim iako nisam u diskusijama ucestvovao
Korisnikov avatar
By barni011
sncbgd napisao:Mars, procitaj njihove postove, barem pocetne, sve ce ti biti jasno.
Kazi "Dobro jutro!" i reci ce ti "Dobar dan! Znas otkad smo mi ustali." ili "Kakvo dobro, vidis da pada kisa?"
Sukobe na forumu izazivaju oni koji kazu da devojke ne treba da nose provokativne majice, da treba da nose dezodoranse u cilju samoodbrane i sl., diskutuju bez zadnjih namera, pravdoljubivi su itd
izvini sto cu te sad uzeti kao primer, ali ovaj tvoj nastup je upravo ono o camu sam pisao juce citav dan :lol:

za momka u rozoj majici i seku u plavoj
p.s. Ne moramo se mi slagati da bi nam prica bila zamljiva, ne moramo se mi ni voleti.Pomesali ste humor sa nekim jako losim osobinama.
Al i to je meni jasno jer ima jedna definica ko su uglavnom korisnici foruma .... :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Da nisu možda oni koji nemaju para za psihijatra?
By sncbgd
barni011 napisao: ima jedna definica ko su uglavnom korisnici foruma .... :lol:
mislim da ovo objasnjava korisnika

ja jos nisam nekog definisao, a ipak se on vec nasao prozvanim
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma sve te svađe i vređanja na ovom Forumu, kao i sam Forum su jedna velika METAFORA, kao u pesmi neistaknute umetnice Petre :

''''

Predlažem da se ova pesma proglasi za zvaničnu himnu Foruma i postavi na vrh svih diskusionih foldera. Treba napraviti i spot sa adekvatnim ilustracijama za himnu.
:yes:
Korisnikov avatar
By barni011
sncbgd napisao:
barni011 napisao: ima jedna definica ko su uglavnom korisnici foruma .... :lol:
mislim da ovo objasnjava korisnika

ja jos nisam nekog definisao, a ipak se on vec nasao prozvanim
Jel treba da ti poredjam postove redosledom kako je pisano?
1.Ja se obracam momku koji mi je zanimljiv
2.Ti se obracas forumskoj naciji osecajuci se prozvanim
3.Ja se osecam kao Robin Hud, pogadjam metu
4.Ti i dalje o ustipcima
Jel ti sad jasno ko se upecao :lol:
Korisnikov avatar
By barni011
Mars napisao:Da nisu možda oni koji nemaju para za psihijatra?
Ne, i ne bi se ja rugao sa tim....drugo je nesto u pitanju, losa osobina
na srecu nije neizlecivo :lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
Ahahahahaaaa Deni :lol:

Video je izvrsan, ali budesh li mi navukao youtube homofobe strejtashe na vrat zbog Robertovog kurca, najebla si :smeh:

ONT -- I dame i gospodo, da li smo dosli do pametnog zakljucka ili pak nesto korisno naucili iz ove teme?
OK, slozili smo se da nije u redu napadati licnost vec stav. Hajde sad da uvezbamo kako delovati u "emergency situations". Ako nas neko ipak verbalno siluje u postu, ja predlazem da suzdrzimo dah, odbrojimo do 10, a onda smireno napisemo: "Hvala na odgovoru, ali ne zelim dalje da polemisem ukoliko ne prestanemo sa vredjanjem i vratimo se na diskusiju teme".

Better?
Korisnikov avatar
By barni011
Svaka ti je Njegoseva, dokaz da na mladima svet ostaje :)
I predlazem da se otvori neka tema koja bi sluzila mesto vrece za udaranje
ono odes tamo i izivis se malo sa neistemisljenikom :lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
Stripi napisao:onog trenutka kada se budemo svi složili oko svega, forum možemo komotno zatvoriti.
U pravu si, ali niko ne kaze da treba da se slazemo oko svega, naprotiv. Samo sam primetio kako se forumasi cesto drzaju jedni na druge. My point je da nema potrebe poniziti/uvrediti sagovornika ako se ne slazemo sa njegovim stavom. Umesto toga, trebamo odgovoriti sa postovanjem.
Mada moram priznati da nisam ni ja cvecka. Koliko puta su me pojedinci izveli iz takta i svasta sam pisao, ali niko nije savrsen i tu smo da se menjamo, ne? :kiss:
Korisnikov avatar
By Mars
Izvini, Stefi, ali na osnovu tvojih postova iz tog perioda, dodatno potkrepljenih fotografijama vas dvojice, nasmejanih, u srećnoj vezi, ti i Robert ste meni oduvek izgledali kao dva debila koja se, eto - jebu a da ni njima baš nije najjasnije ZAŠTO to rade (a verovatno nisu ni pederi).

Tvoj vapaj "KAKO DA SE SKINEM S ROBERTOVOG KURCA" (Denika, super video) zamišljam tako da si ti odozgo na njemu, da uzimaš preko stola tastaturu u ruke i postuješ temu ovde na forum - a onda zajedno u tom položaju čekate šta će da vam odgovore.

Izvini, ali tako mislim.

Naravno šalim se.
Korisnikov avatar
By stefan19
Mars napisao:Izvini, Stefi, ali na osnovu tvojih postova iz tog perioda, dodatno potkrepljenih fotografijama vas dvojice, nasmejanih, u srećnoj vezi, ti i Robert ste meni oduvek izgledali kao dva debila koja se, eto - jebu a da ni njima baš nije jasno ZAŠTO to rade (a verovatno nisu ni pederi).

Tvoj vapaj "KAKO DA SE SKINEM S ROBERTOVOG KURCA" zamišljam tako da si ti odozgo na njemu, da uzimaš tastaturu u ruke i postuješ temu ovde - a onda zajedno u tom položaju čekate šta će da vam odgovore.

Izvini, ali tako mislim.

Naravno šalim se.
1, 2, 3..., 10. :angel:
Marsic, ne diraj mi u staru ranu. Nije ti poznato da se Robert igrom slucaja preselio u moj grad nakon sto smo raskinuli? X puta sam dolazio u iskusenje da ga pozovem na ronkijanje. The worst type of internal battle I've ever dealt with :(
Korisnikov avatar
By Zoey
Mars napisao:Izvini, Stefi, ali na osnovu tvojih postova iz tog perioda, dodatno potkrepljenih fotografijama vas dvojice, nasmejanih, u srećnoj vezi, ti i Robert ste meni oduvek izgledali kao dva debila koja se, eto - jebu a da ni njima baš nije najjasnije ZAŠTO to rade (a verovatno nisu ni pederi).

Tvoj vapaj "KAKO DA SE SKINEM S ROBERTOVOG KURCA" (Denika, super video) zamišljam tako da si ti odozgo na njemu, da uzimaš preko stola tastaturu u ruke i postuješ temu ovde na forum - a onda zajedno u tom položaju čekate šta će da vam odgovore.

Izvini, ali tako mislim.

Naravno šalim se.

hahahahaha :pucaodsmeha: Isto sam i ja zamisljala u vreme kad je bila ta tema... :smeh:
Korisnikov avatar
By stefan19
Zezajte vi mene samo, ali doce dan kada cete doziveti slican problem. Bice vam jasno kroz kakav pakao sam prolazio ;)
Korisnikov avatar
By Mars
stefan19 napisao:Marsic, ne diraj mi u staru ranu. Nije ti poznato da se Robert igrom slucaja preselio u moj grad nakon sto smo raskinuli? X puta sam dolazio u iskusenje da ga pozovem na ronkijanje. The worst type of internal battle I've ever dealt with :(
Nećeš ti da juriš nijednu budalu koja je tebe ostavila, jel jasno?!

Nije mu od zlata.
Korisnikov avatar
By stefan19
Mars napisao:
stefan19 napisao:Marsic, ne diraj mi u staru ranu. Nije ti poznato da se Robert igrom slucaja preselio u moj grad nakon sto smo raskinuli? X puta sam dolazio u iskusenje da ga pozovem na ronkijanje. The worst type of internal battle I've ever dealt with :(
Nećeš ti da juriš nijednu budalu koja je tebe ostavila, jel jasno?!

Nije mu od zlata.
Da problem bude gori, ja sam njega ostavio jer me prevario 2x, a sad ga sanjam i mashtam da ga sretnem u gradu. Uzas, opchinjen sam...

I cant help but wonder, do women tend to chase after rude boys?!
Korisnikov avatar
By speedygonsales
sncbgd napisao:oni koji kazu da devojke ne treba da nose provokativne majice, da treba da nose dezodoranse u cilju samoodbrane i sl., diskutuju bez zadnjih namera, pravdoljubivi su itd
Сад је јасно зашто ниси учествовао у дискусијама већ само у Каладонту.
sncbgd napisao:diskutuju bez zadnjih namera, pravdoljubivi su itd
Људи који су правдољубиви и дискутују без задњих намера изазивају сукобе? Ја сам шокиран оваквим писанијем...
И то је аргумент зашто треба нападати те људе?
FEEL FREE TO SHOOT IN THAT CASE!
sncbgd napisao:oni koji kazu da devojke ne treba da nose provokativne majice
Да завршим ово, по последњи пут. Ја сам рекао да је то НЕОПРЕЗНО!!!!
Нисам рекао "не сме" па чак ни "не треба" већ да треба предузети одређене мере предострожности!
Пре но што питаш које, врати се на тему коју наводиш као пример!
sncbgd napisao:da treba da nose dezodoranse u cilju samoodbrane
Ја сам предложио оно што свака разумна особа већ зна а то је да се носи и користи било који предмет свакодневице који може послужити самоодбрани а то је теби и појединим форумашима ствар за спрдњу, нејасно због чега!? А тај исти дезодоранс, спреј за косу и сл. је некога извукао из изузетно тешке ситуације!
Korisnikov avatar
By smaug
Jebote, spidi, kako si ti neoprostivo glup....

Ups pardon..Em sam rekla da te necu vise cackati, em ovakav nacin 'razmene misljenja' ocito nije popularan medj vama osetljivima...

Evo odlazim. Necu vise da te podlazem maltretmanu. Dajem casnu pionirsku.
By sncbgd
stefan19 napisao: I cant help but wonder, do women tend to chase after rude boys?!
imam jedan divan bedz :

you're crude
dirty & vulgar
when can I
see you again

:love:
By sncbgd
speedygonsales napisao:
sncbgd napisao: oni koji kazu da devojke ne treba da nose provokativne majice, da treba da nose dezodoranse u cilju samoodbrane i sl., diskutuju bez zadnjih namera, pravdoljubivi su itd
А тај исти дезодоранс, спреј за косу и сл. је некога извукао из изузетно тешке ситуације!
za ono sto si me citirao - to su delovi citata drugih, ne moje reci

drago mi je sto su te dezodoransi i lakovi za kosu izvukli iz teskih situacija

jos ti fali pudrijera da im dunes puder u lice i zaslepis ih :D :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
smaug napisao:Jebote, spidi, kako si ti neoprostivo glup....

Ups pardon..Em sam rekla da te necu vise cackati, em ovakav nacin 'razmene misljenja' ocito nije popularan medj vama osetljivima...

Evo odlazim. Necu vise da te podlazem maltretmanu. Dajem casnu pionirsku.
Међу нама осетљивима? Да ли заиста мислиш да твој инфантилни начин расправе мене уопште тангира?
Али да ли ти уопште прочиташ своје постове? Заиста ме занима... Је л' ово има, било какву, пролазност и тежину изван основне школе?
Не знам, можда је другим форумашима смешно, можда чак и интелигентно али ово је, у бити, тужно.
Грешим душу ако заиста имаш 14 година...
Мењаш постове када ја одем да би направила лажан утисак да је твоја била последња :lol: Прозивке, псовке и неписменост су основне одлике твојих постова и ти и даље форсираш то... :)
Мислиш да, ако не знаш шта ћеш одговорити на три теме, ћеш ми, можда, доскочити у четвртој?
sncbgd napisao:za ono sto si me citirao - to su delovi citata drugih, ne moje reci
Није стајало под наводницима!
sncbgd napisao:drago mi je sto su te dezodoransi i lakovi za kosu izvukli iz teskih situacija

jos ti fali pudrijera da im dunes puder u lice i zaslepis ih :D :lol: :smeh:
Генијалан аргумент... -.- Кад не знаш шта ћеш, а о је врло често, ти обесиш два три смајлија или :odlicno: и уживаш, а...? Добро оно Чорба каже...
By sncbgd
speedygonsales napisao: Није стајало под наводницима!
pa kako si se onda prepoznao i krenuo da odgovaras i branis

smisli prvo sta ces da napises i prestani na skoro svakom postu da objasnjavas sta si u stvari mislio time

:zakljucano:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
pa kako si se onda prepoznao
:roll: Навео си девојке које носе ЛФБТ мајице и дезодорансе. Прилично сам сигуран да их нико није, након мене, у том контексту помињао. Прилично си јасно ставио до знања на кога мислиш!
Уопште не објашњавам на шта мислим, то сам све објаснио у оној теми.
Ти престани да се позиваш на мене и моје постове него иди и прочитај објашњење па, ако имаш нешто ново да додаш - рецимо неки аргумент, за промену - ти се јави!
By sncbgd
speedygonsales napisao: престани да се позиваш на мене и моје постове него иди и прочитај објашњење
sncbgd napisao: smisli prvo sta ces da napises i prestani na skoro svakom postu da objasnjavas sta si u stvari mislio time :zakljucano:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!