AbortiraniTerorista napisao:Anhedonie napisao:divno
šta je tu divno?!
LGBT aktivisti se sastaju sa predstavnicima vlasti već godinama... NEMA DIVNO dok ne bude nekih rezultata, a ne prazna obećanja!!!
predstavnici vlasti
ne znam kako je uopste doslo do siroke upotrebe ovog termina u javnosti i vrlo mi je nesimpatican... iako ga i sama cesto koristim.... ili sam ga bar do sada koristila.
kako i u kom momentu oni koji bi trebalo da budu predstavnici naroda postaju predstavnici vlasti i moci?
sta je moc ? ima li taj pojam negativan ili pozitivan smisao u nasim glavama?
kako smo mi - svi na planeti, pa i u srbiji - zaglavili u sistemu koji moc koristi protiv onih koji im je daju, omogucavaju, i najvaznije od svega - priznaju ?
kako mocnici koriste moc i zloupotrebljavaju sve sto se zloupotrebiti da, ukljucujuci tu i ljudska prava ?
zasto smo dopustili da budemo dovedeni u poziciju da se BORIMO za nasa prava protiv onih koje smo postavili da nam ta prava omoguce?
i meni najvaznije pitanje od momenta zabrane prajda 2011, nakon svih onih ocigledno u sustini besmislenih sastanaka sa raznoraznim institucijama, politickim partijama, policijom, ambasadama, medijima... i posebno nakon desavanja kome je posvecena ova tema na forumu: da li lgbt zajednica zeli i treba da ucestvuje u davanju legitimiteta drzavi koja se ne ponasa kao drzava vec kao mafija ? zar mi treba da peremo prljav ves sps-a i ostalih umisljenih mocnika?
dajemo im mogucnost da nase proteste motivisane nepravdom, ukljucujuci tu i prajd, pretvore u rezirane spotove i copy-paste novinske clanke kojima pomocu porobljenih i uplasenih medija manipulisu svima onima koji hipnotisano sede pre televizorom ili citaju novine i stvaraju laznu sliku o svetu.
dajemo im mogucnost da isprazne sastanke pune laznih obecanja pretvore u izvestaje koje salju onima koji su im bitni zbog love koju vise ne mogu da pokradu od nas - jer su to vec uradili... i nije im dosta pa ih sad zanima EU u kojoj i ne vide nista drugo sem brda eura u svojim dzepovima, sefovima u luksuznim vilama, i na tajnim racunima.
jebe se njima za ljudska prava, bilo koja i bilo cija. jebe se njima za sve sem za moc koje su se docepali i sad nas sve manipulisu :fuj: