Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Jedno vreme me je prozivao bananica, pa onda siksto i njegova druzina. Hvala Bogu, prestali su. Sad vidim, speedy-ja prozivaju na drugoj temi. Malo-malo pa se neko nakachi i proziva o inteligenciji, pravopisu i kojekakvim glupostima.

Zasto se forumashi vec jednom ne upristoje, ujedine, i prestanu kao tetke da se svadjaju. Ne samo sto trpimo linc od strejtera, vec se i na forumu vredjamo.

Da li su u pitanju frustracije, nesporazumi preneti na virtuelni svet, ili samo zelja da se drugi omalovazi, ponizi, unisti :smilegrin:

Buooooze Petra, sram vas bilo, sve do jednog. Prepoznacete se...
Korisnikov avatar
By Zoey
Dobro pitanje, razmisljala sam o tome i ja ovih dana....Postoje ljudi koji kao da samo cekaju da nesto zajebes pa da te zaskoce i oni koji umeju da ljudski prepoznaju gresku i ne nakace se za nju.

Ovi prvi najverovatnije samo lece svoje komplexe; time sto ce drugog omalovaziti javno (nece ti oni poslati PP da ti ljubazno skrenu paznju, ne!) zele da pred drugima izgledaju veci, pametniji, lepsi, obrazovaniji itd....

Ovi drugi su opusteni ljudi koji shvataju i uvazavaju da svako moze da pogresi, i da se ne moraju sloziti sa svakim i to rade dostojanstveno.
Ima i onih koje nije briga sta ko radi pa se zato i ne kace na njihove ni greske ni ostalo...

Meni licno ne smeta, uvek sam tu da pomognem nekom mentalno labilnijem od sebe, ali daleko od toga da volim da gledam to njihovo izivljavanje.

Ko je bio ranijih godina ovde, mogao je da vidi razne okrsaje pojedinih Forumasa i Forumasica koje su se znale preneti i van Foruma. TO su bile poremecene osobe.

Ovde sam od 2005-te god.,manje ili vise aktivno, pod ovim ili drugim nickom i ne znam kako je sad, ali ne treba biti mnogo pametan da zakljucis da je toga uvek bilo i da ce ga, na zalost biti i dalje...

Na nama je koliko cemo tome znacaja da damo.

Kako ja volim da kazem:"Stvari imaju onaj znacaj koji im mi pridajemo, i mogu nas dotaci onoliko koliko im mi to dopustimo"

...tako da-samo opusteno ;)
Korisnikov avatar
By Torry
bas upravo i razmisljam kako spidija razapinju na svakom postu i samo zato jer ima drugacije misljenje od vecine

a vracajuci se na onu temu ne mislim da je ista lose rekao al ajde sad

ni meni se mozda ne dopadaju neciji stavovi ali nemam ni prava, zivaca a bogami ni vremena da se s nekim ovde raspravljam, a i zasto bih

ovo kapiram kao forum gde dodjem da odmorim mozak, procitam nesto iole zanimljivo od nekog i manje vise to je to

ali vidim da ovde ima preterivanja i udubljivanja i vise nego sto je potrebno

no, idemo dalje ;)
By Kragi
In gods name stefane, ti str8eri koji nas napadaju se svojim stavovima ne razlikuju od onih forumasa koji kazu npr. da je A.Z. kriva. :)
E sad ti citaj izmedju redova. ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemam ništa protiv virtuelnih svađa i pokazivanja netrpeljivosti, zanimljivo mi je da čitam takve stvari, ali sam protiv korišćenja vulgarnih izraza i prostačkog vređanja. Nije isto kad nekom kažete '' Jebem ti mater ! '' i '' Ološu jedan ! '' i kad to napišete, jer napisano ostaje i dugo ružno izgleda.
Možete vi i biranijim pisanim rečima, suptilno da ujedete i uvredite, samo ako se malo napregnete. Najlakše je napisati '' Jebem ti majku ! '', ili '' Gluperdo jedna ! '' To svaka šuša može.
:yes:
Korisnikov avatar
By Blady
*deni* napisao:Gore napisano se ne odnosi na ljupku psovku : '' Jeb'o te otac ! '' Nju komotno koristite. :yes:
:up:
Korisnikov avatar
By Torry
*deni* napisao:Gore napisano se ne odnosi na ljupku psovku : '' Jeb'o te otac ! '' Nju komotno koristite. :yes:

ja volim budaletino :awesome:
Korisnikov avatar
By Misfit
Ne znam za istoriju prozivanja na forumu, ali ono što sam do sada uspeo da primetim jeste da dosta pojedinaca ovde reaguje ugroženo i odbrambeno kada se neko ne slaže sa njihovim stavovima.

Kako diskusija odmiče, to se argumenti sve više percipiraju kao napad na samu ličnost uvređenog forumaša, dok se cela rasprava naposletku ne preseli u ad hominem. Što je sve posledica toga da neki ljudi jednostavno ne umeju da se nose sa kritikom.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zoey napisao: Kako ja volim da kazem:"Stvari imaju onaj znacaj koji im mi pridajemo, i mogu nas dotaci onoliko koliko im mi to dopustimo"

...tako da-samo opusteno ;)
:up: :up: :up: :up: Bravo! To sam mnogo puta pricao mnogim ljudima. :) :up: :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Moramo samo da se upristojimo i ujedinimo povodom pitanja koja su svima zajednička, borbe za naša prava, parada, organizacija, skupovi i rasprava kako da dođemo do našeg cilja (i šta je uopšte naš cilj).

Van toga, pristojnost i kultura, samo radi toga "da se ne talasa" i "da budemo svi fini tra-la-la-la-la", ako neko govori stvari koje su stvarno debilne i kose se sa nekim osnovnim principima koje imaš u sebi - neće da može.

Ne možemo biti tolerantni prema netoleranciji nečijoj. A i debilnostima.

Plus što reče misfit, problem je više što ljudi reaguju ugroženo i odbrambeno, a bezrazložno.
By sncbgd
Kragi napisao: In gods name stefane, ti str8eri koji nas napadaju se svojim stavovima ne razlikuju od onih forumasa koji kazu npr. da je A.Z. kriva. :)
:odlicno:
Stefane, jesi li ti uopste procitao speedygonsalesove postove koji su izazvali reakcije?
Korisnikov avatar
By Mars
Šuplje. Prazno. Repeat.
Korisnikov avatar
By starky
sncbgd napisao:
Kragi napisao: In gods name stefane, ti str8eri koji nas napadaju se svojim stavovima ne razlikuju od onih forumasa koji kazu npr. da je A.Z. kriva. :)
:odlicno:
Stefane, jesi li ti uopste procitao speedygonsalesove postove koji su izazvali reakcije?
bas to...
Korisnikov avatar
By Zoey
Pa stavite link ka temi, kao i uvek.....Sto, sta je mogao TAKO strasno napisati sto bi opravdalo nekakve uvrede?! :puzzle:
Korisnikov avatar
By Zoey
LadyOfTheFlowers napisao:haters gonna hate, potatoes gonna potate.

Ma da, ali prilicno je zalosno videti toliko malodusnosti, plitkoumlja i netolerancije na jednom mestu koje, zaboga, sve te vrednosti propagira...
Korisnikov avatar
By Misfit
KorvinOdAmbera napisao: Van toga, pristojnost i kultura, samo radi toga "da se ne talasa" i "da budemo svi fini tra-la-la-la-la", ako neko govori stvari koje su stvarno debilne i kose se sa nekim osnovnim principima koje imaš u sebi - neće da može.
:up: Pokaži mi gde da potpišem.
Korisnikov avatar
By Mage
Pa kad speedyju fali koja daska u glavi, naravno da ću da mu se smejem :lol:

I boli me kurac ako nekome to smeta. Deal with it...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Svi uvek uzjašu novajlije, bilo od vajkada...
Korisnikov avatar
By Zoey
Galadriel napisao:Svi uvek uzjašu novajlije, bilo od vajkada...

E, ovo je tacno! Ne znam za druga mesta, ali nas Forum je odvajkada bio strog i kritican ka novajlijama. Dok se ne izbruse. Ili pobegnu
By sncbgd
narocito kad umesto da kazu nesto konstruktivno za ljudska prava i slobode napisu da devojke treba da nose dezodoranse da bi se branile ili da moraju da se oblace adekvatno uslovima zivota u Beogradu - citaj u ormanu
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja kad sam bio novajlija niko me nije dirao, nije bilo razloga. spidi je stvarno poseban slucaj, ume da daje argumente ali njegovi pocetni stavovi i ono sto zeli da dokaze su !@$@$%@!#$!%@!#$^$%&@@$!. al ipak nije ni blizu peti hjuzu :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By blenta
erm... opet topla voda...

svi mi ovde iako izgleda da smo slicni - nismo
svi mi ovde imamo jako malo dodirnih tacaka jedni sa drugima
mimo ciinjenice da volimo da zalegnemo sa istim polom

ergo normalno je da nam se misljenja sudaraju

nadalje ako diskutujes o nekoj gej related stvari primerice
i ako ti 20 gej ljudi koji su u neko vreme prosli vec
kroz sve sto ti/ja/on/ona prolazis kaze da si zarad svoje neke izjave kreten
(pritom izuzmes forumlije koji su resident brend za besmisao)
to znaci da tu nesto zestoko ne stima

tada ili si a)kreten ili b)radis nesto sto te inherentno pravi na kretena
i u tom slucaju dugujes SEBI, ne nikom drugom da razmislis,
probas sagledati druge aspekte i zasto svi ostali misle drugacije
jer je to primarna odlika obrazovanog coveka sa glavom na ramenima
a ne neki papir koji ce ti fax izdati

jer zapamti dobro, nisi ti(ja,on, ona, mi, vi ono) ono sto ti mislis da jesi
nego si kolektiv (mozda bolje rezultanta) onoga
kako te svi mi koji te okruzujemo vidimo i dozivljavamo

to ne znaci da ti treba da se slozis sa svima i da treba da izdas ono sto mislis
ali znaci da treba da razmislis jace i da sve sto mislis izlozis kritickoj misli

i jos jedan mali dodatak:

AMAN for the love of charles darvin vise, tolerancija nije kao je neko
budaletina a mi cutimo i klimamo glavama jer smo tolerantni i boga ti fini

i mali dodatak za stefana:

stefane, sine nebojsa .... ja znam da se ti bavis nekim bitnim stvarima u zivotu i imas neki plan i mislis o tome, ali to znam cisto jer te delimicno poznajem mimo foruma tj imamo zajednicke drugare.

da to nije slucaj mislio bih da si mlad momak sa mozgom jos mladje sponzoraske fufe.

ako ti je svaka tema takva, i onda koristis taj isti mindset kad oces da odgovoris na nesto ozbiljno, da li stvarno ocekujes da se nece naci neko ko ce ti reci da nestanes? i ti ljudi koji ce te satro podrzati, jesu li to stvarno osobe s kojima zelis da te neko poredi kasnije?

i za kraj:

mi nemamo u srbiji otvorenu veliku gej zajednicu, za mnoge od nas ovaj forum je deo odrastanja u gej odraslu jedinku. kroz njega dosta saznamo i utice na nase formiranje
moja prva tema je bila o hot maloletnim ciganima jbt! :pucauglavu:
oces da te ne tretiraju kao dete debila? nemoj se tako predstavljati! simple as that
Korisnikov avatar
By Galadriel
Zoey napisao:
Galadriel napisao:Svi uvek uzjašu novajlije, bilo od vajkada...

E, ovo je tacno! Ne znam za druga mesta, ali nas Forum je odvajkada bio strog i kritican ka novajlijama. Dok se ne izbruse. Ili pobegnu

Svi se žale na prepiranje i prepucavanje, a ovde ne opstaje niko ko na to nije otporan i ko ne ume u istom maniru da se ponaša. Stoga forum s početka 'testira' novajlije, čisto da vide u kom pravcu mu se kreće sistem vrednosti da odmah po njemu ožeže, pa koji pretekne... Teško da toliko različitih ljudi u jednom momentu na istom mestu i mogu bez potpunih neslaganja.. A i, ne bi bilo zanimljivo. :nono:
Korisnikov avatar
By blenta
ne mislim da je cak trend pucanje po novajlijama
nego cinjenica da smo svi toliko razliciti a pod istim krovom
jer smo manje vise andergraund

mimo toga dosta je jak uticaj to sto novajlije obicno dolaze
sa nekim tipicnim fix idejama osobe koja je gej a primorana
da zivi po nongay matrici, a koje su im usled celozivotnog ispiranja mozga
vrlo duboko usadjene

pa nas spocetka bombarduju sa :
koja je uopste svrha parade
zasto ocemo da se zenimo
njemu/njoj nisu nikakva prava uskracena
kako to neko moze da ne voli crkvu kad ona/ona nije tako vOspitan
etc etc

a ljudi ovde, pa cak i oni sa najvise stpljenja ga nemaju u neogranicen kolicinama
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!