Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
blenta napisao:o spidiНе, не. Ватре су ту да муче грешнике а прочишћујуће су зато што склањају содомите из поштеног, радничког народа који пола 'леба дарује свевишњем. Тако чисте свет од греха...
nema tih vatri koje ce me procistiti
a i navika' sam se u prociscujucim saunama
blenta napisao:ako
ionako nemam nikog od ortaka
nit kratkih latino papija
medj postenim radnickim narodom
te nemam tu sta ni da trazim
zoe
ja sam ateist, sekularni humanista, skeptik i racionalist
"Vas" koji smatrate da je ateizam priznavanje boga
definitivno nisam jer takve smatram maloumnijim od puritanskih vernika
Zoey napisao:ateizam kao negiranje postojanja Boga direktno PRIZNAJE da on postoji, jer inace ne bi imao sta da negira. Posto ja ne priznajem postojanje Boga, ne smatram sebe ni ateistom.napisala si ovo
speedygonsales napisao:i vukajlije naravno.
Осим фејса и овога, мене онлајн фактички нема...
barni011 napisao:Evo si nas odma' sve preobratio, čim ugledasmo kandilo.
alexandermagic napisao:Ovo sa kandilom je sala, to je simbol, predmet u crkvi kao sto je simbol Lgbt ljudi zastava duginih boja kojom isto mases.barni011 napisao:Evo si nas odma' sve preobratio, čim ugledasmo kandilo.
A običavaš li tako nakon seksa s muškarcem stati pred ikonu, zapalit kandilo i, dok ti suze pokajnice oblivaju lice, izgovoriti/pročitati kakvu molitvu? I tako do neke sljedeće kite?
alexandermagic napisao:Ne spočitavaj mi stvari koje nigdje ne napisah.
Sveti su svojim načinom života i djelima zaslužili taj epitet, ali i oni su se molili samo bogu, ne drugima.
I po Bibliji je zabranjeno klanjati se i moliti pred kipovima i kojekakvim slikama, pardon, ikonama, jer i taj Sveti je bio čovjek ,a mrtve nitko ne može dozvati niti mu oni mogu pribavit bilo kakvu korist.
Jebote.
alexandermagic napisao:Ne spočitavaj mi stvari koje nigdje ne napisah.Morao sma onako odreagovati jer ipak nije primereno u takvom kontekstu pricati o svetim ljudima.
Sveti su svojim načinom života i djelima zaslužili taj epitet, ali i oni su se molili samo bogu, ne drugima.
I po Bibliji je zabranjeno klanjati se i moliti pred kipovima i kojekakvim slikama, pardon, ikonama, jer i taj Sveti je bio čovjek ,a mrtve nitko ne može dozvati niti mu oni mogu pribavit bilo kakvu korist.
Jebote.
Zoey napisao:Isto tako, Sveto pismo veli da se u molitvi obracas Bogu direktno, a preko Isusa sto umre za tebe, a ne prekpo Sv.Save ili nekog drugog sa crteza, pa ljudi i te kako brkaju stvari-mozda ti ne, ali znam likove cija je slava npr.nekakav Nikola ili onaj Georgije i mole se NJEMU a ne Bogu, kao zastitniku kuce, porodice i statijaznam....tako da jeste idolopoklonstvo malo prejaka rec, ali vecina to i jeste, u manjoj ili vecoj meri. Samo sto to ne znajuNaravno, da ne ispadne da ja samo branim crkvu, ima tu itekako stvari koje nisu primerene, zato i imas raskole ne samo u Pravoslavnoj crkvi vec i u samom Hriscanstvu.Oni misle tako treba
alexandermagic napisao:Vidiš li ti dobro? Navodiš rezultate za ateiste.aaaaaa
alexandermagic napisao:Potrudi se da me ne razočaraš.nerazumem
Prethodni post se ne citira, čisto da znaš, a i nemam običaj kao izvjesne individue da ga mijenjam svako malo.
alexandermagic napisao:Prestani bit' i reagirat kao dobričina.pa ako od mene trazis da budem sado mazo tip, moram da te razocaram(
)
Kad odgovaraš osobi koja je napisala post prije tvog, nema potrebe da citiraš što je napisao/la.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!