Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

da li bi voleli da imate decu ?

vec imam :mazi:
12
4%
voleo/la bih :love:
166
58%
mozda, kada bi se promenila drustvena klima :molise:
16
6%
da, ali ne znam kako :puzzle:
24
8%
ne znam :neznam:
21
7%
nisam dosad razmisljao o tome :misli:
6
2%
odrekao/la sam se tih zelja jer sam gay :saksofon:
11
4%
ne, nikad i ni pod kojim uslovima :vatrica:
31
11%
Korisnikov avatar
By Zoey
Imam dete, i znam da je klise ako kazem da nista bolje nisam uradila za sve ove godine...To govore svi, ali ja ne verujem svima- to je drustveno prihvatljivo da se cuje od jednog roditelja.
Iako majka, ja potpuno razumem Denijevo i Misfitino stajaliste, i podrzavam. Bolje nemati dete nego biti los roditelj detetu kojeg ce da odgajaju baba i deda....ili praviti dete zato sto je zivot sranje pa daj da mu damo neki smisao time....ne. Ja ovo mogu da znam zato sto sam se vrlo mlada odlucila za majcinstvo i sazrevala sa svojim detetom.Time will tell, ali mislim da je tu najbitnija Ljubav, da se ona racuna. Ako je dete okupano njome, kroz sve svoje postupke i dozivljaje, bice srecno. A meni je samo to bitno.
Zoey napisao:Imam dete, i znam da je klise ako kazem da nista bolje nisam uradila za sve ove godine...To govore svi, ali ja ne verujem svima- to je drustveno prihvatljivo da se cuje od jednog roditelja.
Iako majka, ja potpuno razumem Denijevo i Misfitino stajaliste, i podrzavam. Bolje nemati dete nego biti los roditelj detetu kojeg ce da odgajaju baba i deda....ili praviti dete zato sto je zivot sranje pa daj da mu damo neki smisao time....ne. Ja ovo mogu da znam zato sto sam se vrlo mlada odlucila za majcinstvo i sazrevala sa svojim detetom.Time will tell, ali mislim da je tu najbitnija Ljubav, da se ona racuna. Ako je dete okupano njome, kroz sve svoje postupke i dozivljaje, bice srecno. A meni je samo to bitno.
Mislim da je super kad dete ima maladog roditelja, jer ga moze dozivljavati kao prijatelja, tj. drugara a ne samo kao autoritet.Bar sam ja to tako doziveo gledajuci par mladjih roditelja.Kako si ti rekla da si sazrevala sa detetom, mislim da je to bas dobro za dete i da te najvise zblizi sa njim a to i jeste poenta roditeljstva.Bliskost sa detetom i ljubavi mora biti.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
daaaaaaaaa.. hocu kuronju :rock:

da bude pametan ko Anhe, a lep ko tebra :lol:

is that possible? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Sanja Steppenwolfin napisao:daaaaaaaaa.. hocu kuronju :rock:

da bude pametan ko Anhe, a lep ko tebra :lol:

is that possible? :puzzle:
kakve sam ja srece moje i tebrino dete bi bilo ruzno na mene i glupo na njega :lol:
Korisnikov avatar
By Zoey
barni011 napisao:
Zoey napisao:Imam dete, i znam da je klise ako kazem da nista bolje nisam uradila za sve ove godine...To govore svi, ali ja ne verujem svima- to je drustveno prihvatljivo da se cuje od jednog roditelja.
Mislim da je super kad dete ima maladog roditelja, jer ga moze dozivljavati kao prijatelja, tj. drugara a ne samo kao autoritet.Bar sam ja to tako doziveo gledajuci par mladjih roditelja.Kako si ti rekla da si sazrevala sa detetom, mislim da je to bas dobro za dete i da te najvise zblizi sa njim a to i jeste poenta roditeljstva.Bliskost sa detetom i ljubavi mora biti.

Stoji. Tako sam i ja razmisljala; nisam mogla da zamislim sebe kao strogo-autoritativnu majku nikada, nastojala sam da budemo vise "prijatelji" uvek.

Ali gle paradoksa-dolazi moje cedo meni jednom i kaze:"Mi ne bi trebali da budemo prijatelji, treba da si strozija prema meni a ne da za sve imas razumevanja, to nije normalno"

:puzzle:
:nerd:

Naravno, pri prvom mom poskusaju da mu udovoljim time, predomislio se :lol:

Salu na stranu, sa decom i treba biti prijatelj, ali im pokazati da smo tu za njega i da smo ipak mi-ODRASLI koji ce brinuti o njemu i kraj koga ce se osecati sigurno.
Potreban je samo zdrav balans. :)

Kao sto rekoh, videcemo kako sam ja to "izvela" u vremenu koje dolazi. So far so good :meda:
Korisnikov avatar
By EYA
Zoey napisao:

.. sa decom i treba biti prijatelj, ali im pokazati da smo tu za njega i da smo ipak mi-ODRASLI koji ce brinuti o njemu i kraj koga ce se osecati sigurno.
slazem se sa ovim stavom, plus sam ga u praksi potvrdila kao ispravan.
Korisnikov avatar
By Zoey
EYA napisao:
Zoey napisao:

.. sa decom i treba biti prijatelj, ali im pokazati da smo tu za njega i da smo ipak mi-ODRASLI koji ce brinuti o njemu i kraj koga ce se osecati sigurno.
slazem se sa ovim stavom, plus sam ga u praksi potvrdila kao ispravan.

:klap: mogla sam i da pretpostavim :)
Korisnikov avatar
By Hellas
Veoma bih, al' nish od toga dok ne budem bila zadovoljavajuce materijalno situirana.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ranije mi je uvek bila zelja da ja budem trudna.. sad mi nekako u glavi sve lepse deluje slika da moja (buduca) partnerka rodi..
DA. Mastam da imam 3 sina i 2 cerke, ne bih se bunio i za vise.
Voleo bih da mi jedna cerka svira gusle, ali sad... :pokazuje:
Nadam se da cu vremenom sazreti i ziveti u boljoj sredini kada bih na tome napokon i poceo da radim, a ne samo da mastam. :grouphug:
By Ulix
Ne želim da imam dete.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako dočekam potpuno razvijenu tehnologiju kloniranja, onda da... želim da doživim sebe, kroz detinjstvo, ali u trećem licu.
Korisnikov avatar
By Azdaja
sa telom dvadesetdevetnaestogodisnjakinje :smeh: koja ima mogucnosti...

do kraja februara je u planu da "zacnem" :drama:
Nikada ne bih odustala od deteta zato sto sam gej.

Odgovorila sam 'da, volela bih'. Jedini razlog zbog kojeg se dvoumim, jeste zato sto svet pretezno nije normalan i jer smatram da je jako tezak posao napraviti coveka od deteta.. U drustvu u kakvom danas zivimo.
Korisnikov avatar
By Madonna
identično sam razmišljao ^
a onda su mi neki tamo kenjali nešto na konto toga, dežurne baba sere, sad će i tebi
moj stav je evoluirao u - ako okolnosti dozvole, usvojiću, ja bih da to bude građanska dužnost po ustavu
nije mi bitno da bude ''moja krv'', jedino me zanima kako bi izgledalo moje dete, da li bi bilo lepo kao ja :awesome:
DŽAAAAAAAST KIDDIIIIING
tako da ako neka prijateljica ne bude želela usvojeno već insistira na rođenom detetu a treba joj sperma finog i uglađenog mladiića... :awesome:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Hm, mozda, eventually... Zavisno od toga sta potencijalni partner misli.
Jako bih voleo.
Ne znam na koji način ni kako ću to realizovati, ali ne mogu da zamislim sebe sa pet banki, a da nisam ostvaren kao roditelj, jer jako volim decu. To mi je neprihvatljivo i nezamislivo. To mi je jedna od najvećih briga u životu.
Ništa, ima još dooosta vremena da se porazmisli o ovoj temi, tj. kako i šta.
Sve u svemu, mislim da ću se u recimo pedesetoj osećati jako loše, prazno, i neostvareno ako ne budem imao decu... Ko zna možda se i okolnosti promene, pa nam država u budućnosti i odobri usvajanje, ko to zna...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!