Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
Ulix napisao: Ako postoji tako nešto kao savršena serija, onda je to Six Feet Under. :love:
:up:
Korisnikov avatar
By Torry
Waldorf napisao:Meni je bolje od Twilight, ali je i dalje gluuupo. Morala sam da odgledam do kraja, tho, kao i uvek, da bih argumentovano mogla da hejtujem.

u pravu si, glupa je :P
Korisnikov avatar
By walt333
Gledao sam prve dve epizode ove nove serije "The playboy club". Ja se ponadao biće nešto kao mad men kad ono ispade da je playboy club gotovo bio feministička institucija. :lol: Loše, jako loše.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Druže, šta očekuješ od NBC-a? :puzzle:

Inače, Dexter fenomenalan, gledao ga danas, a u sredu stižu South Park i American horror story :wtf je sa smajlijima:
Korisnikov avatar
By Misfit
pripremajući se za upcumming sezonu Misfitsa - i pokušavajući da negiram činjenicu da Sheehana više neće biti :rida: - pogledao sam prvu epizodu The Fades u produkciji BBC 3.

meh. adolescent chosen-one reciklaža.

uvodna špica zvuči kao da ju je pravila lokalna turbo-pevaljka. sve mi se čini da je neki ovdašnji balkanoid umešao svoje debele, nezgrapne prste.
Korisnikov avatar
By voicesman
sem sto sam se od novih serija opasno navukao na Alphas (avaj samo 11 epizoda u prvom serijalu i sad cekanje do sledece godine) ne odgledah prve 3 epizode Terra Nova, i skroz je interesantna (producirao Steven Spielberg) :shocked:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Terra Nova je ogromna glupost. Čemu toliki uloženi novac za jednu običnu porodičnu dramu?

Najbolja od ovosezonskih serija jeste Homeland, a uz nju Dexter i American horror story.
Korisnikov avatar
By sort_of_me
Skoro sam počeo da gledam The Big Bang Theory <3
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Big Bang je počela traljavo, ali reko možda mi se svidi taj humor, pošto su imali par dobrih scena i fora, ali nakon 10-ak epizoda mi se već smučilo sve.
Korisnikov avatar
By V25
"American Horror Story" je možda i najprijatnije iznenađenje u poslednjih par godina. "Pan Am" je slatka. Ništa za padanje na dupe, ali vrlo gledljiva.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Nova serija..
Slika Slika Slika Slika Slika

Well, you can paint me intrigued.
Odgledah prvu epizodu i zainteresovaše me da čekam sledeću. Mislim da će biti tra-la-la, no nema veze - just my cuppa.
Svojevremeno mi je 'The 10th Kingdom' bila jedna od najomiljenijih serijica, a i dan danas volim da je pogledam. A ovo je nešto na to foru, al' ne baš.
Korisnikov avatar
By JakeLedger
NAJBOLJA SERIJA I-KA-DA!

LOST
Slika

Trenutno pratim:

The Vampire Diaries
Slika

Glee
Slika

Pretty Little Liars
Slika

Gossip Girl
Slika

Awkward
Slika
Korisnikov avatar
By Misfit
JakeLedger napisao:NAJBOLJA SERIJA I-KA-DA!
LOST
sačekaj par sezona. i kraj, taman da zada završni udarac (u skrotum). :evil:
Korisnikov avatar
By HalfJack
JakeLedger napisao:
NAJBOLJA SERIJA I-KA-DA!LOST
NAJGORA SERIJA I-KA-DA :love: :hypno:

OT: Pokušavao sam pratiti novije serije, ali nije mi išlo. Čak sam odgledao Weeds par epizoda i jako se dosađivao, Dr. House isti kurac. Mike & Molly je nekakva kao humoristična serija a glavna glumica je odradila ulogu kao da je u dramskoj seriji. Ne znam, imam napadaje pa opet gledam Malcolma, Seks i grad itd.
Korisnikov avatar
By constantine
HalfJack napisao:
JakeLedger napisao:
NAJBOLJA SERIJA I-KA-DA!LOST
NAJGORA SERIJA I-KA-DA :love: :hypno:

OT: Pokušavao sam pratiti novije serije, ali nije mi išlo. Čak sam odgledao Weeds par epizoda i jako se dosađivao, Dr. House isti kurac. Mike & Molly je nekakva kao humoristična serija a glavna glumica je odradila ulogu kao da je u dramskoj seriji. Ne znam, imam napadaje pa opet gledam Malcolma, Seks i grad itd.
u pocetku serija je ekstra ali su usrali kraj!
trenutno ne gledam nista cekam da pocene druga sezona being human US
Korisnikov avatar
By KiWi
Hys. napisao:Jel neko gledao "Childrens Hospital" ?

Citala sam o Majkl Sera pa naletela:

http://www.imdb.com/title/tt1325113/combined
Odlična serija, gledao sam prvih 5 epizoda :)

Prva epizoda počinje sa "Previously on Childrens Hospital ..." i neka totalno šašava radnja :)

Fora je ismevanje svih med serija od Doogie Howser do Scrubs-a :)
Korisnikov avatar
By JakeLedger
The Misfit napisao:
JakeLedger napisao:NAJBOLJA SERIJA I-KA-DA!
LOST
sačekaj par sezona. i kraj, taman da zada završni udarac (u skrotum). :evil:
odgledao sam je celu, za 6 dana sam pogledao svih 6 sezona... da, nista me ne pitaj :D
raspust, po 20 epizoda dnevno, ustanem, gledam, jedem nesto malo, spavam par sati pa tako sve u krug... inace, poceo sam da gledam samo zbog Ian Somerhaldera, kad je umro posle samo 20 epizoda, smorio sam se, ali to me nije sprecilo da u tako kratkom roku odgledam ostatak...narednih mesec dana sam ziveo seriju bukvalno, sve se tripovao da sam na ostrvu ... O.o

i slazem se da su usrali kraj, ali usrali su i Seranove, pa i dalje mislim da je najbolja spanska serija :) (spanska, ne meksicka ;))
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Trenutno sam navučen na Kalifornikaciju.

I tek sada kontam koliko je jebozovan Duchovny, u nekom smislu :pedofil:
Korisnikov avatar
By Torry
''

ne znam sta da mislim o ovom...gledati ili ne?

Piper Perabo izgleda bolje nego ikada, :love: ali ipak se ne bih toliko maltretirala samo zbog nje

neko prati?
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Za seriju sam retko nalazio pozitivne kritike, ali za tu Piper apsolutno svugde.

Moja preporuka ti je da zaobiđeš ovo, ne čini mi se vredno pažnje u sezoni, letnja serija, pa je i scenario i težina u skladu sa tim, ali kako o'š... ;)
Korisnikov avatar
By Torry
Partybreaker napisao:Za seriju sam retko nalazio pozitivne kritike, ali za tu Piper apsolutno svugde.

Moja preporuka ti je da zaobiđeš ovo, ne čini mi se vredno pažnje u sezoni, letnja serija, pa je i scenario i težina u skladu sa tim, ali kako o'š... ;)

:kiss:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Počeo sam gledati seriju Gossip Girl i navukao sam se. :kesa: Tako mi je glupa serija, Blake Lively uopće ne zna glumiti, ima možda tri izraza lica, sama tema je tupava ali eto nastavio sam sa gledanjem, nemam ništa pametno za raditi. :kesa: Izgovor mi je da sam bolestan trenutno pa mi je bolest poremetila razum. :lol:
Korisnikov avatar
By Misfit
počeo Misfits! valjda ćemo preživeti bez Sheehana. sad sam pristavio prvu epizodu...
Korisnikov avatar
By now_pictured
ako niste jos gledali, znaci siguran sam da cete je zavoleti
siguran

Slika

kristen bell je kraljica!
Korisnikov avatar
By Misfit
^ ne vidi se slika, ali ako nije u pitanju "Veronica Mars" - there will be blood! :D
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!