Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E pa narode, danas i sutra nastavlja se najveci klupski spektakl u Evropi. Posle skoro dva meseca zatisja, fudbalska "masinerija" Evrope se polako zahuktava i najbolji evropski klubovi ce se boriti za prestiznu titulu najboljeg kluba u Evropi.
Parovi su zrebom odredjeni jos prosle godine.
Dakle:

Utorak 22.02.2005

Real Madrid-Juventus ( 20:45 h uz direktan prenos na B92)
Liverpool-Leverkusen ( 20:45 h)
PSV-Monaco ( 20:45h )
Bayern-Arsenal (20:45 h, snimak ove utakmice bice emitovan na B92 u 0:40 h)

Sreda 23.02.2005

Porto(brani titulu)-Inter ( 20:45 h)
Barcelona-Chelsea ( 20:45 h uz direktan prenos na B92)
Manchester United-Milan ( 20:45 h, snimak ove utakmice bice emitovan na B92 u 0:40 h)
Bremen-Lyon ( 20:45 h)

Dakle mecevi nikad zanimljiviji i neizvesniji, a B92 ce naravno prenositi najzanimljivije meceve. Mozda je malo nezahvalno traziti prognoze, jer se ovde radi o samom kremu fudbalske Evrope, ali probajte da tipujete. Ja uplacujem tiket pa sta bude.... :grin:

Slika
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Evo i moje prognoze, odmah da kazem da se prilicno ogradjujem od nje! :smeh:

Real Madrid-Juventus ---Ovde bi prema nekoj realnoj oceni ako se sagledaju svi aspekti trebao doci kec, ali znajuci kakav je Real, tipujem na x-2.

Liverpool-Leverkusen --Ovde cu biti malo subjektivan pa cu igrati na Nemce. Prosto Liverpool mi nesto ne uliva poverenje, pogotovo u premijer ligi, dobro ajd liga sampiona je totalno nesto drugo ali opet, Leverkusen je u sjajnoj formi, tako da cu igrati na 2.

PSV-Monaco ---Uh, odlaskom Kezmana iz PSV-a nesto nisam preterano moram priznati pratio PSV, ali ipak na svom je terenu, pa bi trebao doci neki traljavi kec.

Bayern-Arsenal --Obzirom da se Arsenal definitivno oprostio od titule u premijer ligi, pa ce je naravno morati na kraju sezone predati iz svojih vitrina najverovatnije Abramovicu, ostaje mu da sve svoje snage usmeri na ligu sampiona. Videcemo kako ce izaci sa gostovanja u Nemackoj, a ja ovde igram samo zbog Anrija na 2. Da se razumemo 2-ka je prilicno rizicna ali ja cu rizikovati pa sta bude :lood: :smeh:
Korisnikov avatar
By Moa
Ja se skoro ne secam da je u ovoj fazi takmicenja bilo toliko jakih klubova mada je za mene iznenadjenje sto je PSV tu,doduse nisam pratila holandsku ligu pa ne znam mozda je i dobar.Ali zaista fudbal ce biti fantastican.Najvise ocekuje od Liverpula iskreno jer je najjaci klub od svih a ostao je bez titule u Premijer lizi.
Prognoze,hmm zaista ne znam sta bih stavila na tiket dosta zahebani mecevi,jedino bi igrala PSV - Monaco i to iz keca u X
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
"Žene danas i sutra mogu da budu bezbrižne. Njihovi muškarci dve ve?eri zaredom ne?e ih ni prime?ivati, ali one ?e biti spokojne, smirene, utešene... Gde god da su, njihove ja?e polovine sigurno ih ne?e varati. Kome je do švaleracije kada, širom Evrope, jedan na drugog udaraju Real i Juventus, ?elzi i Barselona, Milan i Man?ester, Arsenal i Bajern...Liga šampiona nikada do sada nije nudila ovo što nam donosi danas i sutra, odnosno za dve nedelje u revanšima. Nikada u istoriji žreb nije bio toliko surov".

Ovako pocinje tekst u danasnjem broju "Glasa Javnosti" koji se odnosi na danasnje i sutrasnje meceve lige sampiona....:lol:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by ZvezdasBG
"Žene danas i sutra mogu da budu bezbrižne. Njihovi muškarci dve ve?eri zaredom ne?e ih ni prime?ivati, ali one ?e biti spokojne, smirene, utešene... Gde god da su, njihove ja?e polovine sigurno ih ne?e varati. Kome je do švaleracije kada, širom Evrope, jedan na drugog udaraju Real i Juventus, ?elzi i Barselona, Milan i Man?ester, Arsenal i Bajern...Liga šampiona nikada do sada nije nudila ovo što nam donosi danas i sutra, odnosno za dve nedelje u revanšima. Nikada u istoriji žreb nije bio toliko surov".

Ovako pocinje tekst u danasnjem broju "Glasa Javnosti" koji se odnosi na danasnje i sutrasnje meceve lige sampiona.... :lol:
Kakve seksisticke novine,uopste ne misle na nas devojke :)
Ali u pravu su sto se tice jedne stvari,zaista nikad nije bilo surovije ali to sam vec rekla
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Evo i moje prognoze, odmah da kazem da se prilicno ogradjujem od nje! :smeh:
Zveki, a 74 svedoka? A, a, a? :cool2:

Nije toliko loša ta prognoza, vide?emo ve?... :misli:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Za Milan, nastaju problemi....
Andrej Sevcenko zvanicno najbolji fudbaler Evrope, zbog slomljene arkade, nece sutra nastupiti za Milan protiv Manchestera na "Old Trafordu". Ipak javnosti je danas saopsteno iz kluba da ce Sevcenko biti spreman za revans mec na "San Siru" 8 marta.....
Njegov izostanak definitivno ce se osetiti na sutrasnjem mecu....
Jos jedan razlog vise da igram na cistog keca sutra.:happysmoke:
Korisnikov avatar
By Moa
Ne mora da znaci.Mancester je u FA kupu remizirao sa nekim klubom cijeg imena ne mogu ni da se setim.Istina Mancester igra na domacem terenu ali ne mora nista da znaci,moze Milan i da ih iznenadi.Mada ni ja nisam ubedjena u to, svakako bih igrala keca.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Dušica
Ne mora da znaci.Mancester je u FA kupu remizirao sa nekim klubom cijeg imena ne mogu ni da se setim.Istina Mancester igra na domacem terenu ali ne mora nista da znaci,moze Milan i da ih iznenadi.Mada ni ja nisam ubedjena u to, svakako bih igrala keca.
E moja Dusice.....
FA kup je u najmanju ruku smesno porediti sa ligom sampiona. Igra koju je tamo pokazao Manchester ni priblizno ne moze da oslikava pravu i realnu snaga momaka sa "Old Traforda". Ako ti kazem da je juce BBC objavio vest kako ce i kraljevska porodica u Engleskoj gledati ligu sampiona....
Sve je valjda jasno koliko zagrizenim Englezima znaci da jedan od njihovih klubova osvoji titulu. Doduse imaju cemu i da se nadaju. Cak 4 kluba sa ostrva su u trci.....
Jos ako moj ljubimac Christiano Ronaldo zatrese mrezu....
Uh bice meni slavlja..... :klap: :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Slika

A evo i mog tiketa za veceras....
Ludo zar ne?:lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Dakle eventualni dobitak preko 7.000 din.
Uklopite se sto se pica tice.... :pivce: :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Nista od pijancenja narode.... :lood:
Elem rezultati sinocnjih tekmi lige sampiona su sledeci:

Real-Juventus 1:0
Liverpool-Leverkusen 3:1
PSV-Monaco 1:0
Bayern-Arsenal 3:1

Dakle kad ga ne igram on pobedi....ukratko imali ste direktan prenos na B92 Real-Juventus i mislim ko je gledao sve je skapirao....
Real je pokazao formu koja se od njega ocekivala mesecima unazad, ali zato Juve, nisam mogao da prepoznam?! Onako babska igra od kluba koji je u grupnom takmicenju lige sampiona pokazao najbolji skor?! Ne verujem....Jos kad se Nedved povredio u sudaru glava sa Ronaldom, i kada su ga izneli na nosilima, skapirao sam da je Juventus pukao....
Eto prilike za dve nedelje da se iskupi pred svojima u Torinu, ali ako bude igrao kao sinoc, tesko bogami....
Jedini gol postigao je Ivan Helguera, iz odlicno izvedenog slobodnjaka Dejvida Bekama....Bufon je bio nemocan.....

PSV je jos u prvih nekoliko minuta igra postigao prednost od jednog gola, sto su "Filipsovci" uspeli da zadrze do kraja....Monaco ce imati prilike da nadoknadi za dve nedelje na svom terenu propusteno. Ipak je on prosle godine bio finalista lige sampiona...

Sto se ostale dve tekme tice, tu je situacija kud i kamo jasnija....
Bayern i Liverpool su na svom terenu pobedili identicnim rezultatom i tako bukvalno sveli sanse Leverkusena i Arsenala za prolaz dalje na teorijske...
No dobro da vidimo sta ce biti, mada po snimku koji sam odgledao u mecu izmedju Bayerna i Arsenala, Arsenal nema cemu da se nada....pukao u trci za titulu u domacem prvenstvu i mogocnoscu da istu odbrani od prosle godine, i sad bukvalno potop u Nemackoj.....
Leverkuse me iskreno receno sokirao ovim porazom protiv Liverpoola koji je na svom terenu bukvalno pregazio nemacke "farmaceute"....
Bilo kako bilo ja sam zesce pukao na tiketu....
Mada sam se mislio sto se Reala i Bayerna tice....
Ali bih svakako pukao na Leverkusen za koji sam bio ubedjen da moze da pobedi Liverpool...
By Бреее!!!
ma za pice se uvek nadje razlog... :yes:
ako nista drugo jedno :pivce: za zivce ! ;)
vec ja nisam stigao da uplatim loto, nije valjda izvucena sedmica !?! :puzzle:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Breee!!!
ma za pice se uvek nadje razlog... :yes:
ako nista drugo jedno :pivce: za zivce ! ;)
vec ja nisam stigao da uplatim loto, nije valjda izvucena sedmica !?! :puzzle:

:zastava: :zastava: :zastava:
Mislim da nije....
Cim je moj ortak poceo da kuje nove kombinacije za sledece kolo.... :zid: :pare: :lol:
By tomborn
jebeni arsenal(malim slovom).... ja i frend ostadosmo bez 500 KN
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by tomborn
jebeni arsenal(malim slovom).... ja i frend ostadosmo bez 500 KN
I ja sam uzasno iznerviran Arsenalom.....
Cak nam je i lik u kladionici rekao da Arsenal mora da prodje dalje ako misli ove godine bilo sta da uradi....
Sa 3:1, trebalo bi cudo da se desi u Engleskoj za dve nedelje....
By tomborn
ma gle, uložio sam 20kn, stoga, nije to ništa, nego va? dulje vrijeme me arsenal zajebe, moram ga izbjegavati.

u biti mrzim se kladiti na nogomet(pogledaj samo ove afere koje drmaju Njema?ku, Italiju, Hrvatsku.... i ostale zemlje, u pogledu namještanja nogometnih tekmi)

iz moga iskustva, najplodnije mi je bilo kalðenje na tenis(onako od oka), rijetko , iako se dogaða da favoriti gube.

a u nogometu, e tu više nema pravila i ni?ega, baš me nerviraju.

ja i frend smo mjenjali kadionicu, prije sam isao u sport tip, ali oni uvijek imaju neke lude koeficijente, sada idem u geramny-u ili u PSK, a stanley me nervira :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Maxi ?e ovim Abramovi?evcima da otvori maxi diskont.

Hehe, a evo ga i Etooooooooooooooooo. :boxer: Barca vodi, jeaaah. :eevil:

P.S. A onaj nesudjeni tiket propade. Užas. :uplasen:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Rezultati i preostalih cetiri utakmica u okviru osmine finala lige sampiona koje su odigrane sinoc:

Barcelona-Chelsea 2:1 ( golove postigli Belleti 33 minut-autogol za Celzi, Lopez 67 min i Eto u 73 minutu za Brselonu)

Porto-Inter 1:1 (Martin 24 minut za Inter i Costinha 86 min za domaci Porto)

Manchester United-Milan 0:1 (Crespo u 86 minutu jedini gol na tekmi za Milan)

Bremen-Lyon 0:3 ( Wiltord u 9, Diara u 77 i Juninho u 80 minutu za Bremen)
By tomborn
kaj je ovo? dali ti misliš da mi ne gledamo tv, ili da nemamo teletext? internet o?igledno imamo, no samo ti nastavi izvještavati, maybe te uzmu za športskog komentatora na HRT-u :lol: :lol:
;)

:)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Kad je vec tema postavljena, objave se i rezultati....
To ovde tako funkcionise. Uopste nije bitno ko ce ih postaviti. Moze bilo ko.
A nemam novinarskih ambicija na HRT-u. Imamo mi ovde super televizija sto se sportskih izvestavanja tice. Pa prema tome ako mi padne napamet da potrazim "uhlebljenje" u okviru neke sportske redakcije, bice to u Beogradu. Ne zanima me Hrvatska. :lol:
By tomborn
to mi je definitivno jasno

Znam kakvi su vaši komentatori, ne mogu se mjeriti niti u pola sa našima, glasovi Bože Sušeca ili Drage ?osi?a, te Brune Kova?evi?a su ne zamjenjivi za prijenos tekmi... ostali su takoðer odli?ni, da ih ne nabrajam.
Zaboravio sam imena srpskih komentatora, no moj stari se sje?a, i veli da su ovi ovdije puno kvalitetniji, sr?aniji, da bolje komentiraju

i da, nije lijepo da te prvi zapadni susjed ne zanima , ipak je Hrvatska ulaz(vrata) SiCG i ostalim zemljama Europe:klap:

;)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by tomborn
kaj je ovo? dali ti misliš da mi ne gledamo tv, ili da nemamo teletext? internet o?igledno imamo, no samo ti nastavi izvještavati, maybe te uzmu za športskog komentatora na HRT-u :lol: :lol:
;)

:)
Dakle, uklopi se ako zelis. Pisemo sve rezultate, mnogi ne gledaju samo ih rezovi zanimaju. Samo da ne pravimo frku i offtopic-e ovde.

Sto se komentatora tice slazem se s tobom ali samo ako govorimo o onima s drzavnih TV-a. Ostali u Srbiji (mladi momci uglavnom) su klasa.

Zato bolje da se vratimo temi a o komentatorima mozemo novu.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Za Kumana sam cuo, ali ne i za Ranijerija....
Korisnikov avatar
By Kupper
Nisi cuo za Ranijerija? Zove se Klaudio:D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Nisi cuo za Ranijerija? Zove se Klaudio:D
Idi bre covece.....znas ti na sta sam ja mislio.... :tuc: :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E narode, proslo je dve nedelje i revans mecevi lige sampiona igraju se veceras i sutra.
Za veceras su na rasporedu sledeci mecevi:

Chelsea-Barcelona (Prvi mec 2:1 u korist Barselone)
Lyon-Bremen (prvi mec 3:0 u korist Lyon-a)
Milan-Manchester United ( prvi mec 1:0 u korist Milan-a) Svi mecevi pocinju u 20:45 h.

Naravno za mene najinteresantniji mec bice Chelsea-Manchester, a takodje veoma "vruce" bice i na San Sir-u, gde Milan docekuje "crvene djavole".....
Realno gledajuci Chelsea ce morati da napravi senzaciju i da odlicno odigra protiv izuzetno mocne Barse, a kod Manchestera se nikad ne zna....cinjenica da je u nezgodnom polozaju, jer je na Old Trafordu izgubio pa ce imati kud i kamo tezi posao veceras na San Siru....
Lyon po mojoj proceni nece imati nikakvih problema, jer je za Bremen fakticki sve zavrseno, sto se lige sampiona tice....

Interesantna vest je i to da ce mec celzi-Barsa suditi proslavljeni fudbalski sudija Kolina, jer je u prethodnom mecu uprava Celzija imala zestoke primedbe na sudjenje. Naime trener celzija Murinjo je optuzio trenera Barse Rajkarda da se na poluvremenu "dogovarao" sa sudijama...Bilo kako bilo UEFA je izasla u susret zahtevu uprave Celzija....Naravno cim Kolina sudi, greski nece biti!
Za Celzi veceras nece nastupiti Drogba koji je suspendovan i Briz, Hut i Parker koji su povredjeni.....

Sto se meca na San Siru tice, trener Milana Anceloti je ako se ne varam vec jednom imao tu "cast" da ga upravo Manchester izbaci iz daljeg takmicenja lige sampiona i to dok je bio pre par godina na klupi Juventusa. Dakle stari je to lisac...oprezno ce on, mada je hendikepiran nemogucnoscu da igra najbolji igrac Sevcenko, ali ipak Milan vuce ogromnu prednost iz Engleske. Ipak gol u gostima mnogo znaci...
Sto se tice Manchestera, na Tv-u sam danas cuo, da je Ferguson izbacio iz prve postave golmana Kerola koji je i bio kriv za taj nesrecni gol na domacem terenu, tako da ce veceras na golu "crvenih djavola" biti rezervni golman Hauard....Ostaje da se vidi sta ce se desavati. U svakom slucaju narode, veceras nam predstoji do jaja zezanje ispred malih ekrana.....

P.S UEFA je na svom zvanicnom sajtu objavila da se mec Inter-Porto pomera za 15 mart, posto Inter i Milan dele kao domacini stadion "San Sir".
Korisnikov avatar
By Kupper
Zvezdas, 'San Siro' se zove kad je Milan domacin, 'Djuzepe Meaca' kad je Inter.

Btw, hvala ti, ceo dan se pitam sto u listama nema Intera.
Korisnikov avatar
By Kupper
17 golova na 3 utakmice. Prosek nesto manje od 9. Pa i za cetvrtfinale puno.

OK, ko (slucajno) ne zna:

Lion:up:-Verder 7-2 :skola:
Celzi:lood:-Barselona 4-2 :placko: :seljache:
Milan:merlinka:-Mancester 1-0 :nazalost:

P.S. Malo kurchenja - ja prosao, sedam keceva u glavu. Bravo ja:oskar:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!