Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
ZlatnaPtica napisao:Odmeravanje međunožja. Normalno. :awesome:
blenta napisao:Slika
Kopiras me! :P I fali ti tacka na kraju :P

Enivej, pokidao sam se. :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
nisam majke mi jer ni ne citam odgovore na stefanovim temama
osim ako nisu qutovani vise puta te potencijalno nesto suvislo tu kao pise
Korisnikov avatar
By stefan19
lol blento. Nego sta vec normalno.

Mada moram priznati da sam uspeo da se oduprem merkanju ozenjenog kolege sa faksa. Neko mi reche da treba da poshtujem njegovu seksualnost kao sto on poshtuje moju. Razmislih o tome i zaista ima logike. Iskuliracu ga osim ako on mene ne startuje prvi i zatrazi da se bacim nichice na kolena i da mu celivam monstruma...
Korisnikov avatar
By stefan19
I hvala svima ostalima na zanimljivim savetima. Ona fora sa naocarima nije losa, ali problem je sto su kipeci strejteri uglavnom na mracnim mestima (e.g. metro, zgrade, faks, etc), a da nosim naochare na metrou mi truba. Kao neki odrpani perverznjak bih izgledao hahaha
Korisnikov avatar
By stefan19
Stripi napisao:opet se trudiš da otvoriš temu koja je imati nekoliko stranica?
Stariš cico, nije to ko nekada.
Hahahaha, STRIPIIII bas si bRezobrazan xD Nemoj da me zezas vec odgovori na temu...

I vi ostali, ne stidite se da postavite svoje pitanje. Necemo vas osudjivati, ne brinite ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo ja imam jedno pitanje - Da li umeš da iskontrolišeš navedenu situaciju, da se zadržiš samo na vizuelnoj agresiji, ili ti se dešava da posegneš ručicama za '' monstrumom '' slučajnog prolaznika, koji ti je razbuktao strast, uz ispuštanje sladostrasnih roptaja, nalik onima koje ispuštaju Rene Artoa i služavka Ivet u naletima požude u seriji '' Allo, Allo '' ?
Korisnikov avatar
By stefan19
Hahaha Mars. Amy i ja imamo slicnosti. Fali mi perika ipak. Mislim da bih sa perikom imao vishe uspeha u lovu na strejt bajonete. Jaooo, dao si mi super ideju. Ima da kupim periku, cvike, i izdepiliram se skroz i da vidIm reakciju. Mislim da se vishe str8 tipova pali na T girls nego na pedere. Jaooo jedva cekam :)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
blenta napisao:nisam majke mi jer ni ne citam odgovore na stefanovim temama
A i foru 'dislociran' si mi maznuo, uvek sam to koristio kao lokaciju na forumima! :shocked: :paranoja: :D

OnT - dakle, ustanovismo da je normalno. Jel sad ide sledece pitanje or what? :smilegrin:
Korisnikov avatar
By stefan19
ZlatnaPtica napisao:
blenta napisao:nisam majke mi jer ni ne citam odgovore na stefanovim temama
A i foru 'dislociran' si mi maznuo, uvek sam to koristio kao lokaciju na forumima! :shocked: :paranoja: :D

OnT - dakle, ustanovismo da je normalno. Jel sad ide sledece pitanje or what? :smilegrin:
Da ptichice malena :) hajde sledece pitanje... Normalno ili nenormalno, tesko da cu se promeniti. Vec jutros sam na metrou zurio u pakete...

Hoces ti da postavis sledece pitanjce?
Korisnikov avatar
By stefan19
Mars napisao:
stefan19 napisao:Hahaha Mars. Amy i ja imamo slicnosti. Fali mi perika ipak.
:puzzle:
Pa mislim oboje lovimo darodushne strejt mushkarce. Mislim da cu nabaviti periku i njene cvike i probati da lovim na novi mamac
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ok :D

Da li je normalno......... ljudima s kojim si u nekom formalnom odnosu pozdravljati sa 'zdravo'? :puzzle:

Nikad to nisam shvatao kao neki preterano intimni/prijateljski pozdrav, i neretko bih i profesore pozdravljao sa 'zdravo profesore' ili samo 'zdravo'.... I pre neki dan mi rece drugarica da je to nepristojno i da je 'zdravo' rezervisano samo za prijatelje/porodicu i generalno ljude kojima ne persiras.

Da li sam celog zivota bio u nepristojnoj zabludi???!!

Slika
Korisnikov avatar
By De Vil
Ja sam uvek starije od sebe,tačnije profesore,porodične prijatelje i starije ljude koje znam iz viđenja pozdravljao sa "dobro jutro/dan/veče" što i dan danas radim.A sa "zdravo" retko koga pozdravljam,mada i ne sećam se kada sam poslednji put nekoga tako pozdravio. :puzzle:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Cesto koristim 'zdravo'. :) Kud ces lepsi pozdrav, osim da nekome pozelis da bude zdrav? :D I ne kapiram zasto bi bio neformalan ili neuctiv ili nepristojan pozdrav? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Mars
stefan19 napisao: Pa mislim oboje lovimo darodushne strejt mushkarce. Mislim da cu nabaviti periku i njene cvike i probati da lovim na novi mamac
Ali otkud Amy u celoj prici (na stranu to sto meni licno lov na muskarce nije ni u prvih milion asocijacija na nju)!?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja to doživljavam normalnim iako to sam ne radim.
Dok mi pogled padne do nečijeg međunožja, ja sam već odmerio ostatak tela.
Ne verujem ja tim optičkim varkama, dok ga ne vidim van gaća u punoj erekciji!
Korisnikov avatar
By Tungi
ZlatnaPtica napisao:Cesto koristim 'zdravo'. :) Kud ces lepsi pozdrav, osim da nekome pozelis da bude zdrav? :D I ne kapiram zasto bi bio neformalan ili neuctiv ili nepristojan pozdrav? :puzzle:
Isto. Drazi mi je od ciao :shake:
Korisnikov avatar
By stefan19
*deni* napisao:Evo ja imam jedno pitanje - Da li umeš da iskontrolišeš navedenu situaciju, da se zadržiš samo na vizuelnoj agresiji, ili ti se dešava da posegneš ručicama za '' monstrumom '' slučajnog prolaznika, koji ti je razbuktao strast, uz ispuštanje sladostrasnih roptaja, nalik onima koje ispuštaju Rene Artoa i služavka Ivet u naletima požude u seriji '' Allo, Allo '' ?
Hahaha. Ne, ne usudjujem se da drpam slucajne prolaznike. Deni, ne mislis valjda da sam ja nekakav seksualni manijak? :lol:
Mada kad bolje razmislim - desilo se da je mene stranac DOBRO izvacario u metrou u Parizu. Usao ja frajer u spic dana, svi se nabili jedni uz druge kao sardine. Vidim ja neki crnac do mene malo malo pa me merka. Nije voz ni krenuo da se trucka kako valja, a njegova ruka "landara" uz truckanje pa sve po mojim jajima. OMG, kad se samo setim, :smeh:
Korisnikov avatar
By stefan19
PITANJE --

Da li je normalno sanjati kako ucis? Tacnije, uciti u snu... Nikad mi se to nije desilo ranije, medjutim sinoc sam ladno ponavljao patofiziologiju za ispit. Kad sam se probudio, nisam verovao. Is it normal?
Korisnikov avatar
By De Vil
Pa zašto to ne bi bilo normalno.Meni se nekoliko puta desilo dok sam bio u osnovnoj da u snu ustanem iz kreveta i počnem da recitujem pesmicu koju sam prethodno naučio.Isto tako i prošle godine,ustao sam i održao predavanje tačnije seminarski koji sam spremao. :lol:
Korisnikov avatar
By denbo
stefan19 napisao:PITANJE --

sinoc sam ladno ponavljao patofiziologiju za ispit. Kad sam se probudio, nisam verovao. Is it normal?
hahahaha, nisam znao da si i ti medicinar :smilegrin:
naravno da je normalno ( posebno kad je patofiza u pitanju :D ), to se meni (a i ostali sa kojima sam pricao) cesto desava, posebno kad previse ucim...e,bubaču jedan! :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!