Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Bivsa Cro teniserka Iva Majoli, najavila da ce, ako postane selektor, pozvati Jelenu Dokic za bude clan Cro reprezentacije. Tacnije za 'Federation Cup'. Obrazlozenje - 'Rodjena je u Osijeku i treba da igra za Cro, ne za CiCG'.

Uskoro ce se sastati uprkos neodobravanju Oca Dokiceve.

Izvor - B92.
By tomborn
Iva Majoli više ne igra tenis, u svoje je vrijeme bila ok TENISULJA :lol: :lol:

a ovo sa Jelenom Doki? me raduje(?uo sam to prije tjedan dana). volio bi da bude u našoj repki, zašto ne? rodjena je u Hrvatskoj, stoga....
zasigurno su joj i uvjeti puno bolji u cro reprezentaciji nego u SiCG, no ona najbolje sama zna
budemo vidjeli....
:nokti:
Korisnikov avatar
By Stripi
Jel?
Sad se svi pitaju zašto da ne...no ne pitaju zašto je otišla i igrala za SiCg...sad se svi u Hrvatskoj prave mutavi.
Doki?ka je po mome glupa ako to napravi.
Jer bi sko?ila samoj sebi u usta.
Ima u drugih na?ina nja koji se može osvetiti glupom ocu od kojeg je zbrisala.
Korisnikov avatar
By Moa
E vala neka ide,ako je nacin da je se otarasimo da ona igra za CRO neka igra,necemo se ljutiti.
By tomborn
zar ona nije dobra TENISULJA DUŠO?
zakaj bi ste je se otarasili

JA ŽELIM DA DOÐE K NAMA!!!!! u koliko i ona to želi, a nema ralzoga da ne doðe.....

:)
By Paris
Ma nek se nosi. Stvarno je smorusa br.1 .Ne zna ni sama sta hoce. Menja drzavljanstva kao carape a misljenje i stavove kako vetar dune. Ona bese clan radikalne stranke koji je branio Seselja svojevremeno,zar ne??? E sad je super sto ce uzeti hrvatsko drzavljanstvo....toliko o doslednosti.
A uostalom i karijera joj je na izdisaju. Ako se ona vrati u teniski vrh ja cu se kandidovati za Predsednika! U svakom slucaju, ako zaigra za Hrvatsku skinuce nam se bar ta beda sa vrata.
Korisnikov avatar
By zboO
a zasto se onda svi koji su rodjeni u Croatiji ne vrate tamo....tj. zasto im nije omoguceno da se vrate....zovete smo one koji donose pare (mada ova vam sigurno nece doneti)!???

:down: :down:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by zbunjena
a zasto se onda svi koji su rodjeni u Croatiji ne vrate tamo....tj. zasto im nije omoguceno da se vrate....zovete smo one koji donose pare (mada ova vam sigurno nece doneti)!???

:down: :down:
Ja, ja. Uvek kazes i u moje ime. :kiss:
By superfly
Originally posted by zbunjena
a zasto se onda svi koji su rodjeni u Croatiji ne vrate tamo....tj. zasto im nije omoguceno da se vrate....
zato što je hrvatska žrtva srpske agresije, pa ne mogu ljudi u tako brzom roku, jelte, da finansiraju oporavak ku?a i imovine... jelte.... :whatever:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mehate dve sasvim razlichite stvari - politiku i opichenu familiju Dokic.
I opet cete se posvadjati na nacionalnoj osnovi i sta smo dobili ...
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by unic0rn
Mehate dve sasvim razlichite stvari - politiku i opichenu familiju Dokic.
I opet cete se posvadjati na nacionalnoj osnovi i sta smo dobili ...
Mogu ja, mogu ja? :bye: :roll:

....dobili smo rat :tumble:
Korisnikov avatar
By Kupper
SuperH i SumerM - tema je - Majoli - Dokiceva za Cro ?

Gotovi ste:sw:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U principu nemam neki poseban stav o Jeleni Dokic. Ono sto mi smeta je sto ona pokusava da stalno bude u centru paznje! Ok je to ako to radi na sportski nacin, ali nekim skandalima...mislim bezvz.
Elem ako se vrati Hrvatskoj, neka joj je srecno zabole me, samo sto po meni mislim da bi kud i kamo bilo bolje da je nastavila da igra pod zastavom Australije. Mozda i bi ona htela, ali je njen i ocev jezik upropastio sve.
Lici mi na sportsku Jelenu Karleusu....Sve mi manje zanimljiva....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I da ajde narode bez offtopica....mislim ipak je ovo sport....
By Çâðê_DUP
Uh, kako je ovo bilo prorocki:
Originally posted by ZvezdasBG
...samo sto po meni mislim da bi kud i kamo bilo bolje da je nastavila da igra pod zastavom Australije. Mozda i bi ona htela, ali je njen i ocev jezik upropastio sve...
E da, novost je da u Australiji
danima pricaju o povratku Jece Dokic
down under, sad me zvao brat i rece mi to.
Princip je "Vrati se Damire, sve ti je oprosteno".
Ne znam, nije mi jasna.
Ako 'oce da se resi parazita u obliku porodice,
pa jebem mu majku, daj preseci, otkaci se od
njih, treniraj k'o kreten i ne odustaj!
Ovo mi je isuvise "piskicu- kakicu" stil.
By Gost
Hmmmmmm, mislim da je Jelena propala onog trenutka kada je raskrstila sa ?aletom. Ista stvar se dogodila i sa Martinom Hingis koju je keva pratila apsolutno na svim me?evima. U jednom trenutku je odlu?ila da se odvoji od sise i po?ela katastrofalno da igra. Jebiga, keva je od njene druge ili tre?e godine "uzela pod svoje" i njih dve nisu mogle jedna bez druge. Martina je brzo shvatila u ?emu je problem, vratila se mamici i vrhunskim rezultatima. Imam utisak da je ista stvar i sa Jelenom. Sada pošto su se ona i Damir navodno pomirili i složili da jevrejski lobi radi protiv nje :lol: , mislim da ?emo je u neko skorije vreme gledati, pod zastavom Australije naravno.

Naravno, nije isklju?eno da žestoko lupetam :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Da jebote ladno sam pogodio.... :lol:
Ma neka ona konacno zaigra tenis pa makar i pod zastavom Tunguzije! Mislim stvarno vise sa tim pricama, te cas je Srpkinja, cas Hrvatica, cas "igra" pod zastavom Australije. Izgleda je to fazon "po svaku cenu u centar paznje"....
Kao sto rekoh jos pre 4 meseca NEZANIMLJIVA JE!
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Pa kao da je to bitno!

Mislim da je zemlja za koju igra potpuno nebitna, nek igra i za Albaniju, Kinu ili Butan ... ako joj mogu nabaviti bolje uslove za igru i za sopstveno usavršavanje .. nek igra.

Ja sam za Moniku Seleš uvek navikao, jer je ona naša, bez obzira što je igrala za SAD.
Kada navijam i podržavan nekog od tenisera prvo gledam nju kao osobu, a ne iz koje zemlje dolazi :tenis:

...a mislim da sve naše teniserke imaju pored pasoša SRJ i pasose nekih zapadnih zemalja, jer se WTA turniri održavaju svake nedelje negde drugde ...pa zamislite da moraju da tr?karaju po ambasadama za vize :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Monika Seles je bog! Ona je nosila nasu zastavu kada smo za ceo svet bili najveci zlocinci! Iako krvno Madjarica, ona je nosila nasu zastavu i postizala vrhunske rezultate! Apsolutno sam ubedjen da je onaj svaba koji ju je na turniru u Nemackoj 1993 god pogodio nozem u ledja izmedju ostalog to uradio i zbog toga iz koje zemlje dolazi!
Dokicka je ipak teniserka kojoj je bila predodredjena blistava karijera, ali je mala malo poletela u oblake i drugim stvarima koji nemaju nikakve veze sa tenisom sve upropastila!
Jebi ga, druga sansa nece biti tako dobra kao sto je bila prva.....
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by ZvezdasBG
Monika Seles je bog! Ona je nosila nasu zastavu kada smo za ceo svet bili najveci zlocinci! Iako krvno Madjarica, ona je nosila nasu zastavu i postizala vrhunske rezultate! Apsolutno sam ubedjen da je onaj svaba koji ju je na turniru u Nemackoj 1993 god pogodio nozem u ledja izmedju ostalog to uradio i zbog toga iz koje zemlje dolazi!
Dokicka je ipak teniserka kojoj je bila predodredjena blistava karijera, ali je mala malo poletela u oblake i drugim stvarima koji nemaju nikakve veze sa tenisom sve upropastila!
Jebi ga, druga sansa nece biti tako dobra kao sto je bila prva.....
pa da, ne verujem da se može vratiti meðu top 10.

Ali devojka je zaradila za nekoliko godina oko $4.000.000 ... da ima za ceo život :D

http://www.wtatour.com/players/playerpr ... erID=40344
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Nije poenta u tome koliko je zaradila. Naravno obezbedila se ona, ali ipak je ona u godinama, u kojima treba da pokaze svoj maksimum! Da je bez skandala nastavila da igra kako je pocela, mislim da je mogla i na sam vrh. Medjutim, sad je mnogo, ali mnogo teze.....
Pojavile su se nove teniserke a i mi imamo dva super talenta za koje svim srcem navijam! Ivanovicka i Jankovicka su stvarno veliki kapaciteti i njihovo vreme tek dolazi.
Dokicka je za mene proslost.....
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Da , te dve teniserke su naša buducnost, slažem se.

Ali moras znati da teniserke su kao manekenke :lol:

..one su u top formi do neke 26-27 godine, posle toga polako pocinju da gube.
Monika Seleš se povukla 2002.godine, sa 29 godina. (i $14mil) i Stefii Graf sa 30 godina ($21 mil)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Goraan
Da , te dve teniserke su naša buducnost, slažem se.

Ali moras znati da teniserke su kao manekenke :lol:

..one su u top formi do neke 26-27 godine, posle toga polako pocinju da gube.
Monika Seleš se povukla 2002.godine, sa 29 godina. (i $14mil) i Stefii Graf sa 30 godina ($21 mil)
Graf?! Ne pominji je.....:mad:
By Çâðê_DUP
Originally posted by K
Ista stvar se dogodila i sa Martinom Hingis koju je keva pratila apsolutno na svim me?evima. U jednom trenutku je odlu?ila da se odvoji od sise i po?ela katastrofalno da igra.
Cekaj, ja sam mislila da je Martina
imala dugacku pauzu zbog operacija,
a ne zbog nekog razlaza sa majkom?
By Gost
Originally posted by pcelica
Originally posted by K
Ista stvar se dogodila i sa Martinom Hingis koju je keva pratila apsolutno na svim me?evima. U jednom trenutku je odlu?ila da se odvoji od sise i po?ela katastrofalno da igra.
Cekaj, ja sam mislila da je Martina
imala dugacku pauzu zbog operacija,
a ne zbog nekog razlaza sa majkom?

Ta?no. Martina je napravila dužu pauzu zbog operacije ru?nog ili sko?nog zgloba, ne mogu baš sad da se setim. U svakom slu?aju, posle toga se vratila na kratko, da bi napustila tenis posle samo nekoliko me?eva.
No, nisam na to mislio. To sa kevom se dogodilo malo pre US Open-a koji je po prvi put u istoriji osvojila crna igra?ica, Serena Vilijams. Ne znam koje je to godine bilo, ali se se?am Martinine izjave kako ?e sa zadovoljstvom izbaciti obe sestre Vilijams sa tog turnira :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!