Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Laerem napisao:Zvonjava mobitela me traumatizira bez obzira na pozivatelja. Pomisao da negdje netko nesto zeli od mene i da ima tehnologiju s kojom me moze kontaktirati u svakom trenutku mi izaziva egzistencijalnu tjeskobu.
My Sentiment Exaclty :wow:

Ni najdecentniji ring ton ne uspeva olaksati traumaticni momenat.
Mobitel mi je takvo nuzno zlo, najradije bi ga zauvek iskljucio.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam metio Kleopatrin razgovor sa prostitutkom Suzanom iz Ljubovije kao ringtone na mobitel.
Tako mi i najneprijatniji pozivi budu makar malo manje neprijatni.
:mobilni:
Korisnikov avatar
By bothways
*deni* napisao:
bothways napisao:Javljam se, da. Ponekad me zovu novinari ili neki random ljudi koji se interesuju za stosta
:shok:
Ti si neka celebrity persona ?
Ne, ali mi je broj telefona javno objavljen na internetu (na prometnom sajtu).
Korisnikov avatar
By *deni*
bothways napisao:
*deni* napisao:
bothways napisao:Javljam se, da. Ponekad me zovu novinari ili neki random ljudi koji se interesuju za stosta
:shok:
Ti si neka celebrity persona ?
Ne, ali mi je broj telefona javno objavljen na internetu (na prometnom sajtu).
Koji je to sajt ? Da i ja metim tamo svoj broj telefona, pa da i mene zovu.
By Kragi
Ne konstatujem takve pozive jer je telefon podesen da ih odbija. Nem' pojma da li me i kad neko zove tako. :D
Korisnikov avatar
By bothways
*deni* napisao: Koji je to sajt ? Da i ja metim tamo svoj broj telefona, pa da i mene zovu.
E ne mere, slava samo za mene! :P
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ne javljam se samo kad znam broj i želim da izbegnem vlasnika. Ili kad ne čujem telefon, što je mnogo češći slučaj.
Korisnikov avatar
By Denni85
*deni* napisao: A ako se desi da je poziv neželjen, završim ga tako što ili..... ili da ne čujem ništa, jer su smetnje na vezama, a posle se više ne javljam i šlus.
e vidiš to ti je pametno, tako i ja nekada uradim, ono kao "alo, alo ne čujem dobro...e kakve su lose ove nase centrale..." :lol:
Korisnikov avatar
By Tomek
Ne razumem cemu tolika drama oko poziva...

Javljam se na sve pozive jer me jako nervira kad mi se ljudi koje zovem s drugog broja ne javljau...
A ove sto zovu sa skrivenog pitam zasto su sakrili broj...
Najcesi odgovor: Pa eto... :roll:
Korisnikov avatar
By Blady
Azdaja napisao:
Blady napisao:Ne javljam se.
Mada imam jedna slucaj vec mesecima, neko me zove sa sakrivenog, s vremena na vreme, ja samo podignem slusalicu i tako ostavim da idu impulsi.
Niti ja pricam, niti on[ona] ..
To mi je bas bolesno sto neko radi, ali sta cu :sigh:

ako te zove par puta zaredom u toku dana, ugasis fon na par sahata...kad ga upalis stigne ti mesidz ko te je zvao, a umesto tog sKrivenog br izadje broj :eureka: :D

Cici, je l me zekis? :lol:

Nisam znala za tu foru, sledecu put cu da primenim :srbin:
Korisnikov avatar
By Delete
Nemam problem da se javim na skriven ili nepoznat broj. Javljala sam se i na stari br. kad sam znala da je neko objavio oglas da prodaje traktor i ostavio moj br.
A jedini put kad sam izbegavala da se javim je bilo kad sam nakon gubljenja visegodisnjeg broja kupila potpuno nov broj, pozvala kol-centar da bih aktivirala karticu i napustila Srbiju. Narednih 10 veceri sam imala mnostvo propustenih poziva sa raznoraznih, meni nepoznatih, brojeva, koje nisam imala nameru da pozivam iz rominga.
Korisnikov avatar
By Zoey
Ulix napisao:Retko se javljam i kad znam ko me zove, a pozive sa nepoznatog broja skoro bez izuzetka ignorišem.

Jao, Ulixe, pa to je diwno! :love: Isto i ja. Issssto..:hvala:

Ljudi to ne mogu da shvate, ali meni ako se u datom trenutko ne prica, moze da zove Bog otac, i ja se necu javiti.
Na nepoznate br.pogotovu, o skrivenim da i ne govorim. Cim se taj skriva, nisu cista posla...:neto:
Korisnikov avatar
By KiWi
Uvek odgovaram na nepoznate pozive jer često poručujem stvari preko neta, pa me firme od kojih sam poručio zovu da potvrde porudžbinu. Takođe, nemam telefone svih ljudi sa posla tako da se desi da je nepoznati broj neko sa posla. Odavno mi se nije desilo da mi neko piše ili me zove iz obesti. Uvek je sa razlogom.

P.S. Mobilni telefon ima ekran, nema monitor.
Korisnikov avatar
By *deni*
KiWi napisao: Odavno mi se nije desilo da mi neko piše ili me zove iz obesti. Uvek je sa razlogom.
Pa, KiWi, i obest je svojevrstan razlog.
Korisnikov avatar
By KiWi
*deni* napisao:
KiWi napisao: Odavno mi se nije desilo da mi neko piše ili me zove iz obesti. Uvek je sa razlogom.
Pa, KiWi, i obest je svojevrstan razlog.
Jasno :) ... nisam to gledao tako.
Korisnikov avatar
By deran
meni je mobilni u fijoci,sam' doveče pogledam ko je zvao...

a ja sakrijem broj kad zovem svog frizera,pošto nema šanse da se javi ako vidi moj broj...magarac... :krezavi:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Uglavnom su mi skriveni pozivi lažni, jer uvek slučajno aktiviram, pa tako se javim i pričam sa... sam sa sobom ili to ipak neko sluša? :awesome:
Korisnikov avatar
By Tungi
Imam maniju da se uvek javljam, pogotovu na fiksni, ne znam šta može hitno da bude, pa čak iz kreveta skačem kao oparen i ma koliko mi se spavalo. A ID nemam, inače se na neke pozive ne bih javljao.
Što se tiče mobilnog telefona, skoro sam prestao da se javljam na lokalne (nepoznate) brojeve, jer znam da je opet neka tribina LDP-a.
Sa manijacima nemam iskustva, osim sa pojedincima koji s vremena na vreme zovu zbog navodnog oglasa prodaje mangulica, kulena i čvaraka od istih...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!