Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Denni85
Javljate li se ako se na monitoru vaseg mobilnog pojavi "nepoznati broj" i slicno?

Ja uglavnom ne odgovaram na takve pozive, nekada pustim da zove, nekada prekinem vezu a u retkim slucajevima ako se javim (kad sam dobre volje :D ) jednostavno kazem, "znas sta prijatelju, ajde pozovi ponovo sa 'otkrivenog' broja, pa cemo pricati" :grin:
Korisnikov avatar
By Denni85
moja prva pomisao nije da me neko zeza, nego da to zovu likovi koji pretpostavljaju da im se neću javiti(ili raznorazne reklamne agencije i sl.) pa pokusavaju da me uhvate na foru

a danas manje-vise svakome izlazi identifikacija, uglavnom su to nove centrale...
Korisnikov avatar
By Galateja
Jedno vreme sam imala problema, jer sam dobijala ovakve pozive učestalo. Ni dan danas ne znam ko je to bio, ali mi je totalno besmisleno. Nekad se javim, nekad ne.
By Ulix
Retko se javljam i kad znam ko me zove, a pozive sa nepoznatog broja skoro bez izuzetka ignorišem.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne vidim razlog zasto ne bih. osim ako znam ko je pa izbegavam.
Korisnikov avatar
By Tungi
Javljam se uvek.. Pa i kad spavam, obično tada me zivkaju i obično buncam, znaju već neki :lol:
Korisnikov avatar
By Burak
Obično se javim, jer kada me zovu drugari iz dijaspore preko okeana obično mi piše "prikriven broj" ili +1 pa onda nekolika broja koja nemaju veze sa stvarnim brojem sa koga pozivaju..

Jedno vrijeme me je zvao neki broj iz Prištine i gotovo nikad nisam uspio da se javim jer obično zove ponoći kada spavam. Jednom me je probusilo i kada sam se javio neka žena je na lošem srpskom tražila da vratim neku robu.. :D Vremenom je i to prestalo..
Korisnikov avatar
By denbo
javljam se i sa skrivenog i sa nepoznatog br. ali zato nikad ne uzvracam poziv ako mi je u "missed calls" neki nepoznati :smokin: , za razliku od nekih koje znam koji odma potrce da zovnu da vide ko je to bio...
Korisnikov avatar
By denbo
KorvinOdAmbera napisao:ja se odusevim, jer me neko drugi zove osim moje mame.
:lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne javljam se.
Mada imam jedna slucaj vec mesecima, neko me zove sa sakrivenog, s vremena na vreme, ja samo podignem slusalicu i tako ostavim da idu impulsi.
Niti ja pricam, niti on[ona] ..
To mi je bas bolesno sto neko radi, ali sta cu :sigh:
Korisnikov avatar
By bothways
Bila tema, ako me secanje sluzi.

Javljam se, da. Ponekad me zovu novinari ili neki random ljudi koji se interesuju za stosta, pa ne bi valjalo kad bih ignorisao nepoznate brojeve.
A i uvek je ta neizvenost: "a kome li sad trebam :)"
Korisnikov avatar
By m..
joj.
Korisnikov avatar
By m..
btw ne znam sto bi me neko zvao sa skrivenog, to je za picke, a ja ne volim picke. vagine volim, da me neko ne uzme za bukvalno.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Moolim? Imas i druge pozive sem mojih!?
Nema rucka!
Korisnikov avatar
By Azdaja
Blady napisao:Ne javljam se.
Mada imam jedna slucaj vec mesecima, neko me zove sa sakrivenog, s vremena na vreme, ja samo podignem slusalicu i tako ostavim da idu impulsi.
Niti ja pricam, niti on[ona] ..
To mi je bas bolesno sto neko radi, ali sta cu :sigh:

ako te zove par puta zaredom u toku dana, ugasis fon na par sahata...kad ga upalis stigne ti mesidz ko te je zvao, a umesto tog sKrivenog br izadje broj :eureka: :D

ont. ne javljam se na sakrivene, retko se javim na nepoznate serbish br, a ako se vec ne javim, red je da mi se posalje sms (haha) ko me je zvao - pa obicno nazovem...:lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
antibiotic napisao:
Nema rucka!
ali ali ali :rida:
Korisnikov avatar
By antibiotic
KorvinOdAmbera napisao:
antibiotic napisao:
Nema rucka!
ali ali ali :rida:
i to mi je HVALA sto sam zivot za tebe zrtvovala
:kosach:
Увек се јавим. Ако сконтам да ме неко зајеб* онда игноришем или што рече Blady јавим се па пустим импулсе...
Али већ неко време ме зове неко из Крагујевца, увек видим пропуштен позив пошто се, врло често, не јавим јер не чујем. Једном сам се јавио да би ми неко прекинуо везу... Imbecilo... :D
Korisnikov avatar
By Laerem
Zvonjava mobitela me traumatizira bez obzira na pozivatelja. Pomisao da negdje netko nesto zeli od mene i da ima tehnologiju s kojom me moze kontaktirati u svakom trenutku mi izaziva egzistencijalnu tjeskobu.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Laerem napisao:Zvonjava mobitela me traumatizira bez obzira na pozivatelja. Pomisao da negdje netko nesto zeli od mene i da ima tehnologiju s kojom me moze kontaktirati u svakom trenutku mi izaziva egzistencijalnu tjeskobu.
:shocked:
:lood:
By sncbgd
Burak napisao: Jednom me je probusilo
jel' velika rupa? :D :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Burak napisao:Jednom me je probusilo i kada sam se javio neka žena je na lošem srpskom tražila da vratim neku robu.. :D Vremenom je i to prestalo..
Na koji način je prestalo ? Odustala je od potraživanja te robe, ili si ipak na kraju vratio ženi robu ?
I kakvu ti to robu uzurpiraš ? Nije valjda droga za ušmrkavanje, daleko bilo.. :pop:
Korisnikov avatar
By *deni*
bothways napisao:Javljam se, da. Ponekad me zovu novinari ili neki random ljudi koji se interesuju za stosta
:shok:
Ti si neka celebrity persona ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja se javljam na sve pozive, jer se nikad ne zna kad će se javiti neko sa informacijom o višemilionskom nasledstvu od misterioznog rođaka.
A ako se desi da je poziv neželjen, završim ga tako što ili kažem da je pogrešan spoj, ili da ne čujem ništa, jer su smetnje na vezama, a posle se više ne javljam i šlus.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!