Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Popeye napisao:hm, cini mi se da sam ipak barem malo uvjerljiviji od tvojeg "kasnjenja" na split pride. ;)

u svakom slucaju, samo ti nastavi identiteksu praksu na sebi svojstven nacin javnog wc-a. it's where you belong. :wcsolja:
well, iako ne vidim kakve veze ima ST pride s ovim, za 'kašnjenje' imam sukašnjenike koji su slavniji od tebe... :P

molio bih te da ne nastavljaš odgovarati na ovaj konkretni offtopic jer svakom svojom nemaštovitom stereotipnom riječju samo doprinosiš neuvjerljivosti svog demantija i dokazuješ da je čak i stari Alister više prakticirao svoj gay identitet od tebe... :giggle:
Јао, Стрипи, диван си што си покушао да докажеш моје незнање. Диван али, нажалост, не претерано интелигентан.
Мораш прво да знаш разлику између именице и придева. Дакле "окултизам" је именица и говори о скупу техника које воде духовном спознању. Са друге стране, у заградици ти пише шта значи придев.
Окултно = скривено!

EDIT: Мој лапсус, не глагол већ придев. Брзина куцања... Али пишем ово да не буде да сам хтео да протурим нешто...

Будући да су наши речници сиромашни даћу ти линк једног енглеског. Под тачком 3 и, посебно, 4 видећеш значење које ће ти омогућити да испратиш пост.

http://dictionary.reference.com/browse/occult

Да бих вас предухитрио за реч "рамификација" послужићу се истим речником и упутићу вас на тачку 3 која пружа превод.

http://dictionary.reference.com/browse/ramification

Посебно се захваљујем упозорењима да будем опрезан са речима дужим од два слога. Уважићу га. Ипак, нису те речи, очито, за свачије очи :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Taman kad sam se pitao kad će izronit forumska Vendi, pojavio se Speedy :hail:
Čestitam.
Ipak, moram te upozoriti da je VVV ipak brža na okidaču. Njoj ne treba ni pet minuta da isapli nešto i ostane živa a tebi je trebalo skoro dvadesetak sati.
Nego, evo ti nešto što ćeš moći shvatiti sa pravoslavne Srbije:
1. У то време иђаше Исус у суботу кроз усеве: а ученици Његови огладнеше, и почеше тргати класје, и јести.
Reče jučer da ne razumiješ, pa da ti pomognem da shvatiš.
Link na ostatak
a ima nešto i o trganju ovdje
http://guslarskepesme.com/component/opt ... ,99999999/
Pa uživaj.
Не знаш шта да одговориш поводом објашњења које сам ти пружио па ме прозиваш зато што нисам знао шта значи "тргање" и то зато што сам питао?

:smeh: :smeh:

:smeh: :smeh:

Ово је урнебесно... Па ти имаш озбиљну проблематику у глави или окружењу ако се овако сналазиш и у реалној конверзацији...
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa doduše, nije urnebesno kad čovjek vidi odakle crpiš pojmove poput okultnog rasizma.
Nacizam je imao dve rasističke teorije: egzoterično-propagandističku i ezoteričnu. Propagandistički rasizam je dobro poznat: "vlast Arijevcima, dole Jevreji!" No, on je samo prikrivao drugi okultno shvaćeni rasizam. Zato "rasu gospodara" ne predstavljaju Nemci, nego to novo okultno čovečanstvo, čiji dolazak najavljuje "tajno učenje".

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/A ... wAge09.htm
Ti si, doduše, krivo pohvatao značenje ali te ne smeta da ga upotrebljavaš.
Štaš, i Vendi kad - tad mora dobiti nasljednicu.
ХАХАХАХАХАХАА...:smeh:

Сад сам тражио "окултни расизам" преко Гугла и ово је прва страница која излази. Хахахахаахах Шерлок Холмс си, нема шта. Херкул Поаро је, за тебе, само фетус.

Ти, дакле, мислиш, вођен својом интелектуалном сакатошћу и необразовањем, да неко не уме да склапа сопствене синтагме и користи мало елегантније речи већ мора да тражи "готове фразе" по православним и ултрадесничарским сајтовима? Откуцао си реч на Гуглу да би видео да ли та фраза постоји и шта значи пошто, надам се, схваташ колико си умно сирот, те си нашао сајт о православљу и то, на основу сопствене интуиције и ванвременске логике, повезао са мном?

Па, ја не бих могао чак ни да нађем твој еквивалент на естради.

П.С. Ако сам употребио неку, теби, непознату реч у посту, молим те обавести ме, наћи ћу ти превод и "приземнију" замену.

EDIT: Још једна ствар! Примећујем да и даље мислиш да си у праву по питању значења ових двају речи. Молим те, погледај бар оне линкове чисто да, уколико се некада сусретнеш са тим речима у будућности, испаднеш паметан пред амебама пред којима стојиш као епитом интелигенције.
Korisnikov avatar
By Stripi
naravno da moš sam sklapat sintagme.

''
Popeye napisao:pa ne demantiram ja ništa, samo kažem da si oronula štajgaška kurva koja oportunizam valjda smatra uvjerljivoscu. :) al dobro, cini se da si barem opet nasao posao. :hug:
c c c c, eto kakav si... :nono: nemoj tako govoriti... suprotno je pravilniku pa bi te mogla stići opomena...
ja pak za tebe velim sve najbolje... da si jedna čista i nevina duša nimalo slična jednom kvarnom Alisteru... :maji:
i to je ono što stalno pokušavaš demantirati nebitnim uvredama i lažnim napadima ad hominem... teško je wannabe antijunaku priznati pravu ljepotu i čistoću sopstvene mu duše... :sweet:
a i djeluje neuvjerljivo... :potapsava:
By Hans
Mars napisao:"Ko nije učio latinski, tom nešto fali u životu" (deda Vojina Dimitrijevića)

:lizalica:
:up:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Hans napisao:
Mars napisao:"Ko nije učio latinski, tom nešto fali u životu" (deda Vojina Dimitrijevića)

Oh yeaaa... :D
Korisnikov avatar
By blenta
speedygonsales napisao:
Hans napisao:

Oh yeaaa... :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!