Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Butterscotch
:lol:

Definitivno jedan od pet najgorih filmova IKADA!

Bio sam prisiljen gledati ga u busu prošle godine. Užas. Tako nešto glupo kao što je radnja tog filma nisam mogao ni zamisliti. All those plot twists :radosnice: Jedan twist, pa ide radnja i ide, pa drugi, pa opet ide i sve je jako shocking and unexpected, pa treći, pa si misliš, OK, how thrilling (although stupid)... ali onda i četvrti huge plot twist i PETI I ŠESTI I SEDMI I OSMI!! Koji nemaju nikakvu poantu ili logiku, osim da film stalno ima TWISTOVE! :radosnice: Pa malo Ewan McGregor je kao dobar pa je zao PA JE OPET DOBAR PA JE OPET ZAO PA JE OPET DOBAR! :lol: Pa odleti s helikopterom iznad grada i antimaterija :lol: eksplodira pa mi mislimo da je mrtav i dobar pa on iskoči pa bude živ i dobar pa ispadne da je živ i zao... JAO ne mogu više :lol: :radosnice:

Jedina dobra stvar taj dan je bila da je autobus stigao u Zagreb negdje 10 minuta prije kraja filma, pa sam bio pošteđen gledanja još valjda 17 HUGE plot twistova. Tko zna što se tek dogodilo na samom kraju. :radosnice:

UŽAS!!
Korisnikov avatar
By Mars
Ja nisam imao problema sa obrtima. I sa obrtima obrta i tako dalje.

Na kraju krajeva - ima ih tačno onoliko koliko ti dozvoliš ;)

Ali meni je bilo totalno bezveze: zakomplikuje nešto maksimalno, do kraja, neku situaciju, neku tajnu...da se zapitaš kako će da se raspetlja...i tako se završi poglavlje. A onda u sledećem bude: "Oh kako mi nije bilo jasno!? Oh pa tako je očigledno!!!"...a u sledećem onda objasni šta je to što je tako očigledno (dok paralelno sa tim idu druga zapetljavanja).

Posle par takvih situacija samo sam nastavio nezainteresovano da čitam, ono "Aha...to je bilo to...idemo dalje".

Na Da Vinci Code mislim, Angels&Demons nisu takvi.
Korisnikov avatar
By deran
Butterscotch napisao::lol:

Definitivno jedan od pet najgorih filmova IKADA!

Bio sam prisiljen gledati ga u busu prošle godine. Užas. Tako nešto glupo kao što je radnja tog filma nisam mogao ni zamisliti. All those plot twists :radosnice: Jedan twist, pa ide radnja i ide, pa drugi, pa opet ide i sve je jako shocking and unexpected, pa treći, pa si misliš, OK, how thrilling (although stupid)... ali onda i četvrti huge plot twist i PETI I ŠESTI I SEDMI I OSMI!! Koji nemaju nikakvu poantu ili logiku, osim da film stalno ima TWISTOVE! :radosnice: Pa malo Ewan McGregor je kao dobar pa je zao PA JE OPET DOBAR PA JE OPET ZAO PA JE OPET DOBAR! :lol: Pa odleti s helikopterom iznad grada i antimaterija :lol: eksplodira pa mi mislimo da je mrtav i dobar pa on iskoči pa bude živ i dobar pa ispadne da je živ i zao... JAO ne mogu više :lol: :radosnice:

Jedina dobra stvar taj dan je bila da je autobus stigao u Zagreb negdje 10 minuta prije kraja filma, pa sam bio pošteđen gledanja još valjda 17 HUGE plot twistova. Tko zna što se tek dogodilo na samom kraju. :radosnice:

UŽAS!!
užas kako je ovo napisano-twist,thriling kurac palac-koj vam je moj...mislim,jel ti/vi ovako razgovarate inače... :wtf:

što se teme tiče,filmovi su za razbibrigu sasvim ok,kao i knjige...

a svaki ponaosob je remek delo za,recimo TITANIK...

i sad ulazim u off-nije mi jasno,a možda kasnije pogledam,koji su filmovi bili konkurenti titaniku kad je ovaj poosvajao malne sve oskare... :povez:
Korisnikov avatar
By Mars
Titanik jeste sranje, ali je originalno sranje. Mislim - napisali ljudi scenario (a onaj reditelj secam se bio uvredjen, eto - AFI ga nije nagradila nominacijom u toj kategoriji, skanadal...)

E, a ova dva filma su nastala na ONOLIKOM uzletu i popularnosti knjiga, a priču su napravili tako što su bukvalno amputirali delove iz tih knjiga...pa šta je ostalo po tome su snimili film (a nije da i većina drugih holivudskih gluposti danas izgleda bitno drugačije u tom smislu...)

Zato su meni filmovi bezveze, plus nulta tolerancija na Tom Henksa.

Ne secam se ni ja koji su mu bili konkurenti (Titaniku), ali za glumu su dobili Jack N. i Helen Hunt...tako da eto taj, njihov im je pomrsio planove da prestigne "Ben Hura" po nagradama...
Korisnikov avatar
By deran
ako je helen,onda mora je klavir bio u konkurenciji...

jbt,kol'ko bolji od titanika...

negde sam pročitao da sam scenario za titanik ima preko 100 velikih grešaka-tipa pominje se neko ezero,koje je bilo iskopano nakon '912. etc
Korisnikov avatar
By Mars
Ne, ne, ne, ne, ne - Helen Hunt. Ona plavkasta, anemična i bezlična (dao bih još neki detalj ali sam gledao samo pola sata filma možda pa ne znam).

Ti misliš na Holly Hunter.

A grešaka u Titaniku ima mnogo, od faktičkih do tako onih...mi plovimo na zapad, a Sunce na zalasku nije ispred nas nego s desna, jer je tako lepše.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!