Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Da li vam se desi (pogotovo kad ste jako umorni) dok tonete u san da cujete raznorazne, nepovezane reci ra vam se roje u glavi? Ja cujem kao da ih neko izgovara. Obicno su u pitanju reci potpuno "random" karaktera. Pojma nemam odakle dolaze. Cuo bih na pr. "zbun, mars, ptica, srk..." Takodje cesto cujem i povezane recenice koje nemaju bas puno smisla, tipa "nisu dosli u cigle".

Da li se vama ovo ili slicno desava? Nadam se da je u pitanju samo umoran mozak koji pomalo "baguje". Mada moram da priznam da se pomalo bojim sizofrenije a mozda i duhova xD
Korisnikov avatar
By Azdaja
:lol:

stefi, nemam tih problema...:)

kad sam bas BAS umorna, onesvestim se u roku od odmaH (hmm, mada i kad nisam jako umorna zaspim za sekund ):lol:
stefan19 napisao:Da li vam se desi (pogotovo kad ste jako umorni) dok tonete u san da cujete raznorazne, nepovezane reci ra vam se roje u glavi?
Ja to nekad sam sebi radim - pustim tu neku traku da se odmotava i gledam sta iskače od pojmova, kako se jedan nadovezuje na drugi. Vrlo zanimljivih stvari tu bude.

Ali nikad nekontrolisano kao tebi, protiv moje volje, i nikad audio, da čujem, samo na nivou misli.
By Glasnik
Ja čujem muziku ponekad tako. :smeh:
I ozbiljan sam.

Uglavnom ako pred spavanje slušam muziku i legnem, pa se prevrćem određeno vreme onda mi se čini da čujem muziku kako ide prigušeno. Kao da je neko pustio u sobi do.

Jednom mi se zapravo desilo da me je ta muzika iritirala toliko da sam ustao iz kreveta i izašao u hodnik da čujem ko je to pustio u pola noći, pa sam skontao stojeći u tišini hodnika da se ja to tripujem. :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
I meni se to cesto desava, al bas kad sam premoren.

Nema to veze sa shizofrenijom :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Tungi napisao:
Nema to veze sa shizofrenijom :)

nadajTE se :lol:
Korisnikov avatar
By horus.
meni "iskacu" random pojmovi na japanskom pred spavanje, a i dok se tusiram... :gotika: kontam da je to normalno zbog ucenja... :drama: valjda mozak "slaze" novonaucene pojmove... :shrug:
Korisnikov avatar
By blenta
pre ce biti da si premoren nego lud
By Ulix
Moguće su raznovrsne halucinacije tokom buđenja i zaspivanja (jel to reč??) i nisu znak nikakvog poremećaja. :awesome:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!