Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Hans
Galateja napisao:
Treba održati neki nivo. Te tako kad meni Hans kaže da sam erektilno disfunkcionalna to je meni smešno i ne uvredim se, ali kad Dante kaže Aždaji da nije ni čudo što joj je poginula devojka kad je ona takva i takva onda je ta izjava van svih okvira dobrog ukusa.
Pobogu. :)
To sam ti rekao u smislu da si na moj kilometarski post izustila jednu jedinu reč pa sam želeo nešto strastvenije.
Nisi 'reagovala' pa sam zato napisao da si erektilno disfunkcionalna.
Kakva uvreda, zaboga! :lol:

A ovo drugo je vrhunac zla. Ja čak nisam sposoban nekoga ni da pošteno opsujem a kamoli ovo da izreknem. :sigh:
By Hans
Popeye napisao::lol: reality check, maaaan!

pa rasclanjujes detaljno moju biografiju samo da bi nasao neki materijal za uvrede. :party:
Ti si van svake kategorije.
I u mom sistemu vrednosti si sasvim drugačije kategorizovan nego ostali ljudi sa kojima sam dolazio u susret.

Za tebe što se mene tiče nema nade. Izvini.

Biografija? :giggle:

:evil: Je li i ovo uvreda?

Ne, ne , čekaj.

Rekao si da raščlanjujem tvoju biografiju da bih tražio uvrede.
Fuck, ti si čoveče uvreda koja hoda.

:eevil: Sad bolje? :trep:
Korisnikov avatar
By starky
Orlando the Lady napisao:ma ja sve nesto mislim da ona nije mogla da se nosi sa ,,u usta salasarska"
dzaba ti sve skole i obrazovanje.hoces ti iz sela,ali nece selo iz tebe.ovo je na nivou bore corbe.:)
Korisnikov avatar
By spliff
Hans napisao:Ja čak nisam sposoban nekoga ni da pošteno opsujem a kamoli ovo da izreknem. :sigh:
ma ti se jedno dete za primer...
not!
Korisnikov avatar
By starky
spliff napisao:
Hans napisao:Ja čak nisam sposoban nekoga ni da pošteno opsujem a kamoli ovo da izreknem. :sigh:
not!
:up:
By Hans
starky napisao:
spliff napisao:
not!
Hajde, mogao sam i ja!

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
starky napisao:
Orlando the Lady napisao:ma ja sve nesto mislim da ona nije mogla da se nosi sa ,,u usta salasarska"
dzaba ti sve skole i obrazovanje.hoces ti iz sela,ali nece selo iz tebe.ovo je na nivou bore corbe.:)
ali ja neeeeeecu iz sela! necu! vratila sam se tamo, right?
i u mojoj divljoj zabacenoj kotlini dosetljive psovke su na ceni. ,,majku/ oca/ brata" je prevazidjeno.
Azdaja je iz AP Vojvodine.U toj AP ima salasa. Posredi je ablativna metonimija- psovanje porekla delom koji oznacava celinu. Ja cenim taj duh. Uh.
Korisnikov avatar
By *deni*
Хуанита napisao:
Popeye napisao:i like smart evil. i don't like stupid evil.

kad ce konacno proci tih 60 dana danteovog izganstva? :party:
Dante te prati na tviteru.
Ja mislim da Dante i nije uopšte pod izgnanstvom, jer su po otvaranju Novog Foruma resetovane sve kaznene i ostale mere gonjenja za sve korisnike.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ko-sta-radi starky u vecitom pokazivanju i dokazivanju svoje "urbanosti".
ok shvatili smo, nema dalje.
Korisnikov avatar
By Mars
Orlando the Lady napisao:Posredi je ablativna metonimija- psovanje porekla delom koji oznacava celinu.
Zar to nije sinegdoha?
By sncbgd
dokle cete vas dvoje da psujete (i to na stranim jezicima, da vas mi neskolovani ne bismo razumeli)
i zar to nije jedno te isto?
By sncbgd
LOL :D :lol: neces verovati, umem i ja da guglam :smeh:
Korisnikov avatar
By starky
antibiotic napisao:ko-sta-radi starky u vecitom pokazivanju i dokazivanju svoje "urbanosti".
ok shvatili smo, nema dalje.
urbanost je jedno,a vaspitanje je nesto drugo.ocigledno je da imas problem i sa jednim i sa drugim,pa nije ni cudo da ti obe stvari smetaju kod drugih ljudi. ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Orlando the Lady napisao:
starky napisao:
ali ja neeeeeecu iz sela! necu! vratila sam se tamo, right?
i u mojoj divljoj zabacenoj kotlini dosetljive psovke su na ceni. ,,majku/ oca/ brata" je prevazidjeno.
Azdaja je iz AP Vojvodine.U toj AP ima salasa. Posredi je ablativna metonimija- psovanje porekla delom koji oznacava celinu. Ja cenim taj duh. Uh.

bilo bi lepo da malo zaobidjes azdaju i da se koncentrises na sebe...;)
Korisnikov avatar
By IriS
malo ćemo da kuliramo i čiliramo...

lalala :zakljucano:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!