Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Hellas napisao:@Blond Brat: U NS-u opominju?! Stvarno? Bas sam mislila da je tamo opustenije nego u BG-u. Sta ti kazu? Da ce te izbaciti?Druga su izbacili
starky napisao:pa missim stvarno, mogli bi da otvorimo nestoOriginally posted by makasrce skromno
nemamo ni jedan gay restoran.
ni spa centar ne bi bio los.
m.. napisao:fali ozbiljan klub gde muzika (i publika) nece da bude ko iz diskoteke na divcibarama, u kom moze da se dise, igra, savata (nesto sto bar podseca na dark room bi bilo fino i zahvalno), sa toaletima koji ne vredjaju ljudsko dostojanstvo. klub sa pristojnim ozvucenjem, enterijerom, osvetljenjem. dakle neki ozbiljan klub, a ne masina za izvlacenje kesha od ocajne ciljne grupe koja nema drugi izbor.Bice...Samo, sto rekla moja prababa, malo strplenja.
Blond Brat napisao:WTF?!Hellas napisao:@Blond Brat: U NS-u opominju?! Stvarno? Bas sam mislila da je tamo opustenije nego u BG-u. Sta ti kazu? Da ce te izbaciti?Druga su izbacili
Nas su samo opominjali...
Nije uospte opusteno, zato neam poente da idem po `gej` kaficima, mogu sve to dobiti u strejt, jos bolje...sta cu, kad ne mogu nista da radim.
Popeye napisao:Nismo...Blond Brat napisao:WTF?!Hellas napisao:@Blond Brat: U NS-u opominju?! Stvarno? Bas sam mislila da je tamo opustenije nego u BG-u. Sta ti kazu? Da ce te izbaciti?Druga su izbacili
Nas su samo opominjali...
Nije uospte opusteno, zato neam poente da idem po `gej` kaficima, mogu sve to dobiti u strejt, jos bolje...sta cu, kad ne mogu nista da radim.
nadam se da ste to prijavili nekoj LGBT udruzi.
plus se jos slozi medijska frka. bar tako to funkcionira u zagrebu
http://www.zagreb-pride.net/web/index.p ... 71&lang=hr
lav napisao:Bgd gay sceni nedostaju urbani pederi i lezbe...nesto mi nije u redu sa ovom izjavom.
Apolon_Bata napisao:Bg sceni nedostaje Gay Biblioteka...Свиђа ми се идеја и размишљање. Генерално, геј културни центар недостаје. Организовањем изложби, приредби и разних манифестација под геј заставом и парада би дошла као свакодневни догађај...
Ali ne literatura tipa Sex i Grad ili Kako Uzjahati sto vise ku**eva vec gay pisci, gay tematika, ljubavne price. znas ono, upoznas se sa likom/ribom koji dobro izgledaju a vole da citaju i obrazovani su. Proslo je vreme tupih i glupih ljudi.
Mislim da su nam klubovi pogresno orijentisani. Cim se pri ulasku u klub osetis kao zivo meso to nije to.
Dakle GAY BIBLIOTEKA
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!