Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By starky
''''

Naziv serije potiče od američkog južnjačkog slenga “to break bad”, što bi u slobodnom prevodu značilo “suprotstavaiti se konvencionalnom”, “prkositi autoritetu”, “izvrdavati zakonu”. Upravao to heroj ove serije, Volter Vajt (Brajan Krenston), vrlo uspešno radi. Volter radi kao profesor hemije u srednjoj školi u rodnom Albukerkiju, posao koji nije cenjen i za koji je svetlosnim godinama prekvalifikovan. Jer Volter je genije za hemiju. Kada otkrije da ima rak pluća u poodmaklom stadijumu, kao i svaki dobar muž i otac, sa sinom paraplegičarom i ćerkom na putu, prva misao mu je kako da obezbedi sredstva za porodicu pre nego što otegne papke. Kada sticajem okolnosti sretne svog propalog bivšeg učenika Džesija Pinkmena, sasvim logičan set misli će Voltera odvesti putem očajnika spremnog na sve: “Ja sam dobar u hemiji, metamfetamin se ovde dobro prodaje, dakle, sintetisaću metamfetamin”. Džesi i Volt se udružuju u krajnje nesvakidašnji i iščašeni duo proizvođača i dilera, i jedan i drugi ne baš upoznati sa tajnama zanata.

Odlicna je serija,mozda je malo sporijeg ritma,ali to je zbog toga sto reditelj stvarno misli o svakom detalju,kao i pogledu iz svakog ugla aktera ove serije

http://www.imdb.com/title/tt0903747/
Korisnikov avatar
By starky
erkondisn napisao:cuo o njoj sve najbolje

stvarno je odlicna,kazem tempo jeste malo sporiji,ali je serija svobuhvatna,a ova dva glavna lika su fenomenalna.
Korisnikov avatar
By Srklet
meni je serija isto odlična, samo ne razumijem što misliš pod time da je tempo sporiji... :nesiguran: u odnosu na što?
meni je 'breaking bad' rijetko kad dosadan ili razvučen...
Korisnikov avatar
By HalfJack
Odlična serija samo sam se je brzo zasitio jer sam sve tri sezone pregledao u par dana. :kesa: Bryan Cranston je odradio fenomenalno svoju ulogu u Breaking Bad i nikada nisam mislio da ću ga moći zamisliti u takvoj ulozi, sve do sada je za mene bio samo Malcolmov tata. Ali eto postoji glumci koji su u stanju se iskazati i u dramskim ulogama.<3
Korisnikov avatar
By boo_radley
starky napisao: stvarno je odlicna,kazem tempo jeste malo sporiji,ali je serija svobuhvatna,a ova dva glavna lika su fenomenalna.
Slazem se, odlicna je serija. Meni je samo prva sezona bila malo 'spora', i svi likovi su mi odlicni, casting odradjen savrseno.
Korisnikov avatar
By Srklet
'bug' je bila odlicna epizoda. cak je i skyler imala dobar plotline.

moja teorija je da ce na kraju svi biti poubijani one way or another, te da ce jesse preuzeti cijeli los pollos hermanos biznis. kao i kuhanje metha, naravno.

anybody watching? :D
Korisnikov avatar
By boo_radley
Jeste bila odlicna. A meni je Skyler i inace kul, bitchy annoying wife- strava. Walt me jako nervira, ali to mu je valjda i pos'o, da bude jako iritantan. :lol:

Ja pretpostavljam da ce dosta njih da izgine (zamisljam neku veliku pucacinu izmedju njih i kartela u koju ce da se ubaci i DEA :awesome: ), a da ce Walt, na neki volseban nacin, da se izvuce i ispadne jadan i nevin. Kako bi Jesse mogao da zavrsi nemam pojma, ali mi ovo sto si napisao deluje previse neverovatno, mada bi bilo kul.

Jao jedva cekam sledecu epizodu.
Korisnikov avatar
By Misfit
večerašnja epizoda će biti the shit!
Korisnikov avatar
By Srklet
'crawl space' is the shit! THE SHIT!!!
jebote, zadnjih deset minuta sam jedva gledao od napetosti, tu cijelu bujicu govana koja je preplavila waltera whitea.

i da, sudbina teda benekeja je tako spot on. nesposoban do jaja. :lol:
Korisnikov avatar
By Misfit
šta - i sledeća je the shit, posle onakve epizode? nemoguće!

računao sam da će da uspore, pa da ga zabibere pred sam season finale.
Korisnikov avatar
By Srklet
ma kakvi, nema nikakvog usporavanja! 'crawl space' je cista napetost, skoro kao neki horor.

'breaking bad' je iz epozode u epizode sve bolji, fakat nevjerojatno!
Korisnikov avatar
By starky
Meni se svidela ova epizoda...nekako sve ide nekim 'normalnim' tokom za takvu zivotnu situaciju.Narocito mi se dopalo Walterovo cerekanje na kraju.
Zna li neko da li je ovo poslednji serijal?
Korisnikov avatar
By starky
Popeye napisao:nakon ove sezone bit ce jos 16 epizoda i to je to.
znaci jos jedan serijal.imam osecaj da neko mora da plati glavom ovaj cetvrti serija,bas me zanima ko ce to biti...ne racunajuci Ted-a.
Korisnikov avatar
By Laerem
Meni se najvise svidja u ovoj sezoni kako je Walter postao odvratan. Daleko je dogurao od gotta-take-care-of-the-family motivacije.

Svi su likovi super. Pogotovo Gus.

Ja predvidjam da ce mu ubiti sina, onog preslatkog paraplegicara, or whatever he is. I zelim vidjeti confrontation Waltera i Hanka. Hank mora umrijeti.
Korisnikov avatar
By Misfit
haha, ona ponjava je zbilja bila puška koja je morala opaliti, samo nisam pretpostavljao da će ovakav freak accident da bude. :shocked:

ova epizoda je još bolja, a poslednja scena je naprosto genijalna. 4. sezona definitivno vraća BB na pravi put posle onog blagog odugovlačenja iz treće - ovo je zaista primer kako jedna serija treba da evoluira.
Korisnikov avatar
By Srklet
The Misfit napisao:haha, ona ponjava je zbilja bila puška koja je morala opaliti, samo nisam pretpostavljao da će ovakav freak accident da bude. :shocked:
pa za jednog ljigavca poput benekeja fakat vazi 'sam pao sam se ubio'. :D
Korisnikov avatar
By Misfit
to se stručno zove Papa's Gun (© by Misfit)
Korisnikov avatar
By Srklet
ok, idem sad gledati zadnju epizodu 4. sezone.
ako vise ne dodjem online, znaci da me je kombinacija napetosti u 'breaking bad', sala i lijenosti konačno ubila infarktom. :vruce:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Omfg 'ladno sam zaboravila!!! Jebem ti odo' brzo sad da skidam...još je ovaj net sad našao da me zajebava aaaaaa!!!
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Sjajna je serija, Walt me nerivra i oduševljava na smenu.
Nisam čitao prethodne postove jer gledam tek drugu sezonu a mrzim spoilere.
Korisnikov avatar
By starky
Popeye napisao:a sad mogu objaviti fotku iz zadnje epizode 4. sezone, koja i u više od hiljadu riječi govori koliko je 'breaking bad' awesome. :yay:

Slika

Uploaded with ImageShack.us

:wow:
ja se bojim da je ta slika bila poruka ''da ce ipak preziveti i pojaviti u petom serijalu''...
btw,meni je ova epizoda isto bila super,narocito fora sa djurdjevkom...zlocesti walt...;)
Korisnikov avatar
By Srklet
gustavo fring je 100% mrtav. a walter white je nastavio na svojem putu totalnog moralnog urusavanja. 'breaking bad' je odlicna serija bas zato sto se ne trudi da joj protagonist defoltno bude simpatican.

ostalo je jos 16 epizoda. u njima ocekujem povratak mikea, da jesse sazna sta je walter uradio klincu, te da hank konacno skuzi tko je heisenberg.
takodjer, skyler jos uopce ne zna sta se desilo tedu. :lol:
Korisnikov avatar
By boo_radley
:wow: kakav kraj, ne bi mi smetalo da ovo bude i kraj serije.
Popeye napisao: takodjer, skyler jos uopce ne zna sta se desilo tedu. :lol:
Ted je pobedio :lol: Kakav debil.
Korisnikov avatar
By Misfit
pogledao i ja najzad poslednju epizodu. nesumnjivo se ubraja među najbolje epizode serije, ali ipak mi je slabija od prethodne dve koje su bile dramaturški jače. Face Off uglavnom povezuje ono što je u prethodnim epizodama explodiralo, i što se tiče tempa nešto je sporija, iako ima takav jedan senterpis kao što je Fringova smrt. u svakom slučaju, dobro je zaključila sezonu. drago mi je što Vince Gilligan nastavlja da pokazuje talenat za pojedinosti - scene sa onom tablom i zvoncetom su odlične.

sve mi se više čini da će Walt u sledećoj sezoni da padne u relapse. to bi fino zaokružilo seriju. a s obzirom na to da sa BB nema cile-mile, ne bi me čudilo da Walt na kraju crkne. ili možda ostave otvoren kraj.
Korisnikov avatar
By Srklet
walt mora na kraju umrijeti, ako ne zbog svojih kriminalnih aktivnosti, onda zbog raka. njegovo vrijeme je, kako god okrenes, ograniceno.
pitanje je koga ce povuci sa sobom, one way or another. :D

al da, cijela ta scena fringove smrti je fantasticna. zapravo je nekoliko minuta unaprijed prilicno jasno da ona slijedi, ali je lik dobio super ispracaj. onaj dugi kadar njegova lica dok ceka u auto pred starackim domom, pa onaj hod... znas sto slijedi, ali i dalje se nekako nadas (bez obzira sto je fring totalni negativac) da se to ipak nece desiti... plus je giancarlo esposito odlican glumac... zapravo, u ovoj sezoni me je odusevila cijela glumacka ekipa, ukljucujuci i annu gun prema kojoj sam dosta dugo bio skeptican...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!